A2 Ehliyeti olan birinin acil yardımına ihtiyacım var
-
02 Haziran 2006, 13:48
Merhaba arkadaşlar,
Bu hafta bir Mondial 125ZN Scooter aldım. Haftaya da sertifikayı alıyorum. Motorumu Sirkeci'de bir bayiden aldım. Ama bayi tutturdu motorunu teslim al yerim yok diye. Bende ne yapacağımı şaşırdım. Ehliyetsiz kullanmak istemiyorum. Birazda acemilik sözkonusu. O yüzden ana yollara girmek konusunda da tereddütlüyüm. Bir de forumda okuduğum ehliyetsiz arkadaşların başına gelenler beni oldukça korkuttu. Bu yüzden diyorum ki Sirkeciden-Güngören'e kadar motoru getirebilecek bir yardımsevere ihtiyacım var. Akşam 6 gibi bayiden motoru almam gerekiyor. Yada başka bir çözüm önerisi olan varsa lütfen paylaşsın. Çok zor durumda kaldım. Eğer yardımcı olmak isterseniz
lütfen en kısa zamanda 05053229800 nolu telle veya latifpolat@gmail.com mail adresiyle ulaşın. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Reklamlar
-
02 Haziran 2006, 13:53
Güzel bir örnek sergiliyorsun.
-
02 Haziran 2006, 13:53
abi ben yardımcı olurdum ama sana epey bi uzağım 24 saat kadar
ama arkadaşlardan biri kesin yardımcı olacaktır hadi istanbul mt
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
-
02 Haziran 2006, 13:54
dostum sen bi ulaş bana yardımcı olurum zaten cumartesi sirkeciye bi uğrucaktım...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
-
02 Haziran 2006, 13:55
Benim bildiğim motoru yeni aldıysan bayi evinin önüne kadar getirmek zorunda kapı önünde çalışıp çalışmadığını kontrol ettikten sonra teslim alabilirsin diye biliyorum.
-
02 Haziran 2006, 13:58
dostum bir tane transporter falan kangoo çevrende kimsede yokmu yada sizin şirkette rica et atı verin götürün.
aynen senin olayın aynısı burdaydı galiba bi rarkadaşın başına daha gelmişdi oda eski anadol lar varya kamyonet üstünde yük taşınır yazar adama 30 miyon vermişdi atmışlardı kasaya evine kadar götürtmüşdü gerçi onunki cruiserda
-
02 Haziran 2006, 13:59
tamam işte tümer abiyi (NiceMan) bul o sana yardımcı olacaktır
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
-
02 Haziran 2006, 14:02
gugukk adlı üyeden alıntı
Benim bildiğim motoru yeni aldıysan bayi evinin önüne kadar getirmek zorunda kapı önünde çalışıp çalışmadığını kontrol ettikten sonra teslim alabilirsin diye biliyorum.
bence sok sey istiyosun
-
02 Haziran 2006, 14:03
NicemaN adlı üyeden alıntı
dostum sen bi ulaş bana yardımcı olurum zaten cumartesi sirkeciye bi uğrucaktım...
Ama benim o işi bu akşam halletmem lazım. Bayii çok hayırlı bi adam çıkmadı sağolsun. Dünden beri 3 defadır arıyorum. Rica ediyorum.yerim yok diyo başka bi şey demiyo. Hem yarın olsa bile. Benim tam 4 dersten aöf sınavım var. Kıpırdamam imkansız Bu akşam mümkün olabilir mi acaba
logaritma adlı üyeden alıntı
dostum bir tane transporter falan kangoo çevrende kimsede yokmu yada sizin şirkette rica et atı verin götürün.
aynen senin olayın aynısı burdaydı galiba bi rarkadaşın başına daha gelmişdi oda eski anadol lar varya kamyonet üstünde yük taşınır yazar adama 30 miyon vermişdi atmışlardı kasaya evine kadar götürtmüşdü gerçi onunki cruiserda
Bu kango, doblo olayını bende çok düşündüm. Hatta sabahtan beri bu civardaki bi sürü taksiciyi aradım. Ama kimsede o tarz taksi yok. Bende akşam bi saat sirkecinin ortasında öyle bi cargo taksinin geçmesini beklemek istemiyorum. Keşke olsa o da bi başka alternatif ama...
hiç mi yardım edecek kimse yok
-
02 Haziran 2006, 15:45
Şu ehliyet işini halletseydim alırdım ama. Keşke oradan almasaydın. Ben neredeyse bir hafta beklettim gıkı çıkmadılar. Hatta kalsın desem kalırdı. Koca servisti benim aldığım bayi.
