Zamanında almıyolar geç alıyolar 1 sene daha beklerim kendim alırım en azından bana almadınız kendim eşek gibi çalıştım aldım demeye hakkımız olur.Çok iyide olurvlad1462 adlı üyeden alıntı
Zamanında almıyolar geç alıyolar 1 sene daha beklerim kendim alırım en azından bana almadınız kendim eşek gibi çalıştım aldım demeye hakkımız olur.Çok iyide olurvlad1462 adlı üyeden alıntı
kendim alınca anca bu oldu ama iyi ki almışım 0 yalan motorlardansa eski gerçek bi motoru tercih ederim
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Babam bana 13-14 yaşlarından sonra bir çorap dahi almadı...Variyetlide biriydi Rahmetli...Bir CZ motoru vardı onada bindirmezdi..Önceleri prikethanede sonra demir haddehanesinde ,,17 yıldırda TEK te çalışarak daima kendim aldım..Allah ne verirse kendi kazancımızdan versin.Namerde ve Muhanete muhtaç etmesin...
Sen çocuklarına motorunu veriyorsun ama Çok şanslılarozaktasi adlı üyeden alıntı
kendim aldım.
sonrada kendim sattım... :(
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
ewet benimde babam aldı ama insanın kendi motoru gibisi olmaz onun zevki daha başka en azından BEN bi motrum var demek bam başka bişi tabi biz öğrenci adamız çalışıp para kazandığımızda elbet alırız
+1 katılıyorum. benim içinde en önemli sorun şu an zaman kaybediyorum. yaş geçtikten sonra ne anlamı varGnusher adlı üyeden alıntı
...kendim tabiki... zaten ailem inanılmaz derecede karşıydı,, işten eve geldim yarın motor alıcam dedim ve aldım Allah tan ailemin eline bakmıyorum yoksaa,, ben ne motor, ne rüzgar yüzü görürdüm
babam aldı ama 300 ytlsini ben verdim 1000 ytl de babam
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Ben almadım aileme de aldırmadım.Peki ne yaptım ben de bilmiyorum
hedowich adlı üyeden alıntı
zuahaha muahah höhöh ben motoru alabildim bide sana yardım ettim zuahah
Kask tak!
Bu aralar motor alanlar çoklaştı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Kendim aldım. Kredili taksitleri de bitmedi bir türlü. Babam uzun süre karşı çıktı. Bende gizli aldım. Ama şimdi babam abim ve ben birlikte kullanıyoruz. Tabiki en çok BEN kullanıyorum. Ehliyetleri olmadığı için
kendim aldım tabi epey uğraşmam gerekti ama böylesi daha güzeeeel
Dorado V5
Bende kendim aldım daha taksitleri başlamadı ama olsun herşeye değer keşke daha önce alabilseymişim.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
abi rüzgara çok fena alıştın sen hız yapma sakıngugukk adlı üyeden alıntı
Ailem aldı ama bir yıldıır ancak yeni ikna ettim!! Öğrenci olmayıp çalışsaydım belki daha farklı olurdu ama herşeyin bi hayrı vardır!!
ben de işe girdim, muhtemelen son yaz tatilimi de feda ederek öğrencilikteki ama olsun 21 yaşında kendi paramla kendi motorumu alabilmenin zevki için feda olsun. umarım terslik çıkmaz ben de yarısı kredi yarısı nakit şeklinde ekim ayında cbr 125 ime kavusurum.
yok yok daha 60 üzerine çıkamadımsetr74 adlı üyeden alıntı
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)