Türkiyede 23 yaşında Ferrasini kendi alan sadece Cem yılmaz vardı
Acaba 22 yaşında 1000RR ını kendi alan var mı umuyorumki ben alacagım....
Türkiyede 23 yaşında Ferrasini kendi alan sadece Cem yılmaz vardı
Acaba 22 yaşında 1000RR ını kendi alan var mı umuyorumki ben alacagım....
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Babam Saolsun
herşey gibi onu da kendim aldım ailemin bana almak istediği tek şey ise eli ayağı düzgün bir ev kızı
hasan bende, bende ,bende aynen takipteyiz bak
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
yaw ben bu topiğe yazmamışmıyım bulamadım..
evet evet ben aldım motorumu kendim bizzat honda bayiine gidip saydım paraları peşin peşin ellerine...
ama ben sayamadım tabi onlara verdim onlar saydı ben bakamam öyle şeylere deste para tutar beni
kandim alabilmek için 20 sene bekledim.bi 20 sene sonrada büyütürüm herhlde
ölmessem tabii
gıcık
Çok şükür kendim aldım.
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
bizim ailede şöyle bir kural var eğer alacağın şey aile yararınaysa hep birlikte alınır.(buzdolabı televizyon yerine göre araba) ama kendine alacaksan kendi paranla al. bu yüzden gitarımı da kendim aldım. kışa girmeden de motorumuda kendi paramla alıcam.
not: Öğrenciyim ve çalışıyorum.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
eeee. babada para olmayınca iş başa düştü tabi
[CENTER][COLOR="DarkSlateGray"][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"][I][B]Motorun varsa farklı olmanın hazzını yaşa...[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [COLOR="Red"][FONT="Arial"]Ramzey QM 250cc[/FONT][/COLOR]
SAKAL artık senin de motorun var. Bu başlığı açtığında ailenin sana motor almamasından yakınıyordun. Ailesi tarafından motor alınanların sayısı bir arttı. Ben hayatta herşeyimi kendim aldım.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
bu güne kadar dört motor aldım
1-kastino 50cc.
2-yamaha bws 100cc
3-kanuni deer152 152cc
4-çelik baotıan 125cc
hepsinide tek başıma kendim satın aldım ama bidahamı kredili motor almak allah yazdıysa bozsun
senedi bitmeden patlıyor elimizde
varsa yoksa cash
kendi alınterim ile aldım motoru alınca işten ayrıldım çünkü gezecek vaktim kalmıyordu
İlk motorumu 1984 yılında da kendi paramla kendim almıştım;arada bir çok motorum oldu kimini iş için aldım kimini zevk için son motorumuda kendim aldım,bir sonrakinide kendim alacağım,Allah izin verirse.
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
yeni motor alanlar var mı:D
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
vallla bende kendim aldım,bide hediye edilen motorlar var ankette millet ne şanslı ya
:mrgreen:
Harçlıklar ve kredi
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Coook uzun sureli ugraslarim sonucu paramı topladim ve ailemin hayatim boyunca tek hayir dedigi seyi aldim. Haberleride yok olsa motoru yakabilirler...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)