Vay arkadaş bizim insanımız gerçekten okumayı sevmiyor.
Adam ne yazmış önce bir okusak ?
Vay arkadaş bizim insanımız gerçekten okumayı sevmiyor.
Adam ne yazmış önce bir okusak ?
İyi kötü gelen yorumların hepsine güldüm Bence başlangıç motoru seçimini kategorize etmek için açılan gayet viral bir başlık Forum anasayfasında "Başlangıç Motorları" adı altında yeni bir kategori oluşturulsa ve ilgili foruma sadece yetki verilen kullanıcılar tanıtım amaçlı ve başlangıca uygun motosikletlerin konusunu açsa on numara olur düşüncesindeyim. Teşekkür ederim.
Ne acilirsa acilsin.. Bu konular olacak. Buna engel olmak cok zor
Arada bir eglenmek bizimde hakkımız acılsın istedikleri kadar
Hala konu mesajının tamamamını okumayıp zıplayanlar var. peh.
Beyler sakin.
adam demiş konu kirliliği yapma diye ama adam konu kirliliğini engellemeye çalışıyor. He böyle olur mu olmaz tabi.
İnsanların girdi yapmasını engelleyemezsin ancak, moderatör arkadaşlar biraz daha yoğun çalışırsa sanıyorum ki, daha temiz bir foruma ulaşabiliriz.
Arkadaş motor almak için konu açmıyor
Dikkatli okuyun..
Bu gibi saçma başlıklı konulardan kurtulmak için bir öneri sunuyor..
açık ve net bu konuları engellemenin basit bir yolu var ve gayet etkili
başka üyesi olduğum bir motosiklet forumunda bu tür konular açıldığında
moderasyon alıp konuyu açanın mesajını daha önce açılmış bir konuya iliştirip başlığı kapatıyor
şahsa da mesaj atıp bak canımın içi bu konu zaten burada var ya oku ya da bu başlık altında sor diyor
yaklaşık 10 yıllık forum ve halen açılan başlık sayısı o kadar yüksek değil
ulen her gün bakıyorum bu foruma hergün yaklaşık 100 yeni başlık açılıyor
ha bizde şimdi arkadaşım ben o kadar sayfayı okumak zorunda mıyım diyen çakallar çıkacak
ben de basit olarak cevap vereyim eğer okumaktan üşeniyorsan burada başlık açıp soru sormayacaksın
bizim verdiğimiz cevapları da okumazsın demektir bu
Cok komik ak git kur siteyi
aslında başarılı bir strateji olmuş, başlıkta başka birşey yazsa bakmazdım belki ama sırf bakalım nasıl gömmüşler diye girdim okuyunca bayağı güldüm. Bence de başlangıç motoru konuları bir çatı altında toplanırsa güzel olur. Alacak kişi gitsin oraya baksın.
aha bir trol daha dedim mizahına sağlık kardeşim
Yazılanların büyük bir kısmının forum ahalisi tarafından okunmadığının ve default cevap verildiğinin kanıtıdır bu konu. Bence bu şekilde kilitlenip başa sabitlenmelidir :D
Okumaya üşenen, duyduğuna inanan, sorgulamadan kabullenen, işine gelmeyince kabullenmeyen değişik bir toplum olduk.
Konu sahibinin cevabına gelince, cevap yine konunun içinde saklı zaten. Bizde bu üşengeçlik varken yine olmaz o iş
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Biz millet olarak araştırmayı sevmeyiz, bu yüzden de tarih bilip (resmi öğretilen dışında) araştırma/analiz yapıp ders de çıkartmayız. Bu nedenle sabit başlık da açılsa bence bu soru hep gelecek
Hay yaşa.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------
Yaşayın. Tamamen aynı fikirdeyim, onu demek istemiştim zaten. Neyse kimin neyi ne kadar okuyup neye göre yorum yaptığını ve kimin neyi nasıl anladığını da görmüş olduk. Başlangıç motoru başlığına sadece yetki verilen kişilerin yazması fikrine de katılıyorum. Mesela ben şimdiye kadar sadece CBF150 kullandım, daha büyük motorları kullanmadığım için yorum yapmama gerek yok, her ikisini de bilenler yazsın oraya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
Lakin bazıları hala trollendiğinin farkında değil.
Guzel fikir aslinda moto sohbet diye butun konular buraya aciliyor karma karışık.
Yeni başlayanlar surekli ekipman ve motor soruyor bir ara bikac arkadaşla ekipman tanitimi vs yaptık ama gerilere gidiyor konu ,kimse gormuyor,bakmiyor
Motosikler ve ekipmanlar icin keske ayrı kategoriler ve sabit baslıklar olsa hem katılım cokolur hemde baya faydalı olurdu.
Tüm motosiklet marka ve modelleri
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/
Motosiklet kask ve ekipmanları
http://www.motosiklet.net/forum/aksesuarlar/
ve daha bir sürü şey
Kısaca forumda her konu mevcut, okuyup incelemek yerine konu açmayı tercih ediyor insanlar.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)