Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

MT125 vs Hyosung GD250N

REKLAM ALANI

Motosikleti
    İlk motoruna karar aşamasında
    valla abı tıtresımden cok etkılenecegımı pek sanmıyorum nede olsa daha once motor tecrubem olmadıgı ıcın bana normal gelır heralde onun dısında şuan işyerındeyım rht rht ınceleme fırsatım olmuyo hyosung cepte o tmm aksam evde detaylı ıncelıcem onun dışında bana 250cc naked motor onerebılırmısınız fiyatı 15 i aşmamak şartıyla çünkü aksesuar dahil 15 bin bütçe düşünüyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı Kuralsiz111 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla abı tıtresımden cok etkılenecegımı pek sanmıyorum nede olsa daha once motor tecrubem olmadıgı ıcın bana normal gelır heralde onun dısında şuan işyerındeyım rht rht ınceleme fırsatım olmuyo hyosung cepte o tmm aksam evde detaylı ıncelıcem onun dışında bana 250cc naked motor onerebılırmısınız fiyatı 15 i aşmamak şartıyla çünkü aksesuar dahil 15 bin bütçe düşünüyorum
    Total bütçeniz 15 bin ise 2, 2,5 bin lira güvenlik ekipmanına ayırın gerisiyle motor alın.

Motosikleti
    Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Total bütçeniz 15 bin ise 2, 2,5 bin lira güvenlik ekipmanına ayırın gerisiyle motor alın.
    aynen bende öyle düşünüyorum motora max 12.5 verip kalanına kaliteli ekipmanlar almak ıstıyorum

Motosikleti
    Ben motoru İstanbul motordan aldım.12.700 sanırım listesi nakite 12 bine aldım ben. Nakite güzel indirim yapıyorlar.

Motosikleti
    Ben motoru İstanbul motordan aldım.12.700 sanırım listesi nakite 12 bine aldım ben. Nakite güzel indirim yapıyorlar.
    kredi çekip alıcam artık 3 senede öderım totalde 19 a gelmiş olucak :D

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok

ÖZALTIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Rx-115, Yamaha Passol 2
    Bu da çok çirkin be kamyon gibi. Mt125 in o parayı hak etmediğini düşünüyorum. Ben tasarımdan dolayı Hyo yu alırdım.
    Find what you love and let it kill you.

Motosikleti
    Alıntı ÖZALTIN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu da çok çirkin be kamyon gibi. Mt125 in o parayı hak etmediğini düşünüyorum. Ben tasarımdan dolayı Hyo yu alırdım.
    İnazuma da elbette çok güzel bir motordur ancak ikisi çok farklı liglerde cc aynı gözüksede. 2 silindire karşı tek silindir,hatrı sayılır ağırlık farkı, bambaşka iki tarz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    özaltın o çirkin kamyon dediğin motr suzuki ve marka olarak değilde model bazında en iyi motorlarındandır birçok avatajı olan bir motor kamyon olamaz.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Çok titreyen benelli değil megelli'dir.

125 cc motor, eğer special racing tarzı birşey değil ise o parayı etmez.

Benelli nasıldır bilmem. KTM Duke 200 alınır, Suzuki İnazuma alınır, GD250N alınır, iki ayda sıkılacağınız motora bulaşmaya hem de okadar para vermeye gerek yok bence. Grenajlı olabilir derseniz CBR250 alınır. Ninja250SL alınır.

MT125 o parayı malzeme/işçilik olarak hak edebilir belki ancak gitmeyen motor gitmiyordur.

Alıntı ninja h2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özaltın o çirkin kamyon dediğin motr suzuki ve marka olarak değilde model bazında en iyi motorlarındandır birçok avatajı olan bir motor kamyon olamaz.
    Görseli çok başarılı olmasa da kamyon gibi de değil. Üstelik o sınıfta herkesin her yönden başarılı bulduğu bir motor. Frenlerini, amortisörlerini, selesini, motorunu, şanzımanını her şeyini beğeniyorlar o motorun egzozları hariç Dolayısı ile, iş sadece görselde bitmiyor ve görsel zevk de göreceli bir kavram. Ben herkesin çok beğendiği R25'i gereksiz derecede abartılı buluyorum mesela. Ama bu motor çirkin diyemem, bana göre abartılı.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Biraz bekle mt 25 gelecek zaten onu alirsin.

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    Hyosung tan uzak dur hatta hemen kaç servis ve distribütör sıkıntısı var aman ha...bajaj a yönel derim bajaj kuralkanı bırakıp kendi giriyor piyasaya çok güçlü servis ağı ve çok ucuz yedek parçayla
    dyavol-77 bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı natila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyosung tan uzak dur hatta hemen kaç servis ve distribütör sıkıntısı var aman ha...bajaj a yönel derim bajaj kuralkanı bırakıp kendi giriyor piyasaya çok güçlü servis ağı ve çok ucuz yedek parçayla
    Alla-alla...bu bigi gerçek mi?..Başka bi yerde de duydum aynını!!!...
    Not: istersen özelden yazarsın-benim için önemli patron...
    The Power of The Dreams.

