motor blogunu açtım.resimler.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Elinize sağlık, kolay gelsin. Motoru neden söktünüz ne yapmak istiyorsunuz ? Marş motoru bağlantı yerinin kopması için alüminyum kaynağı yapılabilir ama motoru tamamen söküp karteri ele almak lazım.
-
Çift silindir2de motor nedir? , daha önemlisi bu kadar temiz pistonlar hayret ettim doğrusu? geçen aylarda segman yenierken benim motor piston üstü bildiğin teflon gibi simsiyahtı bu kadar temiz olmasının sebebini merak ediyorum , katkı yada pistonlar yenilendi yahut siz temizlediniz? yoksa nedir?
-
-
Carbon temizlenmis halleri o imis
-
cenkito adlı üyeden alıntı
Carbon temizlenmis halleri o imis
Ne bileyim , bendekini ısrarım üzerine ancak ÇARK'A tutarak temizleyebildik oldukça sert aynen teflon gibi idi , usta arkadaş faydalı kurum pistonu eritmez biraz kurum iyidir dediğini hatırlıyorum buna rağmen temizletmiştim , blok üzerinde görünce herhal yeni açılı bloktur nasıl bu kadar temizdir derken sanırım cevaplanmış oldu
-
Sorunun cevabi
ya balata yalis eksik takilmis
Yada-ve debriyaj baski flansi yerine oturmadan
yaylar vidalar sikilmis
sonuc: terslik yanlislik var
-
Regal raptor. Pistonun uzerini temizledim. Wd40 siktim biraz sildim bu sekilde oldu biraz daha ugrasip parlaticam. Havali tornavida lazim vidalari sokemiyorum. Nerden bulabilirim uygun fiyata. kullanan varmi. Mars motorunu actim. Onun resimlerini yarin aticam. Birde subap contalarinida degisicem acmisken
-
Motoru komple Açtığın zaman,
o kırık parcayıda alıp dogru sanayııye gıtmelısın,
ve alemınyum kaynakcısına kaynattırmalısın,,,
Bu arada o debrıyajdakı bosluk normal,
Cunkı YYLARI SIKTIGIN ZAMAN ZATEN KAPANACK,
kOMPLE Kapalı olsa eger debrıyaj sıkıldıgı zaman motor ayıramaz ve ayırmada sıkıntı yasanır,,,
-
29 Temmuz 2015, 07:56
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Motoru komple Açtığın zaman,
o kırık parcayıda alıp dogru sanayııye gıtmelısın,
ve alemınyum kaynakcısına kaynattırmalısın,,,
Bu arada o debrıyajdakı bosluk normal,
Cunkı YYLARI SIKTIGIN ZAMAN ZATEN KAPANACK,
kOMPLE Kapalı olsa eger debrıyaj sıkıldıgı zaman motor ayıramaz ve ayırmada sıkıntı yasanır,,,
Debriyaj bagli zaten sokmedim sadece yaylari soktum
-
29 Temmuz 2015, 11:21
Arkadaşlarla gezip mola verdigimizde stop halinde onlarin motor bloklari cıt cıt cıt diye ses yapiyor benimkinde hiç ses yok sadece egsoz cıt cıt yapiyor genlesme dedikleri sey bu hedhalde benim motor neden yapmiyor yeni oldugundanmi acaba
-
29 Temmuz 2015, 12:01
başlığı görünce web sayfası gibi bişiy açıldığını düşünen tek ben miyim
-
29 Temmuz 2015, 12:10
hani web sitesi nerde blog, blogger
-
29 Temmuz 2015, 12:20
Mr.[T] adlı üyeden alıntı
başlığı görünce web sayfası gibi bişiy açıldığını düşünen tek ben miyim
Evet .
-
29 Temmuz 2015, 12:23
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Evet .
Ben de .
-
29 Temmuz 2015, 14:57
Benim soruma cevap verecek yokmu arkadaslar
-
29 Temmuz 2015, 21:19
-
29 Temmuz 2015, 21:44
Bende kaç gündür internet sitesi açtın diye konuya girmiyorum,motor bloğu
Havalı torklu makinelerin yerini şimdi şarjlıları aldı,komprasör filan boşuna uğraşmayın
Yeterince para ayırabilirseniz şarjlı
Yok daha makul birşey isterseniz sahibinden sitesine çok iyi makineler düşebiliyor
-
29 Temmuz 2015, 21:51
oyunageldim adlı üyeden alıntı
hava makinası yeri gelince boya yapmak için havalı zımpara bağlayıp zımpara yapabilirim. yeri gelince lastik şişirim. yeri gelince kompresör olarak kullanabilirim. çok işe yarıyor.
-
29 Temmuz 2015, 21:53
debriyajda ki o boşluk normaldir... yoksa debriyaj ayırmaz... tecrübeyle sabittir...
kolay gelsi....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)