kendim aldım taksitle
Daha kimse almadı.Ama alacak biri varsa oda babam olacak galiba
kendi bileğim hakkıyla para biriktirip aldım
bu 3 üncü motorum hepsiceni kendim aldım yani alınteri
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ilk motorumu alabilmek için iki yıl kadar bir süre babama yalvardıktan sonra bir gün benim ayarlarım bozuldu ve artık dayanamıyacak hale geldim.
Babam motor kullanmama şiddetle karşıydı.Bir bayanın motora binmesi hele helede benim binmem çok sakıncalı bir durum babam için.Katiyetle almam diye tutturdu.
Bir laf vardır.Bir işi yapıcaksan kendin yapmalısın.Benimkide o hesap.İki yıl bekledikten sonra ,bir gün coştum; babama " ben motor almaya gidiyorum sen gelmiceksen ben alıcam "dedim.Babamda baktı durum çok ciddi , böyle olmıcak beni de zaptedemicek.Birlikte gittik almaya.Girdiğimiz ilk dükkanda motoru aldık.(Beni scooterla kandırdı ama)Taksitlerini ben ödedim ama.
Bu motoru almamdan iki yıl kadar bir süre geçti yine.uzun süredir vitesli büyük bir motora geçmek istiyordum.Vitesli motoru süremiyeceğim ,kaldıramıyacağım gibi değişik taktikler deniyor.Babam geçen seferden tecrübeli olduğu için buna daha bir şiddetle karşı çıkıyor.Bende daha bir karşı çıkışla motorumu gidip aldım Tabi daha kendisinin bundan haberi yok.Bir kaç gün sonra arkadaşımdan iyice öğrendikten sonra eve getiricem.Deliricek
Haha nasıl aldım ama.Eee azimli insan iyi olurmuş
Bir şey yapmak istiyorsanız yapıcam demeyin gerçekten yapın...
alacam dedim babam alamazsın parçalarım dedi hemde bolyozla,bende eve getirmem garaja koyarım dedim
bi hafta önceden aldım garaja koyuyorum dedim,
inandılarmı tabi inandılar çünkü bir hafta sonra kapıya getirdim annem kapıdaydı.
babam aşadan bagırıyor kim geldi:
cihan geldi motorla dedi
aha dedim bolyozla gelir şimdi motoru yola dogru çıkardım,
baktım aşadan bagırıyor motoru dışarı bırakmasın çalarlar içeri alsın
bu birinciydi bunu sattım daha motor felen alma sakın dedi ok dedim bir ay sonra hondayı aldım
hepsini ben aldım hemde alın teri ile ikinci hala ödüyorum
inşallah satmadan biter taksiti
98 Beygir.....
miras değil alın teri..
bana kimse almıyo bende parada yok :( valideye yalvar yakar ikna aşamasındayım
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
ailem hayatta almayacagı için kendin almak zorundayım kafaya koydum da yazın inş geliyor
çogu kişinin yazılanların da tek bir sorun var o da baba
allah babamızı başımızdan eksik etmesin
cümlemizin
amin
ne kadar herşeye karşı gelsede
98 Beygir.....
miras değil 5 senedi kaldı tabiki kendim aldım hepsini
safrranboluda motosiklet servisim var motorların sayısını unuttum en son 97 model suzikim vardı r6 yada rr 600 alacam inşaallah allah herkese nasip etsin kaskınız yanınızda olsun
49 Yaşındaki adama ailesi alamayacağına göre...
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
babam aldi ama bende calisip onlara yuk olmadan kendi paramla almak isterdim
ilk motorumu 1996 yılında öğrenci kredilerimi+yaptığım ek işleri ve harçlıklarımı biriktirerek kendim gidip almıştım. ehliyet için kursa yazılmayı planlarken babam geldi ve motosikletime el koydu10-15 gün izmirde benim motosikletle eski günlerini andı ve anılarını tazeledikten sonra da giderken sattı.
kendi paramı biriktirdim bir yıl yemedim içmedim(öğrenciyim)
ailem hiç istemiordu ama bir gün ansızın motorumla karşılarına çıkıverdim
bi şey diyemediler tabi çünkü kendi paramla almıştım.onun için motoruma benden başka kimsecikler karışamaz
16 yaşından itibaren ailesinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ailede babası dahil herkese harçlık veren üye olarak aileden birinin bana motor alması gibi bir şansım hiç olmadı ama birkaç ay sonra E+A2 ehliyetimi alıp da görev değişikliğim tabi buna bağlı maaş artışım yapıldığı zaman 100 /100 kendi motoruma sahip olacağım...
ilk motorumu ailem aldı satıncada parasını onlara verdim ilk motorum peugeot moped di şimdiki motorum avatardaki ve kendim aldım daha borcunu ödüyorum bu arada yaşım 17
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)