Köprü yolunda, emniyet şeridinde ön kaldıran MT 07 'li arkadaş umarım burdasındır!!!
-
Arkadaşım tamam güzel motor kullanıyorsun , tamam kendi canını düşünmüyorsun ama emniyet şeridinde ön kaldırdığın zaman hiç kimse sana helal olsun demiyor tam tersine sen düşte aklın başına gelsin diye beddua ediyor , küfür ediyor. Sen yalnızca kendi adına motor kullanmıyorsun sen hepimizi tehlikeye atıyorsun , senin yüzünden hepimizin adı kötüye çıkıyor , hepimiz serseri apaçi oluyoruz, eğer olur da bu yazıyı okursan ne olur bu tarzda haraketleri boş bir yerde yap, hele ki emniyet şeridinde bu tarz haraketlerden özellikle kaçın biz 2 teker olarak örnek olalım zaten etraf öküz dolu en azından biz yapmayalım.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Reklamlar
-
Bu kişiyle aynı kişi olabilir mi
-
Ben emniyet şeridine birden atlayan öküzler yüzünden 30u geçemiyorum. valla helal olsun yapana
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
aea ın teker videosunu izlememiş galiba arka frene basınca motor kendini yere salar diyodu videoda ama burdakı yapmamış sanki ? birde şu motorla kaza yapanlar neden gidonu bırakmazlar acaba o kadar kaza vıdeosu gördum herkes yapışıyo gidona ama moto gp lerde fılan goruyorum orda hemen bırakıyolar gıdonu yerde bıraz kayıp dırek ayağa kalkıyo adamlar tecrube eksıklıgı sanırım
neyse bu arada motoru mt serisi galiba yazık olmuş en azından bır pantolon yırtığı ıle atlatmış bu tarz hareketlerı keske trafıge kapalı bır alanda yapsa kontrolu kaybedıp sol tarafa geçse dümdüz ederdi arkadan gelen biri
-
Ya birde ayrı bir sorun var. Ben hergün tem üzerinden 4.levent'e bağlanıyorum. Tem- Akom yolunda trafik olduğunda kenardaki ince emniyet şeridi alanından gidiyorum haliyle. Ben hep 30-40 civarında gidiyorum orada çünkü zaten yakın geçiyoruz arabalarla bazılarıda tekeri şeride koyuyor mal gibi. Arkadan banko bir kurye tipli eleman geliyor 80-90'la hadi bas bas diye korna çalıp geçmeye çalışıyor. Ulan mal herif zaten emniyetten gidiyoruz bari adabınla gitte küfür yeme, kendi veya başkasının canına malına kast etme...
-
Motor siyahtı , videodaki kırmızı , dün akşam 18:15 civarında anadoludan avrupa istikametine doğru altunizade sapağı civarında oldu olay , ya diyecek söz bulamıyorum, yalnızca motor kullandığı için küfür edemiyorum bir şekilde kendime yakın görüyorum ama gerçekten böyle motor kullanan adam kullanmasın motoru daha iyi , ne bilim haddime değil belki ama motor kullanan adamın daha medeni daha farklı olduğunu düşünüyorum hep biliyorum yanlış bir düşünce ama , neyse buralardaysa belki görür de bu tarz haraketlerin doğru olmadığına kanaat getirir. He şunuda ekleyeyim bende devamlı adam gibi kullanan bir adam değilim yeri geriyor bağırttıryorum yeri geriliyor yanlıyorum ama kalkıpta emniyet şeridinde sınırları zorlamıyorum, orada olacak bir kaza kendi dışında bir çok kişiye maddi manevi zarar verecek, belki değil yani kesin verecek.
-
Pekbipicadam adlı üyeden alıntı
Motor siyahtı , videodaki kırmızı , dün akşam 18:15 civarında anadoludan avrupa istikametine doğru altunizade sapağı civarında oldu olay , ya diyecek söz bulamıyorum, yalnızca motor kullandığı için küfür edemiyorum bir şekilde kendime yakın görüyorum ama gerçekten böyle motor kullanan adam kullanmasın motoru daha iyi , ne bilim haddime değil belki ama motor kullanan adamın daha medeni daha farklı olduğunu düşünüyorum hep biliyorum yanlış bir düşünce ama , neyse buralardaysa belki görür de bu tarz haraketlerin doğru olmadığına kanaat getirir. He şunuda ekleyeyim bende devamlı adam gibi kullanan bir adam değilim yeri geriyor bağırttıryorum yeri geriliyor yanlıyorum ama kalkıpta emniyet şeridinde sınırları zorlamıyorum, orada olacak bir kaza kendi dışında bir çok kişiye maddi manevi zarar verecek, belki değil yani kesin verecek.
''yalnızca motor kullandığı için küfür edemiyorum bir şekilde kendime yakın görüyorum ''
Enteresan
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
''yalnızca motor kullandığı için küfür edemiyorum bir şekilde kendime yakın görüyorum ''
Enteresan
seninde Tanımadığın insanla tanıdığın insana karşı tolerans miktarın farklıdır diye düşünüyorum , bende motosikleti kendimce çok sevdiğim için motor kullanan her insana, kullanmayan dan daha fazla tolerans gösterme eğilimine sahibim. Cümle biraz karışık oldu ama nasıl açıklayacağımı bilemedim.
-
Pekbipicadam adlı üyeden alıntı
seninde Tanımadığın insanla tanıdığın insana karşı tolerans miktarın farklıdır diye düşünüyorum , bende motosikleti kendimce çok sevdiğim için motor kullanan her insana, kullanmayan dan daha fazla tolerans gösterme eğilimine sahibim. Cümle biraz karışık oldu ama nasıl açıklayacağımı bilemedim.
