Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

YBR'den sonra PULSAR mantıklımı ?

REKLAM ALANI
    HockerFz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı Muhammett adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim benelli tnt25 gelsin ülkemize ikisini karşılaştırıp birini alacağım artık. Bu sene trabzonu gezmeyi düşünüyordum bende. Sizin resimlerden sonra kesinlikle gitmeliyim diye düşünüyorum
    Pulsar izlenimlere,kullanıcı yorumlarına ve testlere göre güzel bir motor gibi gözüküyo. Yakıt tüketimi de makul. Ybr 125 ten sonra sizi zorlayacağını da sanmıyorum fakat Benelli tnt 250 nin ağır bir motor olduğunu söylüyorlar 180 kg civarlarında. Ağırlık kısmı sizi zorlayabilir. Ama dediğim gibi Pulsar la sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Ayrıyeten Ybr ye göre de göreceli olarak daha iyi olur uzun yol da kanımca. Fakat şu var ki Japon motorları gibi kaliteli olmadığını bilerek almanız gerekecek.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kullanmadan yorum yapmıyorum, tabiki kullandım, 8500 tl'ye alıcam diyosan bekle, az daha koy inazuma al. pulsarda sürprizlerle karşılaşabilirsin, denge sensörü zırıltısı sorunu, beyin resetleme, devirde dalgalanma hep bu bacac firmasının standart paketinde mevcut uzun yolda çok sert selesi var, artçı desen böbrek taşlarını döker, yakıt az yakıyo diyolar o da hikaye, 100'u geçmeden huhuw az yakıyorum diyen arkadaşlar onlar, aç bakalım gazı ne yakacak, Geçen sene 7 bin tl'ye Sym Wolf aldım mesela ben, 26 Bin km yapmışım, tapa gaz git 4 litreyi geçemessin, rüzgarsız düz yolda 150'yi rahat görüyosun, acele etme. o paraları pulsarda zebil edersin yazık olur. pulsarın ederi ne olur dersen 7 bin Tl'yi geçmez millet kucakta gitmeye o kadar alışıkki, bi kere oturan kimse, herkese tavsiye ediyo mevzu budur.
    Tavsiyeniz için sağolun anlaşılan benelli tnt25'i bekleyeceğim. İlgin için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

Alıntı HockerFz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsar izlenimlere,kullanıcı yorumlarına ve testlere göre güzel bir motor gibi gözüküyo. Yakıt tüketimi de makul. Ybr 125 ten sonra sizi zorlayacağını da sanmıyorum fakat Benelli tnt 250 nin ağır bir motor olduğunu söylüyorlar 180 kg civarlarında. Ağırlık kısmı sizi zorlayabilir. Ama dediğim gibi Pulsar la sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Ayrıyeten Ybr ye göre de göreceli olarak daha iyi olur uzun yol da kanımca. Fakat şu var ki Japon motorları gibi kaliteli olmadığını bilerek almanız gerekecek.
    200cc japonlar 13 binden başlıyor japon kadar kaliteli olmadığı kesin Benelli tnt 250 çift silindir olanı 12.500tl ben tnt25'ten bahsediyorum tek silindir 25hp 9 bin tl ve tnt 250'ye göre daha hafif. Beklemeye karar verdim. İnsanların aklında pulsar ile lgili bu kadar soru işareti varken gidip almak mantıklı değil
    blueway2 ve ninja h2 bunu beğendiler.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    kime göre, neye göre?

rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    10 beygirlik ybr den 24 beygirlik pulsar a geçince önce sana çok güçlü ve kalıplı gelir ama çabuk alışırsın. Bence ybr den pulsar a geçilir. 125cc den sonra 600f kullanmış biri olarak istersen 600cc ye de geçilir. Sen bilirsin.
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    Alıntı rebel_punto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 beygirlik ybr den 24 beygirlik pulsar a geçince önce sana çok güçlü ve kalıplı gelir ama çabuk alışırsın. Bence ybr den pulsar a geçilir. 125cc den sonra 600f kullanmış biri olarak istersen 600cc ye de geçilir. Sen bilirsin.
    600cc için tecrübem vede bütçem yeterli değil malesef

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Bu hayat sizi seviyor.
    [IMG][/IMG]

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)