Sizin gözünüz berikinin gözü bir şeyi değiştirmiyor
Yurt dışında da satış fiyatları belli
Açıkcası daha neyin kavgasını verdiğinizi anlamış Değilim.
Kimse ikinci el almak zorunda değil parası olan gider sıfırını alır.
Oturduğunuz yerden kimsenin malına fiyat biçme Hakkıına sahip değilsiniz
Kanuni etiklik değişik bir yaklaşım olmuş ancak yanılmıyorsam hükmü olmayan bir yaklaşım. Etik değil dediğinizde ahlaki değil Demiş olursunuz.
Bizde ÖTV varsa elin yabancısında farklı isimlerde vergiler var
Satana Çakal diyebilirsin o senin problemin olur.
Halen duygusal yaklaşıyorsunuz ancak yaklaşımlarınız kişisel yani genel geçer değil.
3-5 uyanık piyasayı etkiliyor demek romantik bir yaklaşlalımdan öteye gitmiyor.
Kısacası okuyorum okuyorum ama kişisel görüşler dışında bir veri bulamıyorum.
Şahsıma Yönelik bazı yorumlara ve tavsiyelere gülümseyerek bakıyorum. Şimdi Fındık kadar beynin ile bana mı tavsiye veriyorsun diyeceğim ayağa kalkacaksın ama akıl vermeye kalkarken ne yaptığının farkında OLDUĞUNU bildiğim için ayağa kalkma Hakkı'nın olmadığını sende biliyorsun
Kısacası HAKLI çıkmak adına kişisel görüşlerinizi evirip çevirip yazıyorsunuz ama şunu idrak edemiyorsunuz, yazdıklarınızın iktisadi yani ilmi Değeri YOK.
O Yüzden bence bu kadar kasmayın
Telike bey kardeşim Arkadaşımın niye Israr ettiğini söyliyeyim mi. Şu anda piyasada aktif kullanılan en temiz ve aksesuarı R25 e sahibim. Motorum daha 1200 km de 100 km hızın üzerine çıkmadı. Rodajı kelimesi kelimesine Noksansız yapıldı. Açıkcası bende bulsam bu kadar güveneceğim motor gider alırım. İşin komiği ben sadece r25 değil aynı zamanda da 250sl sahibiyim.
Öte yandan arkadaşlar imkanlarınız kadar motor bakın. Bu foruma girip atıp tutarak , tanımadığınız adamların gıyabında konuşarak. Aklınızca onları aşağılayarak kimsenin fiyatını düşüremezsiniz.
Bir diğer husus haddinizi aşıyorsunuz farkında değilsiniz. Millete Malını kaça satabileceğini söylüyorsunuz sayfalardır. Adam dönüp sen kimsin dese verilecek cevabınız yok. Hangi hakla konuşuyorsun dese cevabınız yok. Hakem mi seçildin dese ee zaten öyle bir şey hiç yok.
Neyin derdi peki bu? Iktisat diyoruz o da ne ben anlamam diyorsunuz. Kullandığınız kavramların Hatalı OLDUĞUNU anlatıyoruz binseler küfür ediyorsunuz.
Her türlü art niyetli Mesajı yazıyor tepki Alınca seninse üslubun çok sert diye ağlıyorsunuz.
Ne bekliyordunuz; aklınca geleceksin burada küfür edecek veya çarıklı kurnazı edası ile yazacaksın bende Sırtını mı sıvazlayacağım.
Güzel kardeşim ben 1977 doğumluyum. Ömrümün tamamını hem çalışarak hemde aynı zamanda okuyarak geçirdim. Daha Mesajı yazarken bana ne cevap yazacağınızı biliyorum. Kasmayın arkadaşlar. Okuduğumu anlamadığımı iddia eden adamların Ömründe kaç kitap okuduğunu veya iktisat, maliyet, veri analizi hakkında neler okuduğunu merak etmiyor Değilim. Tabi ki bazı tahminlerim var ortaya koydukları profilleri incelediğimde o ayrı.
İstediğinizi yazın ama gerçekler acıtır. Yazıp çizmeniz de değiştirmez. Geçmiş olsun.
Unutmayın satana oturduğunuz yerden verebileceğiniz tek tepki satın almamaktır. Onun dışında buradan yazdıklarınızı okumayacak insanlara hakaret etmeniz sadece acizliğinizi gösterir.
Ben çekiliyorum ve artık ne yazarsanız yazın cevap vermeyeceğimi belirtiyorum Artı okuyarakta vakit kaybetmeyeceğim. Zaten yazacaklarınızın tekrar tekrar dediğim gibi hiç bir verisel Değeri olmayacak sadece kişisel histeri krizleri olarak kalacaktır.
Bilmediğinizi bilmemek, bilmemekten daha tehlikelidir. Cehalet başlangıcıdır da diyebiliriz.
Size verdiğim her cevabı şahsınıza küfür edilmiş gibi okumayın. Bilmeyen insan iddia edince bilen Tarafından çarpılır. Hazmedemeyecekseniz Kalkıp Amerika'yı keşfetmiş gibi BU ASLINDA BUDUR diye iddialarda bulunmayacaksanız.
Bu yaşıma geldim halen bilmediğim konuya bilmiyorum diyorum böyle olur mu diye soru soruyorum ki biride beni çarpmasın. Tekrar ediyorum bilmeden iddia edeni bilen gelir çarpar. Bilmediğinizi veya yanıldığınızı kabul edebildiğiniz zaman fark edeceksiniz ki OLGUNLAŞMIŞSINIZ.
olgunlaşma evresini tamamlamamış arkadaşlar için ben konudan çıkıyorum.