10 tl ye led çakar aküsüz kablosuz elektriksiz şekilde yaptım .
Reklamlar
-
gezinirken tekzen de iki tane bu resimdeki fenerlerden buldum tanesi 5 tl. 2 tane aldım. detaylı video yapmadım ama atarım. henüz yapıştırmadım. tanıtım amaçlı belki led çakar isteyenler için masrafsız aküyü yemeden kablosuz bir şekilde koli bantı ile motosikletinizin uygun yerine sıkaca bantlayın ve görün olun. polis ceza yazarmı bilmiyorum. lakin görünür olmak açısından bence önemli.
not : sizce hangi videodakini yapim videoyu ben çektim zaten. yanyana bitişik mi yapıştırayım yoksa aralıklı sağlı sollu sinyallaerin yanındamı olsun.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Reklamlar
-
trafikte araçların arka lambalarının olması gereken renkler belirlenmiştir.
o nedenle bunu arka tarafa uygularsan çok dikkat ve ceza çekici olur
ön tarafa uygulayabilirsin ancak trafikte hareket halindeki bir araca bu tür sabitlenmemiş parçalar takmak çok tehlikeli sonuçlar oluşturabilir.
bu parçalar düşüp arka tarafta birine kaza yaptırırsa dava konusu bile olabilirsin.
-
Illede arkaya takicam terseniz plastik kelepceyle plakaya takin bence ama buna gerek varmi tartisilir. Reflektorlu bantlardan yapistirsanizda olur aslinda
-
Ben arkaya takmanızı önermem ama illa takacağım diyorsanızda açısını biraz düşürün yani hafif yere baksın ki arkadakilerin gözünü almasın. Ayrıca cezai yaptırımlara da maruz kalacağınızı şimdiden hatırlatırım.
-
Arkada onlar açıkken sinyaller nasıl görünecek? Göz alır zaten
-
bir daha düsün derim ben, ben görüneyim düsüncesi ile baskasini kör etmeyelim.
ayarsiz far ile karsi yönden gelen araca ana avrat düz gitmeyen yokturdur sanirim aramizda..
elimizden gelen birsey varsa ettirmeyelim bence..
-
Ceza yiyecegime polise gebe olacağına hiç takmamak daha iyi. Vazgeçtim. Ancak gece yolda kaldigimiz da kullanırsak çok ise yarayacaktır. O yüzden yanımda taşıyacam.
-
bence fenerin ucuna kırmızı folyo yapıştırıp, açısını hafif yere meyilli olmak şartıyla takabilirsin
-
forzaBJK adlı üyeden alıntı
bir daha düsün derim ben, ben görüneyim düsüncesi ile baskasini kör etmeyelim.
ayarsiz far ile karsi yönden gelen araca ana avrat düz gitmeyen yokturdur sanirim aramizda..
elimizden gelen birsey varsa ettirmeyelim bence..
tarafımca çok geçerli bir yorum..
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)