Haberin Detayı İçin buyrun....
Haberin Detayı İçin buyrun....
tamam güzel hoşta motosikletleri denetlemek zabıtanın ne yetkisi vardır ne de haddi... bu konu ile ilgili tek yetkili Emniyet Genel Müdürlüğü'dür. yani polis dışında arama yapmak denetleme yapmak suçtur..
Enteresan bende çözebilmiş değilim
Bence denetlesinler, yayalar yürürken yanlarından neredeyse hiç ses çıkarmayan bir elektrikli scooter'ın hızla geçmesi hoş değil.
Trafik zabıtası görev tanımı : https://www.tbmm.gov.tr/tutanaklar/T...0101690419.pdf
Mülki idare tarafından yetkili kılındığında yetkileri geniştir , yukarda yazılanların aksine elinize ceza makbuzunuzu alıp gülümseyerek uzaklaşırsınız.
Not : Hiçbir bağım akrabam eşim dostum zabıtada değildir , ancak olması gereken görevlerini daha sıkı yapsalar düzen daha iyi sağlanır, en azından ceza kesseler plakalarta isabet olurdu doğrusu.
Arkadaş bu eskişehirin de her yeri yaya yolu nereden gidecek bu adamalar Benim ex hatun eskişehirde okuyordu ziyaretine giderdim arada gezerdik arkadaş her yer yaya yolu yok böyle bi şehir hele o bi ırmak mı ne var onun etrafına giren tek taşıma aleti tramvay başka bişey yok araba, motor namına
İnanın şu elektrikliler varya, vızır vızır birde son gaz gidiyorlar zaten bu caddeler tıklım tıklım insanlar çoluk cocuk dolaşıyor.
bir sürü kaza oluyor.
Normalde polis arada çevirme yapıyor ancak yeterli değil, zabıta ceza kesme yetkisi varmı bilmiyorum ancak kesse iyi olur.
Yeterli olurmu? - Her gün uygulanırsa belki olur salındığı an gene aynı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)