Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kocaelinde Kışın Motosiklet Sürmek ?

REKLAM ALANI
    CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Karda surecekseni bence pcx cok iyi olur. Duke ve bajaj yol motorudur karda performans vermezler, ve duke icin konusuyorum yere dusunce bi 100 kaybettiriyo. Bunun disinda ruzgar cok yersiniz kisin cok usutur bu sizi. Pcx alip tur cami da takip mis gibi giderseniz ,karda motor surmek tamamen yetenek ve lastige bakar yoksa diz mesafesinde karda gitmeyecekseniz 17-18 inc cok fark etmez. Dikkat edin normal sartlarda diyorum trafigin akabilecegi bir kar mesafesi, tutup da yol olmayan yere yol acmaya kalkmazsaniz sorun olmaz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bence Tamamen Lastik Ve Sürücü İle Alakalı Birşey.Dominosta Çalıştığım Zamanlar,İşe Kendi Motorumla Gidip Geliyordum.Motosiklet Tvs Apache İdi Lastikler Fabrika Çıkışı,Apache Kullanan Kişilere Sorabilirsiniz Ne Kadar Dandik Bir Lastik Olduğunu,Yazın Sıcağında Avuç Dolusu Sudan Geçin Direk Kayıyordu.O Halde İstanbulda Kışın İşe Gidip Geldim.Allaha Şükür Herhangi Birşey Olmadı.Baa Tecrübede Kazandırdı.Yalnız Siz Siz Olun Denemeyin.Tehlikeli Zamanlardı:DBirde Köpek Kovalayınca Tadından Yenmiyordu:D

Alıntı davids adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin işini pcx çok rahat görür.2.el temiz bulabilirsin.kocaelide en yılın en fazla 5-10 günü motora binemezsin.Umuttepe yolunda kar çalışmaları sürekli yapılır yinede ben motora binmeni tavsiye etmem karlı havalarda.Bu arada ev kiralayacaksan yakın mevkileri seç Umuttepe'ye kiralar ortalama 600-1000 arası
    Toki evleri varmış kuruçeşmede aylık 300-500 arası 2+1 evler

bu arada tavsiyeler için teşekkür ederim pcx aklıma yattı bahsettiğim gibi karda kullanmıcam 1 hafta bişeymiş zaten

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    sıfır cbf 150
    uzun ön cam ve lastik değişimi

kıyafetlere gelirsek:
    kışlık enduro ceketi
    termal içlik
    tucano urbano kışlık eldiven ile pantolon üstüne giyilebilen paçaları cırtlı diz örtüsü
    gücünün yettiği en pahalı kask
    yerli üretim, su geçirmeyen kaliteli bir bot
    polar balaklava

baktın üşüyorsun, yerli üretim (markayı şimdi hatırlayamadım) şarjlı, ısıtmalı neopren yelek
    bütçen dahilinde en güzel çözüm olur.

pcx de olabilir, ancak ekipmanla birlikte bütçeyi biraz aşar. ikinci el bakman lazım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)