Burası türkiye burada türk yaşamıyor artık.Dikkatli ol bence dfdssdf
Burası türkiye burada türk yaşamıyor artık.Dikkatli ol bence dfdssdf
İki haberi okudum ikisinde' de yapanlar suçlu araç üzerinde değişiklik yapılıyorsa ruhsata işletmek gerekir, plakaya Türk bayrağı ise tamamen şov amaçlı 5 cm yan tarafa araca yapıştırsa hiçbişey olmayacak ama halk hala inatla plakaya yapıştırıyor, benim de plakamın bi kaç harfi kapalı bugün polis çevirse yaz cezamı derim itiraz etmeye hakkım olmaz çünkü yapış amacım belli, bu adamın amacı plkayaı kapatmak olmayabilir ama polis bugün ona izin verse yarın başka biri tüm plakayı Türk bayrağı ile kapatır banane ona ceza yazmadın bana da yazamazsın der bahanesi olur, en iyisi kurallara uymak.
Kaska Türk bayrağına kimse bişey diyemez sonuçta bu aracın parçası değil sizin ekipmanınız ama ben olsam yapmazdım burası Türkiye maça gittiğim zamanlar bile motosiklet üzerinde Fenerbahçe atkımı ve formamı saklıyorum bi anası belirsiz gelir sırf Fenerbahçeyi sevmiyor diye gelip bana çarpar diye, ülkemizin minibüs ve taksi şoförlerinin çok büyük bir kısmının doğulu olduğunu ve bu doğuluların da bir kısmının terör örgütünü desteklediğini düşünürsek (genel olarka ülkenin %13' üne tekabül ediyor) seni Türk bayrağı ile görenler büyük ihtimal canına da kast edeceklerdir.
T.c yazısının birilerinin zoruna gittiği ülkede yazarlarmı yazarlar.
shoei xr1000 modelinde kenan sofuoğlunun pistlerde kullandığı kaskıda yapmışlardı
orjinal kask var bu şekilde bir dünya kişide alıp kullandı hemde onlara ceza kesilmemiş size neden kesilsin ?
bayrağın bir kullanım şekli var. millet donuna arma yapmasın diye bayrağı kullanım şekline uygun olması gerekiyor. ceza yazmazlar diye düşünüyorum. ceza gelirse olay olur.
arkadaşlar, normalde arabaların kaputuna ve aksamlarına sticker ve benzeri şeyler yapıştırmak yasak. çünkü dikkat çekiyor ve trafikte dikkati dağıtıyor. normal birşey. geçenlerde adam ATATÜRK stickeri koydu diye 2000TL ceza yazıldı. herkes bir anda devlet düşmanı oldu. oysa polis ceza yazmadan önce videoda bin defa uyarıyor sök diye.
sökmeyince 2000TL para cezası ve aracı bağladılar. değer miydi direnmeye.
kask konusunda bir çok benzeri şey olduğundan asla ceza yazmayacaklardır. eğer ceza yiyen olursa arkadaşımızın yorumu gibi,
siz yaptırın cezayı adresime yollayın
öyle birşey olsa ülkemizi temsil eden TOPRAK RAZGATLIOĞLU NA izin vermezlerdi sanıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
Bu aralar iktidar milliyetçiliğe oynuyor. Hiç sanmam bir şey olacağını. Geçen sene falan olsa Atatürk'çüyüm - Türk'üm diyenleri vatan haini ilan ediyorlardı o ara sakattı. Devam.
Toprak aynı kaskla başbakanın yanındaydı herhalde usullere aykırı bişey olsa birisi çıkıp dur bu böyle olmaz derdi diye düşünüyorum.
Türk bayraklı kasklar var direk onlardan almanı tavsiye ederim
Hocam yapışkan bir malzeme yerine kaskı boyasan daha iyi olur. Benim kasın kullanma kılavuzunda bir şey yapıştırmayın yazıyor. bazı kasklarda kaza anında dışarı doğru parçalanıyor muş duyduğum kadarı.
shoei nin kenan sofuoğlu için ürettiği ayyıldızlı kaskı gayet güzeldi, yeni versiyonu füme - gri ağırlıklı olmuş, kırmızı renk güncel versiyonu çıksa çok hoş olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)