kendim aldım babamda ben almadan önce razı olduu çünkü güzel 1 oyun oynadım onlara ama parasını rahmetlik dede den kalma arsalardan kendi payıma düşenle aldım
kendim aldım babamda ben almadan önce razı olduu çünkü güzel 1 oyun oynadım onlara ama parasını rahmetlik dede den kalma arsalardan kendi payıma düşenle aldım
ya arkadaslar boyle anket yapıp yaramıza tuz basmayın zati motorumuz yok ne cevap verecem simdi ben bu ankete içim acıo yav ruzgarı hissedecem diye arabanın camından kafayı cıkarıp gitmekten, kafama vuran soguk yuzunden aptal oldum zati
miras değil,alınteri
Bütün Motorlarımı kendim aldım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bana kimse almadı henüz ama ileride banka ile birlikte alacağız :D
Bütün motorlarımızı abimle ben ortak aldık, hatta ailem bi önceki motoru sattığımızı yerine de başka motor almadığımızı biliyor. Kazık kadar adam olduk hala gizli biniyoruz motora
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
13 yaşından beri değişik değişik motorum oldu.Hepsinide ailem aldı.Ama bende boş durmadım eve bi katkım olmalı diye düşündüm yaz tatillerinde işe girip azda olsa yardım etmeye çalıştım.Sonuçta bindiğimiz motorlar 10 20 bin ytllik motor değil.Yeri gelicek onlarıda alıcaz.Ama bu sefer kendi paramızla
Sezgin_Max
Tamamen alın teri
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Babam Sağolsun
Ben aldım ben
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Ben ikinci araba olarak e30 BMW almayı düşünüyordum ailem ikinci arabamı almama karşı çıktı göze gelirsin dediler ve git motor al dediler. o günlerde gözüme arkamda gördüğünüz yeşil moto çarpıyodu. O günden sonra bende motor delisi olsum
Yeni motor alanlar var mı?
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
kendim aldım
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bende kendim aldim yaklaşik 5 ay oldu alali 6 ayalik maaşimi yemeyip içmeyip biriktirip öyle aldim maaşim asgari ücretmotörümda ikinci el bi ybr emme kız gibi 2007
kendim aldım.................
:bounce:
peder rozzi aldın saolsun okadar ısrara ragmen walla nasıl ıkna ettım bır ben bırde allah bılır bıde aılenın sıze guvenmesı lazım almaları ıcın ben nasıl bırıktırıyım okadar parayı
tek taşımıda kendim aldım kariyerde yaptım motosikletimide kendım aldım para bende b.k zuzuuzuz
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bence İLK motosikletinizi kim aldı şeklinde olmalıydı Topic! ankette aynen öyle..
İlk motosikletim elden 3 vites Kreidler Florry'i 16'cı yaşımdayken babam aldı ondan sonrakilerin tümünü kenim aldım........
Türk, Öğün - Çalış - Güven...............
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
ananem sağolsun +25 karakter
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Tüm motorlarımı kendim aldım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)