Aynı şekilde banada göndermişler teşekkürler.
Bi ara bende uye oldum. Kart vs yollicaklardi hic bise gelmedi
Hiyar herifler 2015 yili icinde honda turkiyeden honda bayilerinden 2 tane 0 km motosiklet ve bir dolu aksesuar aldim 75 bin tl nakit para odedim,bana buff ile anahtarlik yollamislar. Alsinlar bur taraflarina monte etsinler, direk kutuyu yapistirip icine birde mektup koyarak geri yolladim, kargo parasinida ben odedim. Onlarin 3 kurusluk anahtarliklarina ihtiyacim yok, ben yaptirayim anahtarlik onlara terbiyesizler odedigim 75 bin tl nakit paraya ne yollamislar
Yani doğrusu o zaten ne yapsınlar? 75 verdin diye 5 daha mı versinler? Bedava grenaj mı göndersinler? Onların nezaketen (hiçbir zorunluluk taşımadan) gönderdiği bir şeyi geri göndermekte pek doğru bir davranış değil
üyelik kartımı 5 ayda falan göndermişlerdi. bunlar da seneye gelir sanırım bana.
Bana da gondermisler anahtarlik kirik cikti :(
Bana da hala üyelik kartı adına bir kart gelmedi bilmem neden?
Bende uywlik karti bekliorum 1 ay oldu :/
Üyelik kartını ilk çıktığı zaman doldurmuştum, 1 haftada falan gelmişti. Sizin bilgilerde bir yanlışlık falan olmasın?
Bu arada bana da geldi hediye Anahtarlık ve bandana. Gönlümü aldı, fuarda uğrarım standına
banada göndermişler sağolsunlar üstüne Artvin festivaline davet yollamışlar bir buff a
Bende üyeyim bu bana ikinci kargoları oluyor
İlkinde HFC stickeri yollamışlardı
Shamy yalnış düşünüyorsun
Ben mororumu karşılık düşünmeden satın aldım.bu hediyeleride nezaket icabı değerlendiriyorum
Ben şahsen o kadar harcama yapacak güçteysem bunları kafama takmam bile
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)