Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ekipmanları tam olarak sıralayabilir misiniz ?

REKLAM ALANI

Arkadaşlar merhaba, tahminlerime göre yakın zamanda Kuba Razore 100 alıcam fakat şuan konumuz motor değil ekipman.
    Ekipman alacağım fakat ne alacaģımı tam olarak şöyle söyleyeyim.Mesela pantolon almayacaģım ama dizlik alacağım, bot almayacağım ama basketbol ayakkabısı gibi bir ayakkabım var (bileği kavrayan) onu kullanacaģim.Mont alacağım, kask kesinlikle alacağım.Şimdi size soyle söyleyeyim
    Kask:LS2 marka 270 liralık bir kasktı yanlıs hatırlarmıyorsam
    Mont:Hicbir fikrim yok ama pahalıya kacmasın arkadaşlar.Ucuz biseyde olmasın.
    Eldiven: Motosiklet servisinden alacağım 30 tl sanırım.
    Dizlik:Yine hic bir fikrim yok.Fiyat araliginida hic dusunmedim.
    Arkadaslar baska ne eksik.Bellik felan var evet ama tam olarak nasil bisey alayım.Fazla pahalı olmasın dediklerim bütcemden dolayı degil bütcem 1500.Sadece bir dizliğe 100 lira kadar fiyat yatırmak beni biraz aşağilıyor.LÜTFEN CANINI SEVIYOSAN PAHALI AL cılar gelmesin.100 lük bir motor alacağım ve hız yapmayacağim.Düsünün gerisini.
    Yardımlarını bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

Ha birde mont olayi nasil arkadaslar yani tam korumalı mont aliyosun icinde sırtlık, bileklik felan mı oluyor.Internette tex marka görmüstüm de tam korumalı yazıyordu kafam karıstı baya

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXr
    Kask iyi seçim mont olarak bende venom var 300e almıştım. Ucuz ve iyi korumalar hafif oynuyor ama ben sıkıntı etmiyorum . dizlik olarak yine venom'un dizliği var 60 lira civarlarındaydı. Eldiven olarak bilmiyorum ama 30 lira çok ucuza kaçar eldiven konusunda 100 lirayı gözden çıkar alpinestar, five gloves diye markalara bakmanı tercih ederim.

Motosikleti
    TVS Apache Rrt 150
    Kardeşim yazdığın şeyler bence senin için normal ve yeterli (kask-mont-eldiven-dizlik) Kaskı belki daha güvenli mantıklı şeyler söyleyenler olabilir ben pek anlamam çünkü ama bellik falan gerek yok bence. Bende de aynı senin saydıkların var. Monta gelince de tam korumalı olmayanlarda sırt koruması olmuyo diye biliyorum. Mesela benim aldığım mont 300 liralık falandi, çok mu kaliteli.. değil ama maddi durum buna yetti ve fena da değil. Yani öyle uçup kaçmana gerek yok bence. Herşeyin orta yollusu yeter sana da

Hocam montların hepsinde mi koruma oluyor ? Daha önce hiç motosiklet montu görmedimde ... Birde eldiven icin 30 tl iyi çünkü alacağim yerde indirimde dizlik biraz pahali geldi veya ben öyle saniyorum dizliğede 30-40 hiç olmadı 50 vermeyi düsunüyordum.

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    venomun dizliği var 60 tl. 30 liralık eldivende koruma yoktur eldiven bütçeni arttır.

Motosikleti
    TVS Apache Rrt 150
    Alıntı HopeCool adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam montların hepsinde mi koruma oluyor ? Daha önce hiç motosiklet montu görmedimde ... Birde eldiven icin 30 tl iyi çünkü alacağim yerde indirimde dizlik biraz pahali geldi veya ben öyle saniyorum dizliğede 30-40 hiç olmadı 50 vermeyi düsunüyordum.
    yağmurluk tarzı montlar falan var herlade onlarda koruma yoktur da diğerlerinde vardır. Alırken elle işte sağını solunu, fazladan sertlikler varsa dirseklerinde omuzlarında falan korumalidir işte dizlik de en ucuzu zaten 60-70 lira falan benim bildiğim. Eldiven de dedikleri gibi kar eldiveni gibi olmasın çünkü düşük hızlarda düşünce falan kasktan ziyade eldiven iş görüyo, tecrübeyle sabit.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Eldiven alirken dikkat et motorun ustunde dene hatta ben aldim elim debriyaja yetismiyor bir de razore almayi bir daha dusun derim kuzenim 1 haftada şasisini kırdı 30 km hızla. Superboylara bakabilirsin mesela servis sıkıntın yoksa.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)