Yarın sabah saatlerinde yola koyulup Edirne'ye gitmeyi planlıyorum.
Malum maddi durumlardan dolayı Türkiye yada dünya turu yapamam şu sıralar.
Ama bir yerden başlamak lazım diye düşündüm, heyecan yaptım yazayım dedim
Yarın sabah saatlerinde yola koyulup Edirne'ye gitmeyi planlıyorum.
Malum maddi durumlardan dolayı Türkiye yada dünya turu yapamam şu sıralar.
Ama bir yerden başlamak lazım diye düşündüm, heyecan yaptım yazayım dedim
Bu sicaklarda iyi cesaret valla kaskin icinde pişiyorum diye oglen yola bile cikmiyorum ben özendim ama 😄
Yola nereden çıkıyorsun hocam?
Ve saat kaçta?
Bende geçenlerde geldim geliboludan. 120 altına düşmedim ama ona rağmen piştim....
Fazla geç kalma, daha erken çık...
hangi yolu tercih ediceksin çorlu üzerinden gelirsen tanışabiliriz
Biraz daha erken çıksaydın silivriye kadar eşlik edebilirdim edirnenin yarısı sayılır , mesai çıktı kırk yılda bir hafta sonu o da silivri de taa Ama uzun yol seven birisi olduğum için çok iyi oldu motosikletle gideceğim nasıl olsa
iyi olurdu valla ama benim de bitirmem gereken işlerim var burda. en erken 9'da çıkabilirim sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------
kafamda hiç bir rota yok şu anda. tamamen kafamı dinlemek amaçlı yol yapacağım.
o yüzden kafa nereye ben oraya hesabı
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
Hocam Uçmakdere yaparsan gelebilirim belki ama 9-10 geç bir saat, daha erken çıkmalısın bence :(
hayırlı yolculuk kazasız belasız. trakya nın herhangi bir yerinde yardıma veya birşeye ihtiyaç duyarsan araman yeter. profilimde tel no var
sağolasın kardeşim dşünmen yeterli. snapy dün akşam yazdıktan sonra çorlu üzerinden gelmeye karar verdim.
geri dönüş yaparsa bana yolumun üzerinde uğrayıp tanışacağım.
son kontrollerin ardından yola çıkıyorum birazdan
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:41 ----------
Z-One S beni utandırmadı çok şükür sıkıntısız 100-120 arası stabil geze geze yolculuğumu tamamladım
edirne de ciğer göm tava ciğeri :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)