helal olsun gusel olmus bence mumkunse hıc satma bu motoru
helal olsun gusel olmus bence mumkunse hıc satma bu motoru
teşekkürler bende allahtan mani gelmezse öyle yapmayı düşünüyorum
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
çok güzel olmuş ellerine sağlık paylaşım için sağol
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
dostum kazasız belasız nice 7 yıllara
soracağım bir soru var:bende de dylan var şu siyah stopları nasıl yaptın?
muratd oto aksesuarcılarında stop boyası satılıyor 13-15ytl civarı ondan al ya siyah rengi var yada kırmızı stopları söküyorsun ve stop boyasıyla dıştan boya bi kat vur yarım saat bekle sonra dier kat yine ben 4 kat vurdum ve birgün tamamen kurumaya bıraktım daha sonra taktım sakın boyayı dıştan yapmayı unutma içten de boyadım daha önceden çok kötü olmustu allahtan sinyal kapakları 4ytl bidaha alabildim
Piaggio Xevo 250ie
Pravo Koray ben bir Beat'in bu kadar şık olabileceğini düşünmezdim.Eline sağlık.
motor güzel olmuşta o koruma demirleri ile aralardan nasıl geçiyorsun, egzos sesini merak ettim acep nasıl bir ses çıkıyor,
öne birde rüzgarlık taktırsaydın hem işe yarar hemde görünümü güzel oluyor..
allah kaza bela vermesin arkadaşım, yaw ben seni bahçeşehirde gördüm sanki..
ferrari_tayfur görmüş olabilirsin
Piaggio Xevo 250ie
banistercaq adlı üyeden alıntı
sağol dostum bunu bir ara kesin deneyeceğim..
bencede dylan a da çok yakısır ;)
Piaggio Xevo 250ie
motor durmadan değişiyo ama telefonun hep aynı ben kardeş
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
nedemk istediini anlamadım
Piaggio Xevo 250ie
motorum mükemmel olmuş arkadaş. tebrik ederim kaç basıyo en son ???
karbüratör ayarlarını yaptırdım zorladıın anda ibrenin sonunu görüyor artık 110km/h
Piaggio Xevo 250ie
banistercaq selam,
benimde 2 senedir keyifle bindiğim bi beatim var. görsel olarak modifiye ile ilgilenmiyorum ama 110 nu nasıl görmek için makinaya ne gibi modifiyeler yaptın yazarsan sevinirim. herşeyinden memnunun bi bu gitmemesinden bi de tümsekte çok sarsıyor ondan memnun değilim.
sadibey egsoz u taktırdıım da karbüratör ayarları eski egsoza göreydi o ayarları bi abimin tavsiyesi üzerine deiştirttim ve şuan yokus asaı 110km yi görüyor
Piaggio Xevo 250ie
güsel moroe olmuş ucuzada kapatmışın hani ek yaptıklarını
İşte budur. İnsanların iki kere dönüp bakacakları bir motosiklete sahip olmanın iki yolu var. Ya 15+bin ytl verip alırsınız ya da el emeği ve alınteri ile kendiniz yaratırsınız. Tamamen size özel bir motor olmuş. Özellikle üzerinde kolonlarla çanta çok şık olmuş. Güle güle kullan.
Tebrikler banistercaq;Motosikletin güzel olmuş. Tabii ki en güzeli,motosikletini sevmen.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
motor çok güzel olmuşta sesini gerçekten merak ettim o eksozlar ne öyle sesi hakkında bilgi verebilirsen çok iyi olur
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)