twins_cbr125 çok haklısın ama sararmalar benm yüzümden malesef olmadı içeride susturucu çatlamıs onu kaynattırmaya götürdüm ondan sonra oldu gerçi yine çatladı pek kaliteli egsoz deilmiş
twins_cbr125 çok haklısın ama sararmalar benm yüzümden malesef olmadı içeride susturucu çatlamıs onu kaynattırmaya götürdüm ondan sonra oldu gerçi yine çatladı pek kaliteli egsoz deilmiş
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Piaggio Xevo 250ie
kardeş motorunu çok güzel yapmışın eline sağlık aynı renk motordan bendede war egzozdan bende istiyorum ses nasıl nerden we kaça aldın bi yardım edersen sewinirim
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
sanırım 200 ytl demişti topiği tam oku yazması lazım
saol ariulu gördüm
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
Arkadaşlar Honda için kredi kartı ile taksitli ödeme seçeneği oluyor mu?
Sanırım bende ilk baharda alırım bi tane BEAT. Birde ehliyet kursuna başlıycam yakında ancak fiyatlar hakkında bir bilgim yok. Hem B2 hemde A2 almayı istiyorum. Ortalama fiyat ne olur? Son olarakta motoru aldığınızda plaka vs. ne kadar vergi ödediniz ve daha sonra yılda ne kadar ödemek gerekir?
Biraz uzun tuttum ama ileride soracak olanlarada şimdiden rehberlik etmiş oldum sanırım.
güzel olmusta benim tarzım degil motoru bu sekilde süslemek
bırakın ben yıkamıyorum bile
Sizinkisi bir aşk hikayesi olmuş walla
Nazar değmesin...Daha kazasız belasız 77 yıllara inş
DEMİŞ ARKADAŞIN BİRİSİ
AYNEN KATILIYORUM
ELLERİNE SAĞLIK
GÜLE GÜLE KAZASIZ BELASIZ KULLAN İNŞALLAH
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
güzel olmuş scooter allah uzun yıllar binmek nasip etsin. bende de keeway marka 125cc var bend kesip biçmeyi düşünüyorum sağını solunu bakalım nasıl hal alcak yağdigar
selam arkdaşım gerçekten süper olmuş ellerine sağlık allah hazasız belasız kullanmak nasip etsin. bende beat sahbi olarak kıskandım diyebilirim motorunu yalnız o siyal yerlerindeki ışıkları nasıl yaptın anlamadım bi açıkalrsan sevinirim ...şimdilik by
stop boyası uyguladım aydınlatmada herhangi bi sorun olmuyor motor şuan 1 yıllını oldurmak üzere pirelli lastik taktım 14300km yi geride bıraktı ufak tefek deişikler daa yaptım philips 5000k xenon görünümlü ampul kullanıyorum ve çamurluu iptal ettim
Piaggio Xevo 250ie
arkadaşlar bende honda yı dayanıklı biliyorum...acaba temiz 2.el (istanbul'dan) varsa benimle irtibata geçebilirmi acaba?fiyattada 2.000 geçmesin mümkünse...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
arkadasım hemen bulmak ıstıyosan sana cok super bır ınternet sıtesı soleyebılırım === www.motosikletpazari.com emınım bulursun...
tbrkler gzl yapmışsın banistercaq
www.sahibinden.combulacağına eminim.
valla helal sana. Ben 2 sene kullandığım aynı renk motosikleti mükemmel hale getirmişsin. Ama şu var bu kadar masraf ettiğine göre uzun süre kullanmalısın yoksa çok zarar edersin hemen satarsan. Kazasız belasız kullan.. Nice motorlar eskitirsin inşallah.
kardeş çok güzel yapmışsında motorunu,ben kendi beat imden pek memnun olamadım.senin motorun yol tutuşu nasıl,direksiyonda sarsıntı varmı...
infaz000 bilader aynı ses ben dede var çıldırmak üzereyim...
kardeş tebrikler bendede beat war bişi soram bunlar sana kaça patladı acaba.nice 7 aylara
2 senelik topic kim hortlattı bakim..
7000 km ve güzel eklentiler yapmısın abi.
MuraD THSDLN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)