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    GD250 çok şekil duruyor

Motosikleti
    bu bajaja pek bulasmak ıstemıyorum cunku ne bılıyım abı motor hınt malı ayrıca bırde bu aea ın ıncelemesınde bı tane bajaj görmüştüm sanırım pulsardı tam hatırlamadım ama ne bılıyım tasarımını sevemedm ktm de aynı sekılde

ınazuma konforlu rht bır motor ama bende o kamyon gıbı tabırını sevdım bı yerde cunku çok hantal duruyo gıbı geldı bana

nınja 250sl 1.82 90+ kılodakı bır adama pek gıdecegını sanmam aea kadar göbekli olmasamda :D iri yapılıyım o yuzden altımda cocuk motor gıbı durur :D

son olarak şu mt25 ın gelecegı tarıh fılan bellımı acaba gerçi 125ine 12-13 dıyen 250 sıne ne fiyat çeker orasıda ayrı bır muamma

Motosikleti
    bu bajaja pek bulasmak ıstemıyorum cunku ne bılıyım abı motor hınt malı ayrıca bırde bu aea ın ıncelemesınde bı tane bajaj görmüştüm sanırım pulsardı tam hatırlamadım ama ne bılıyım tasarımını sevemedm ktm de aynı sekılde

ınazuma konforlu rht bır motor ama bende o kamyon gıbı tabırını sevdım bı yerde cunku çok hantal duruyo gıbı geldı bana

nınja 250sl 1.82 90+ kılodakı bır adama pek gıdecegını sanmam aea kadar göbekli olmasamda :D iri yapılıyım o yuzden altımda cocuk motor gıbı durur :D

son olarak şu mt25 ın gelecegı tarıh fılan bellımı acaba gerçi 125ine 12-13 dıyen 250 sıne ne fiyat çeker orasıda ayrı bır muamma
    Hocam Bajaj'da güzel motordur illaki. Ancak ben hiç düşünmedim o motoru alma dönemimde. Ben araştırmalarımı yurtdışı forumları ve websiteleri üzerinden yaptığım için bütün olaylar kabak gibi ortaya çıkıyor. Hele ki hint sitelerinde çarşaf çarşaf döküyorlar ortaya marka model dinlemeden. Ben motoru hobi amaçlı ve bir yerlere motorla gezerek gidiyim mantığıyla aldım. Bajaj'ın ürettiği motorların hobi amaçlı olduğunu düşünmüyorum ve konfor seviyesi düşük.Bence bu kategoride ninja 250sl ile gd250n arasında tercih yapın. Hyosung'a servis ve distribütör yok deniyor ancak Kawasaki'nin varda ne oluyor acaba pahalılıktan ve süründürmekten başka ? MT25 konusunda da çok konuşmak istemiyorum ancak daha gelmemiş ve geliş zamanı belli olmamış bir motoru beklemek mantıksız. Motor elbette ki kaliteli olacaktır ancak her konuda daha çok masrafınız olacak bunu da yazın kenara. Çift silindir, daha çok yağ alıyor, devir makinesi tüketimi ekonomik değil, fiyatı da belli değil gibi durumlar var ortada.

Motosikleti
    Hocam Bajaj'da güzel motordur illaki. Ancak ben hiç düşünmedim o motoru alma dönemimde. Ben araştırmalarımı yurtdışı forumları ve websiteleri üzerinden yaptığım için bütün olaylar kabak gibi ortaya çıkıyor. Hele ki hint sitelerinde çarşaf çarşaf döküyorlar ortaya marka model dinlemeden. Ben motoru hobi amaçlı ve bir yerlere motorla gezerek gidiyim mantığıyla aldım. Bajaj'ın ürettiği motorların hobi amaçlı olduğunu düşünmüyorum ve konfor seviyesi düşük.Bence bu kategoride ninja 250sl ile gd250n arasında tercih yapın. Hyosung'a servis ve distribütör yok deniyor ancak Kawasaki'nin varda ne oluyor acaba pahalılıktan ve süründürmekten başka ? MT25 konusunda da çok konuşmak istemiyorum ancak daha gelmemiş ve geliş zamanı belli olmamış bir motoru beklemek mantıksız. Motor elbette ki kaliteli olacaktır ancak her konuda daha çok masrafınız olacak bunu da yazın kenara. Çift silindir, daha çok yağ alıyor, devir makinesi tüketimi ekonomik değil, fiyatı da belli değil gibi durumlar var ortada.
    250sl i aea ın karşılaştırma videosunda ızledım bendekı bu 1.82-83 boyla altımda çocuk motoru gıbı kalır güzel ama çok küçük bir alet bı yandanda şu benelliye bakıyorum tnt250 ye nedır ne deıldır dıye zaten bu 250 lık naked sınıfda pek fazla seçenek yok gıbı birşey olanlarıda 12 ye 13 e bulmak zor gıbı bende hobi amaclı alıcam bırazda gezmek ıcın

bazı arkadaslar belkı sadece gezmek ıcın 12-13 bın motoramı verıceksın al 3-4 bıne bı ybr onla gezde dıyebılır ama bu tercıh meselesı tabı

şimdilik benelli ve hyosung cepte

bu arada benelli tnt250 hakkında bilgin varsa paylaşabılırmısın ?

