Haberin Detayı için Tıklayın.....
Haberin Detayı için Tıklayın.....
helal olsun demek düşer umarım özellikle şehiriçinde denetimler sıklaşırda şu cahil apaçi tayfasından temizlenir ortalık
ehliyetsiz plakasız en önemlisi kasksız motosiklete binenler var ceza kesilsin sıkı denetlensin katılıyorum sonuna kadar
Ellerine saglik baskan. Ehliyetsiz kasksiz binen ve kaza yapanlardan dolayi motosikletlerin adi kirleniyo , tehlikeli oluyo, apaci oluyo.
Aramizda motoru ehliyetmi suruyo yeaaa diyen gereksizler mutlaka vardir. Evet motoru ehliyet surmuyor ama azda olsa egitim veriliyor surucu kurslarinda. Yeteneksiz olanlar kaliyo. cezalar daha sıkı olmali bence.
denetim emrini vermişde usulsuzce ceza kesilsin emrini demi vermiş kırmızı ışıkta beklerken iki ayrı şuçtan usulsuzce ceza duzenlendı tarafıma hemde herşeyım tam ve kusursuzken git itiraz et dendi bugun adlıyede 1 saat onla ugraştım evraktır dılekcesıdır delılıdır 40 ceza puanı yanısı sıra 380 lirada bonusu
kask ehliyet plaka olmadan gezen apaçilere forumda güncel tutmak için yazdıgım bir mesaj olsun
az istanbul sahil yolunu denetleseler bu iş düzelir
kursta ki yazılı sınavı bekliyorum ve bende ehliyetsiz bir kullanıcıyım şuan lık tabi keşke aynı denetlemeyi burada da yapsalar en fazla 1 ay motor kullanmam ama apaçilerden yana kafam rahat olur adım başı apaçi anasını satayım burada
Manisaya bu adam geldi geleli manisa da apaçi tayfa diye hitap ettigimiz kişiler baya bi azaldı tek tük geziyolar onlarda kask takıyorlar zorunlu dün 5 motor cekti bizi yine carsıda geziyorms emniyet müdürü bizi kenera ceken polis evrak almayı bıraktı emniyet müdürünün karsısında saygı durusuna geçmeye calıştı :D
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bu aralar istanbuldada çok anadolu yakası bağdat cd özellikle
Son 1.5 ay içerisinde yaşanan çoğu motosiklet kazasında sonra çokta güzel oldu
Eskiden s virajında toplanır çekirdek çitler geyik yapar dönerdik otomobilcilerde aynı ama son bir kaç senede çok değişti çin malı scooterlarla bile gelip lastik yakan mı dersin teker mi dersin gece vakti ne adam akıllı sohbet edebileceğin adamlar nede saygılı görgülü buradaki ne üdüğü belirsizlerden de kurtulabilsek keşke...
Kask takmayan sürücüden daha kötü bir sürücü varsa o da kaskı koluna takan akılsızdır. Bu aralar çok görmeye başladım, özellikle 17-20 yaş aralığında neredeyse %90 böyle benim çevremde. Acıyorum gerçekten, üniversite okuyan adamın kafası buna basmıyor ya içim cız ediyor gördükçe. Adam kasksız kaza yapsa kafaya bir şey olur, kolunda kaskla yapsa kim bilir nasıl işkencelerle can verecek.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)