Bu arada biri arkadaşa yardım etsin !
-
02 Haziran 2006, 15:51
Ne biliyim bilseydim hayatta tercih etmezdim burayı. Aceleye geldi işte. Zaten bütün bayiler yanında bisürü hediye(kask, eldiven,kilit vs) verirken bizimkinden zorla bitane kask alabildim.
-
02 Haziran 2006, 16:50
latifpolat dostum nedir son durum bulabildinmi bi arkadas valla ben gelirimde bendede su an icin ehliyet yok manevi destek istersen ben geliyim az cesaretle geliriz uzak bi mesafe degil sahilden sahilden ?
-
02 Haziran 2006, 17:11
meh.met_34@hotmail.com 0535 925 02 32
ulaşırsan yardımcı olurum kardeş
[QUOTE=latifpolat]Ama benim o işi bu akşam halletmem lazım. Bayii çok hayırlı bi adam çıkmadı sağolsun. Dünden beri 3 defadır arıyorum. Rica ediyorum.yerim yok diyo başka bi şey demiyo. Hem yarın olsa bile. Benim tam 4 dersten aöf sınavım var. Kıpırdamam imkansız Bu akşam mümkün olabilir mi acaba
beni bi ara eğer okuyosan saatler u yarsa bu akşam gideriz görüşelim hadi ara bakalım tel verdim demin
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
02 Haziran 2006, 17:18
arkadaşım o bayiinın adını ver kımse alışverış yapmasın.
sen ordan komyonet ayarla bırtane eniyisi .
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
-
02 Haziran 2006, 17:24
Benim motoru bayii getirmişti eve
-
02 Haziran 2006, 17:27
ben bağcılardayım
istersen gider alır gelırız
ama sirkeciye nasıl gidecez ve berabermı döneceğiz?? motorla?
0537 972 70 70
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
05 Haziran 2006, 10:36
mert ybr 125 adlı üyeden alıntı
meh.met_34@hotmail.com 0535 925 02 32
ulaşırsan yardımcı olurum kardeş
[
beni bi ara eğer okuyosan saatler u yarsa bu akşam gideriz görüşelim hadi ara bakalım tel verdim demin
Öncelikle Teşekkür ederim. Şimdi muhtemelen erken olabilir bi saat sonra arıyorum.Uyuyosan falan rahatsız etmeyeyim.
Arkadaşlar kusura bakmayın cuma günü aniden çıkmak zorunda kaldım. O yüzden cevap veremedim. Hepinize ilginiz için teşekkür ederim. Henüz daha alamadım motorumu:( Cumartesi gittim pazartesiye kadar kalması için yardım istedim. Yani bu akşam almam gerekiyor:( İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. Bakalım Allah büyüktür.
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
ben bağcılardayım
istersen gider alır gelırız
ama sirkeciye nasıl gidecez ve berabermı döneceğiz?? motorla?
0537 972 70 70
Savasxxl çok teşekkürler ilgin için. Eğer Mehmet arkadaşımız bugün müsait olmazsa seni ararım. Eğer müsaitsen Sirkeci'de buluşur ordan Güngören'e geçeriz. Sonra ben seni taksiyle falan bırakırım Bağcılar'a. Tabi müsait olursan. Tekrar ilgin için teşekkür ederim.
Arkadaşlar ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederim. Motorumu dün
mert ybr 125 arkadaşımızın desteğiyle eve getirdik. Kendisini burdan da çok teşekkür etmek istiyorum.
Mod arkadaşlardan konunun kilitlenmesini talep ediyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler