İnşallah kavuşursun..ama bence hedefini büyüt hysoung gt250r bak 2. elmithrelios adlı üyeden alıntı
İnşallah kavuşursun..ama bence hedefini büyüt hysoung gt250r bak 2. elmithrelios adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
bende kendim aldım kredi olayı yani :p
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
banada aiLem aldı ama ikna etmek gibi bi derdim yoktu dayım saolasun kendi Yeni YZF R6 ya bindiği için önümü açtı saolsun..
[FONT="Palatino Linotype"][/FONT][COLOR="Red"]ρσωєя [/COLOR][COLOR="Black"]0ƒ[/COLOR] ∂яєαм.. [SIZE="2"][COLOR="Red"][н][σ][η][D][α][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="PaleGreen"] เ๓zค ๒เl๓є๓ קคг๓คк ๒ครรค๓ ๏lยг๓ย[/COLOR] =)
motora en karsı olan sahıs aldı(babam)
kendim aldım borç parayla 1 senedir ödüyorum daha 6 ayım var canım çıktı borç ödemekten.
ama değiyor çektiğim sıkıntıya
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
bende kendım aldım
ılk zx6'yı alırken baya bı zorlandım bı sene durmaksızın calıstım delıler gıbı hemde.
ama ıkıncısı rahat oldu
tabı aılemde karsı cıkmıyo hatta babam sımdıkı motoru ver sunu bıneyım dıyo arada sırada tabı benden kırmızı kart cıkıyo herzman ıcın
[FONT="Arial Black"]TUM MOTOSIKLETLILERE GUNESLI GUNLER DILEGIYLE[/FONT]
ilk motorumu (mondial 125kt) babam aldı. ikinciyi ben aldım hemde okurken, para biriktircem diye aç gezdim abii aç!! (küçük emrahla uzaktan yakından alakam yoktur)
Ben aldım ... Ailem gorunce bu neee dedi
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
yaaa ben aslında motorsiklet tutkusu olan biriysem bunu hiç kimseye aldırmam kendim alırdım cünkü bir emek harcıyarak aldıgın bir şeyi daha fazla seversin bunun için kendim alırım daha iyi...degilmii))
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Düşünce güzel ama insan sabredemiyor en azından ben böyleyimemomen adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Valla ben kendim kazandıklarımdan biriktirdim aldım. Son aldığım motorda da büyük miktar parayı ben koydum kalan miktarıda babam yardım etti. Ama olsun genede motorumu alan benim.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Yok mu yeni motor sahipleri?
benımkını aılem aldı bende para yok
Yeni yine yeniden
tek motorumu kendim aldim, kendim taktim, kendim kulandim
all you need is love
Kendim aldım,kimseye de sormadım,,alabilir miyim die....
+ Doğum günüm de aldım,,kendime hediye (( zaten topiğim de var ))
Ama kilitliiiii
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
daha doğrusu kendim alıcam...
Ben de motor alabilmek için sevgilimi bıraktım o zamanlar,,ne çelişkili dünyaErdoganAktas adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hanımı alan abimizden dileğim dua etsinde Allah tüm erkeklere öyle gönlü geniş bi hanım nasip etsin
Motorumu kendim aldım uğraştım didindim izin koparabilmek için çoook uğraştım ama sonunda aldım. Gerçi biraz borç aldım ama olsun babamdan para almadan aldım ya yeter o bana nasıl olsa borçları öderiz ( bu arada öğrenciyim ve çalışmıyorum paranın hepsini kendim biriktirdim zor oldu ama sonuç güzel
hiç bişey imkansız diildir yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim. Allah olmayanlarada nasip eder inşallah...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)