günaydın...
5 sene kullandım vfr yi, çok ook memnun kaldım, sonra 1000 rr a geçtim.
özellikle uzun yol için ideal bir motor, yormaz, kolunuzu bacağınızı ağrıtmaz, 7.000 devrin altında kullanınca yakıtı koklar, honda kalitesi ve güvenilirliği de cabası. bir supersport kadar hızlı değildir ama 240-250 km leri rahatlıkla görür. ilgilenenlere tavsiye ederim, tabii temiz bir ikinci el bulabiliyorlarsa
http://youtu.be/BHDe_dbVzJM
7binden sonra bi anda fittiriyo gercekten....
Bu motor benim de hayalim
Boy 190 kilo 100, daha iyisini düşünemiyorum.
Dual combined ABS
tek çatal
V4 motor
109 beygir
Herşeyiyle ideal motor
vfr800 güzeldir
bir de vfr1200 vardır:D
Piyangodan bi 5000 lira çıksa hemen alırım motosikletimi satıp mesela.Egsoz çift oldumu bir başka oluyor be
Kuyruk altı egzoz işin büyüsü sonraki versiyonda vaz geçmişler , Hornet'te olduğu gibi , belki haklı sebebleri vardır ancak sonraki yeni model gerek hornet gerek vfr benide cezb etmiyor, hasılı kuyruk altı egzozlu Hornet bşta VFR sade tasarım , renklerin ahengi ile elbette motor teknolojisi ve dayanıklılık ile benimde ilgimi çekiyor.
Abi bu videoyu izleyebilirsin : https://www.youtube.com/watch?v=NS1FBzCC9ro
Yasdal'ın bahsettiği arkadaş 1200'ü alınca VFR diye bir modelin var olduğunu öğrendim.
Araştırdım ettim, bu bordo 800'ü gördüm. Gerçekten ben de bu hisse kapıldım, hasta oldum motora.
Hele şu V-TEC teknolojisi beni benden aldı.
Sonra gittim mis gibi shadow'umu sattım sırf VFR-800 için.
Ama şansıma birden inanılmaz bir artış oldu VFR fiyatlarında ve bütçemi aştığı için alamadım.
Daha sonra gittim v-strom 1000 aldım. Sevemedim onu da sattım.
Sonra sattığım shadow'u geri aldım
Şimdi mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz.
Yani kavuşamadım ama kavuşsaydım tek gecelik bir ilişki olurdu benimki.
Shadow'la ise bir ömür beraber olacağımıza dair söz verdik birbirimize
Piyasada en yenisi 2009 model şimdi ben bu motoru aldığımda 7 senelik motor olacak, üstüne 50.000km ye yakın yol bitirmiş olacak yani cidden ikinci el piyasası bile fena 25.000 tl civarı fiyat ortalaması var an itibariyle, hani tek çekincem o yoksa cidden göz kapalı alınacak bir motora benziyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)