keşke bi abim şuraya ''oğlum aldı bana motorumu'' yazsa xD
keşke bi abim şuraya ''oğlum aldı bana motorumu'' yazsa xD
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Kendim aldım, Almayı istediğim içindir, kimse alma yada ben sana alırım demedi, kendi işimi kendim görürüm genelikle, İyikide almışım.
ben aldım. ama ailem ses cıkarmasada hala urkuyolar bıraz
parayı bastırdım aldım
alacam dedim aldım
zaten kaskı önceden almıştım
kaskı alayımda motor almaktan caymayayım dedim
evde 1 ay kaskla dolaştım
kahvaltı zordu
tuvalet zahmetliydi
duş imkansıza yakın
1 ay sonra
çektiğim çile yeter dedim
vakti kerahat geldi dedim
gittim aldım
parayı bastırdım aldım
alacam dedim aldım
word karta taksit var dediler
taksitli olsun o zaman dedim
tekerlere şerit çekelim dediler
uzatmasanız dedim
bende uzatmayayım daha fazla
aldım işte bir şekilde
my course my curse
ailem zaten karşı birde bana motor alacaklar
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Yarısını ailem yarısını ben aldım
Ama büyütünce hepsini ben alacağım inşallah
Kendim aldimmm, kendim taktim, girmesinler havayaaaaa. Eheueh
ben aldım ve hastalık haline geldi (lanet olsun içimdeki motor sevgisine)
motosikletim hiç olmadı ama 14 bucuk yasındaym bugune kadar 8 tane bisikletim oldu hepsınıde babam aldı benm ailemde motora karsı zaten alırsam bn kendım alırm...!
benim ailemde karşı idi nasıl oldu anlamadım. 01/05/2008 günü ( doğum günüm ) bir günlük izin çıktı bende o fırsattan yararlandım aldım :D şuanda beş günlük hyo kullanıcısıyım :D.
aile biraz destek çıkmadan olmuyor yarısını ben yarısını babamdan yoksa peugeot a talim di ileride r1 imi kendim alıjam işşallah
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Motosiklet alacağımı ilk önce anneme söyledim,
-Oğlum git, tansiyonum çıkıyor dedi.
Allah allah dedim, babama söyliyim dedim,
-Ben öldükten sonra al oğlum dedi.
Hayret bişey dedim, ablamdan destek alayım dedim,
-Delirdin mi? Git kendine başka bi meşgale bul dedi.
Ben durur muyum? 3 gün sonra motosikletimle çıktım karşılarına. İlk başta korkuyolardı. Sonraları alıştılar artık pek karışmıyolar derken kaza yaptım. Şimdi evde motosikletin lafını ettirmiyolar. 2-3 gün sonra ameliyat olucam. İyileşince yine binicem. Onlar binmeyeceğimi zannetse de ben yine binicem. Çünkü bu benim hayatım. Çünkü ben özgür bi insanım. İstediklerimi yapamadıktan sonra bu hayatı yaşamanın ne anlamı var? Bi daha mı gelicem dünyaya...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
kendim aldım ..babam da oğlum bunun daha büyükleri var onlardan al dedi
Hem kendim aldım , hem ailem aldı. Ailem her konuda olduğu gibi motora binme konusunda da konuşup anlaşabildiğim cinsten. Kurallara uyduğum sürece onlar için ok.
İlk motorumu kendim aldım,2. de onlardan biraz destek aldım. 3. de sanırım hediye gelicek bu gidişle
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
Annem Aldı
daha iilerini çalışıp ben alıcam
oda dio zaten sen çalış daha iisini kendine al banada seninkini ver dioo
Bendeniz
kendim aldım..ailemin haberi sonradan oldu..simdilik problem yok ..tavsiyem ;iyi yönlerinden bahsederek yavaş yavaş söyleyin
Babama çıtlattım, destek olurmu acaba diye gag ordan napacan moturu dedi, gittim kendim aldım, hayırlı olsun dedi.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)