Bi mesaj atsaydınız ya "kaskım elimde seni bekliyorum" diye..!!
sol şeritten giderken senin solundan yol isteyecek tabi adı üstünde sollama yapacak adam.
sağdan yol isteyecek hali yokya.
madem sol şeritte gidiyosun o zaman senin arkandan gelen sol şeritteki araca yol vereceksin arkadaş.. yol isteyince zoruna gidiyormuş ! ama herhangi bir class araba land rover veya lüks bir cip yol istese hemen verir niye çünkü o araç pahalı ve lüks. ama bizim (ona göre) götüboklu 600 lük 1000 lik rr larımız bu magandayı geçmeye çalışınca yol isteyince zoruna gidiyor besbelli.
Çok gördük böyle klavye delikanlılarını forumca..
Bir gün ara yoldan çıkan elemana son anda çarpmaktan kurtuldum. Ağzını okudum. A.q çocuğu gibi bir şey söyledi.. El kol yapıyor. Motorumu çektim önüne, kaskımı çıkardım,eldivenlerimi çıkardım bana bakıyor.. Her şeyi ağırdan alıyorum. Bu gibi tipler aynıdır, camı dahi açamıyor.. Vurdum cama aç lan camı dedim.. Hemen ilk soru, ne oldu hocam ya ?
Hani esip gürlüyodun, noldu... Çok güzel bi laf vardır. Isıracak köpek dişini göstermez.
Aslında şeytan diyor; şu sayfanın linkini at şuna, çağır buraya. Bak mt de seininle ilgili güzel muhabbetler dönüyor gel bir oku de.
Adam seni sollayacaksa tabiki yol isteyecek. Sende sol şeritteysen çekeceksin sağa. Ne var bunda ? Ulan bu ulkede kafayı sıyırmamak mümkün değil ya. İnsana hasret kalmak, insanı özelemek çok kötü bir duygu gerçekten.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Simitçi Bıyığı.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
İstanbul'daki arkadaşlar kaskla hiç uğraşmayın, vites topuzu daha makul..
ben de mesaj attım bu insanlıktan yoksun mahlukata!
atın bolbol mesaj atın özür dilemesi gerektiğini belirtin. gidip de öldürmeyin
ya bu bisiklet pompası neye dert yanıyo o kadar dövmek istiyosa motosiklet süren birini ayarlayalim maslakta teke tek çıksın benle gazını atar hemde
arkadaşlar toplu dayak atma etkinliği olursa çağırın. sırf bu iş için hgs alırım o derece.
Beyler hepimiz faceden mesaj atalım şu gence. Ama ilk mesaj atan biziz, saygı çerçevesinde olursa iyi olur. Ben atıyorum şimdi
Kaski nasıl sokuyormuş bir yerimize acayip merak ettim. Burada adamı herhangi bir alet edevat kullanmadan bir dakikadan kısa süre içinde yere serip ağzını yüzünü yer değiştirebilecek bir sürü insan var.
Şahsen serin kanlı biriyim ama bu herife 2 hafta is görmez raporu aldiririm.
Bu ne agresiflik bu ne serefsizliktir.
VW grubu araç sürücüsü + ön koltuk kafalıkları orta direğin gerisine yatmış. Başka bir başlıkta sıraladığım, dikkat edilmesi gereken araç tipleri listesindeki iki maddeyi karşılıyor.
Bir yakınını kaybetmiş motorcu yüzünden, ondanmış bu siniri.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)