Motosikleti
    250sl i aea ın karşılaştırma videosunda ızledım bendekı bu 1.82-83 boyla altımda çocuk motoru gıbı kalır güzel ama çok küçük bir alet bı yandanda şu benelliye bakıyorum tnt250 ye nedır ne deıldır dıye zaten bu 250 lık naked sınıfda pek fazla seçenek yok gıbı birşey olanlarıda 12 ye 13 e bulmak zor gıbı bende hobi amaclı alıcam bırazda gezmek ıcın

bazı arkadaslar belkı sadece gezmek ıcın 12-13 bın motoramı verıceksın al 3-4 bıne bı ybr onla gezde dıyebılır ama bu tercıh meselesı tabı

şimdilik benelli ve hyosung cepte

bu arada benelli tnt250 hakkında bilgin varsa paylaşabılırmısın ?
    Sürme şansına sahip olamadım maalesef. Fuarda çok detaylı inceledim. 250cc için kaliteli bir motor bana göre. Duruşu dizaynı çok hoş, çift silindir, İtalyan motoru havası var gerçekten. Eksileri çok ağır, fiyatı biraz yüksek, marka İtalyan da olsa biten bir markayı Çinliler alarak yeniden ayağa kaldırdılar her şey Çin üzerinden dönüyor yani. Her motor gibi buna da zaman vermek lazım nedir ne değildir diye. Hindistanda bu motorla alakalı bir sayfayı takip ediyorum. Bir çocuk acayip güzel modifikasyonlar yapıyor Benelli motorlarına orada biraz piyasası oluşmuş motorun yani.

Motosikleti
    Sürme şansına sahip olamadım maalesef. Fuarda çok detaylı inceledim. 250cc için kaliteli bir motor bana göre. Duruşu dizaynı çok hoş, çift silindir, İtalyan motoru havası var gerçekten. Eksileri çok ağır, fiyatı biraz yüksek, marka İtalyan da olsa biten bir markayı Çinliler alarak yeniden ayağa kaldırdılar her şey Çin üzerinden dönüyor yani. Her motor gibi buna da zaman vermek lazım nedir ne değildir diye. Hindistanda bu motorla alakalı bir sayfayı takip ediyorum. Bir çocuk acayip güzel modifikasyonlar yapıyor Benelli motorlarına orada biraz piyasası oluşmuş motorun yani.
    Biraz ktmlere bakayım dedim bugun yanımdan bir ktm200 geçti acayip küçükmüş hanı gromlar varya ustunde aynen öyle dururum ben :D

galiba hyosungda karar kılıcam ama senın gıbı yedek parça temın edebılecegımı pek sanmıyorum servısı ve yedek parçası sıkıntılı demıstın sanırım
    Green Arrow bunu beğendi.

Motosikleti
    Biraz ktmlere bakayım dedim bugun yanımdan bir ktm200 geçti acayip küçükmüş hanı gromlar varya ustunde aynen öyle dururum ben :D

galiba hyosungda karar kılıcam ama senın gıbı yedek parça temın edebılecegımı pek sanmıyorum servısı ve yedek parçası sıkıntılı demıstın sanırım
    KTM ve bu tip motorların yapısı bu minyon oluyorlar biraz. Hyosung üzerinde de çok farklı duracağınızı sanmıyorum bence size öyle geliyor biraz. Hocam yedek parça temin sıkıntısı olmaz. Allah göstermesin büyük kaza yapmadığınız sürece işleyen parçalar sürekli üretilir konumdadır. Servis parçaları zaten mevcut. Zaten ülkenin kanunda da 15 iş günü tamir süresi bekletme hakkı var servisin sizi. Parça gelir yani 7-10 gün arasında. Ben son 2 günde acayip siteler buldum Kore ve Japonya üzerinden. Fiyatlar inanılmaz derecede düşük gözüküyor. Oralarla irtibat kurup bağlantı sağlayabilirsem forumda Hyosung kullanan kimsenin parça sıkıntısı kalmaz. Direk maliyetine getirip paylaşırım ihtiyaç sahibi olan ile. Bunun dışında zaten çok başarılı 2-3 site var Hyosung ile alakalı yalnız oradaki fiyatlar pazarlığa açık ve biraz esnek. Mesela koruma demiri 300 dolar yazıyordu ancak sitede daha uygun fiyat bulursanız %10 altına iniyoruz felsefesi vardı sitede söyledim ve ürün fiyatını 180 dolara düşürdüler. İyi araştırınca her şey bulunuyor kısacası...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)