Sorun değil kaan kardeşim Bak sana şöyle açıklayayım benim motorum yok ama ben mesela yolda bir motorlu göreyim yanyana gelince hemen konuşurum sanki adamla askerliği beraber yaptık devrem bu motor nasıl kaça aldın nasıl çok yakıyor mu iki kişi yokuşta çekişi nasıl falan diye! Yani sempatim var o yüzden de bazen sempati bazı şeyleri görmemizi engelleyebilir bazı durumlarda tahammül sınırlarımızı yükseltebilir.
-
31 Temmuz 2015, 10:42
bizim motor çok apaçi yaptı. r25 ten sonra ikinci sıradayız apaçilikte.
-
31 Temmuz 2015, 10:46
Memlekette maldan bol birşey yok.
-
31 Temmuz 2015, 11:13
valla bence sizin fazla hoşgörünüz var daha geçen gün işten çıktım tabanvay eve gidiyodum servisini yeni götürmüş motorlu bır lokanta elemanı öyle bır geçtiki yanımda farketmesem kesın girmişti bana kafadan birde bomboş yolda yılan gıbı sağa sola kırmasını anlamadım her ne kadar motorları sevsem ılgı duysam motor forumunda dolassamda baya bi kulaklarını çınlattım o kişinin
-
31 Temmuz 2015, 11:17
Köprü yolunda rüzgârlı oluyor hep hava, hergün geçiyorum. Mazallah testere gibi keser o yandaki bariyerlerin üst kısımları adamı , bir devrilirsek diplerinden giderken...
-
31 Temmuz 2015, 11:25
Ne bütün motorcular Kardeşiniz ne de bütün otomobil sürücüleri düşmanınız. Ben motorcu Kardeşliği diye bir şeye inanmıyorum. Trafiğe ne zaman çıksak ve bir şekilde eşim ile aramız yolda açılsa mutlaka bir motor Sürücüsü eşimi sıkıştırıyor, ben yaklaşınca da kaçıp gidiyor. Ara yollarda sakin kullanmak başka bir dert. Mutlaka bir Çinli aklınca bizimle kapışmaya çalışıyor, yakın geçmek için çabalıyor veya anlamsızca hızlanıp bizi geçince mutlu oluyor. Bende iyi dileklerim ile kulaklarını çınlatıyorum.
Ramazanda ara sokakta bize aklınca hava atmak isteyen Çinli kardeşimiz "bak sizden hızlıyım nasıl geçtim beeeeee" tribine girince yol ağzında patladı. Umrumda oldu mu? Hayır! Insan gibi git patlama.... Ama Karşıdan gelen araç hatalı olsa idi karı koca müdahil olur şahitlik yapardık o ayrı.
Kısacası ne her motorcu, forumcu nede kardeşimiz.
-
31 Temmuz 2015, 11:28
Arkasından gelen arkadaşın bunun yere düşmesi yüzünden motoruna ya da kendisine çarptığını düşünüyorum da...
Eski kafa adam lafı söylemek istiyorum. " Çocuk musun a.q "
-
31 Temmuz 2015, 11:30
Murat.K. adlı üyeden alıntı
Ne bütün motorcular Kardeşiniz ne de bütün otomobil sürücüleri düşmanınız. Ben motorcu Kardeşliği diye bir şeye inanmıyorum. Trafiğe ne zaman çıksak ve bir şekilde eşim ile aramız yolda açılsa mutlaka bir motor Sürücüsü eşimi sıkıştırıyor, ben yaklaşınca da kaçıp gidiyor. Ara yollarda sakin kullanmak başka bir dert. Mutlaka bir Çinli aklınca bizimle kapışmaya çalışıyor, yakın geçmek için çabalıyor veya anlamsızca hızlanıp bizi geçince mutlu oluyor. Bende iyi dileklerim ile kulaklarını çınlatıyorum.
Ramazanda ara sokakta bize aklınca hava atmak isteyen Çinli kardeşimiz "bak sizden hızlıyım nasıl geçtim beeeeee" tribine girince yol ağzında patladı. Umrumda oldu mu? Hayır! Insan gibi git patlama.... Ama Karşıdan gelen araç hatalı olsa idi karı koca müdahil olur şahitlik yapardık o ayrı.
Kısacası ne her motorcu, forumcu nede kardeşimiz.
daha guzel acıklamıssın bu yorumun ıcın tesekkurler Murat K.
-
31 Temmuz 2015, 11:47
Pembe pantolonluya noldu öyle
-
31 Temmuz 2015, 11:49
@Pekbipicadam motor kirmizi miydi? Bizim grupta tanima uyan biriki denyo var o yuzden soruyorum. Pembe pantalonlu arkadasimizsa meshur oldu baya. Evli cocugu var, essek kadar adam ama kafa kirik iste Allah sonunu hayir etsin
-
31 Temmuz 2015, 16:38
Sj's adlı üyeden alıntı
@Pekbipicadam motor kirmizi miydi? Bizim grupta tanima uyan biriki denyo var o yuzden soruyorum. Pembe pantalonlu arkadasimizsa meshur oldu baya. Evli cocugu var, essek kadar adam ama kafa kirik iste Allah sonunu hayir etsin
Yok dostum motor siyahtı, o düşen arkadaş hala anayolda deniyorsa diyecek bişi yok zaten : )) allah ıslah etsin.
-
31 Temmuz 2015, 17:06
iyi oluyor demiyorum bigün başıma gelmesin diye. Allah ıslah etsin. yakın zamanda forumdan biri boğaz köprüsünde bu motorla hayatını kaybetti. Yapmasınlar demiyorum ama yeri ve zamanı var herşeyin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)