Kocaelinde Kışın Motosiklet Sürmek ?
Reklamlar
-
01 Ağustos 2015, 14:00
Karda surecekseni bence pcx cok iyi olur. Duke ve bajaj yol motorudur karda performans vermezler, ve duke icin konusuyorum yere dusunce bi 100 kaybettiriyo. Bunun disinda ruzgar cok yersiniz kisin cok usutur bu sizi. Pcx alip tur cami da takip mis gibi giderseniz ,karda motor surmek tamamen yetenek ve lastige bakar yoksa diz mesafesinde karda gitmeyecekseniz 17-18 inc cok fark etmez. Dikkat edin normal sartlarda diyorum trafigin akabilecegi bir kar mesafesi, tutup da yol olmayan yere yol acmaya kalkmazsaniz sorun olmaz.
Reklamlar
-
01 Ağustos 2015, 15:17
Bence Tamamen Lastik Ve Sürücü İle Alakalı Birşey.Dominosta Çalıştığım Zamanlar,İşe Kendi Motorumla Gidip Geliyordum.Motosiklet Tvs Apache İdi Lastikler Fabrika Çıkışı,Apache Kullanan Kişilere Sorabilirsiniz Ne Kadar Dandik Bir Lastik Olduğunu,Yazın Sıcağında Avuç Dolusu Sudan Geçin Direk Kayıyordu.O Halde İstanbulda Kışın İşe Gidip Geldim.Allaha Şükür Herhangi Birşey Olmadı.Baa Tecrübede Kazandırdı.Yalnız Siz Siz Olun Denemeyin.Tehlikeli Zamanlardı:DBirde Köpek Kovalayınca Tadından Yenmiyordu:D
-
01 Ağustos 2015, 17:47
davids adlı üyeden alıntı
Senin işini pcx çok rahat görür.2.el temiz bulabilirsin.kocaelide en yılın en fazla 5-10 günü motora binemezsin.Umuttepe yolunda kar çalışmaları sürekli yapılır yinede ben motora binmeni tavsiye etmem karlı havalarda.Bu arada ev kiralayacaksan yakın mevkileri seç Umuttepe'ye kiralar ortalama 600-1000 arası
Toki evleri varmış kuruçeşmede aylık 300-500 arası 2+1 evler
bu arada tavsiyeler için teşekkür ederim pcx aklıma yattı bahsettiğim gibi karda kullanmıcam 1 hafta bişeymiş zaten
-
01 Ağustos 2015, 18:09
sıfır cbf 150
uzun ön cam ve lastik değişimi
kıyafetlere gelirsek:
kışlık enduro ceketi
termal içlik
tucano urbano kışlık eldiven ile pantolon üstüne giyilebilen paçaları cırtlı diz örtüsü
gücünün yettiği en pahalı kask
yerli üretim, su geçirmeyen kaliteli bir bot
polar balaklava
baktın üşüyorsun, yerli üretim (markayı şimdi hatırlayamadım) şarjlı, ısıtmalı neopren yelek
bütçen dahilinde en güzel çözüm olur.
pcx de olabilir, ancak ekipmanla birlikte bütçeyi biraz aşar. ikinci el bakman lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)