Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

600cc Racing Alıcam(r6, gsxr, rr)

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    Alıntı A.Türker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 sayfayı okudum içim şişti. adam 600lük motor tavsiyesi istiyor ama çok bilmişler yardırıyor. motordan başka her türlü tavsiyeyi verdi mübarekler.
    Dediğiniz olayı bu forumda bazı arkadaşlar adet edinmiş durumda. İnsanları forumdan soğutmaktan başka bir amaca hizmet etmiyor ne yazık ki.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bartu52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Hepinize yazıklar olsun ben 600cc tavsiye istedim. Viraja yatıyorum dedim.kontra ile degil derken ( yani motordan sarkma dan kontrayla olan vırajı yapmadığını söyledim.) Ben motordan sarkarak kontra ile vırajı alıyorum umarım anlamışsinizdir.üslubununuz o kadar çirkinki. Bana yavşak ve soruma beyinsiz diyen ...Sorum nasıl viraj alınır değil. Sorum 600cc racing alacağım.en az 20.000 km kullanacağım için bana en çok uyanı almak istiyorum önerileriniz neydi.Klavyeden küfür edip dalga geçenler..... Gerçek hayatta(yani sanal alemde dışında) tanimadiginiz kimseye beyinsiz yavşak gibi sözleri kullanarak ezemessiniz. Lutfen klavyeden artistilk yapmayın dahada uzatmayin bu konuyu 600cc alınca resim atıcam bu konu altına Allah'ın izniyle.( Amacım kimseye gösteriş yapmak degil).

600CC al ama racing alma 100 hp üstü olmasın 50 - 70 iyidir.

yanlış hatırlamıyorsam 600rrın alt devirleri çok atik değil. r6 ya göre çok istersen bir 600rr dene

Alıntı A.Türker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 sayfayı okudum içim şişti. adam 600lük motor tavsiyesi istiyor ama çok bilmişler yardırıyor. motordan başka her türlü tavsiyeyi verdi mübarekler.
    aynen, ben de okurken bir an kendimi "viraj nasıl alınır" konusundayım sandım,sonra silkindim ve kendime geldim. konu 600'lük tavsiyesiydi.

en temiz hangisini bulursan onu al.

davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Yarışçımısın arkadasım sen,pistlerde felan yapsana antremanlarını.yaşınız kaç bilmiyorum ama motosiklet sizin için tehlikeli bir icat.virajda yatmak önemli değil virajı sağlıklı ve keyifli almak önemli

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Bak şimdi madem viraj delisi bir kardeşimizsin......... Şaka şaka ben daha adam gibi viraj alamıyorum, sana nasıl tavsiye vereyim zaten sorduğun konu viraj değil.

Hocam git hepsine tek tek bak. Oturuş pozisyonlarını kafanda tart. Sanki sürüyormuşçasına yat motorun üstüne, 5 dakika 10 dakika vakit geçir üstünde incelerken. Eğer mümkünse test sürüşü yap. Ondan sonra kendine en uygun motoru bulursun. 20.000 kullanırım diyorsun. O Yüzden ince ele sık doku. Sonra seçiminden pişmanlık duyma.

Ben asla 600 lük almayacağım gibi duruyor. Lakin alacak olsam görünüşü Yüzünden gsxr 600, oturş pozisyonu açısından ise cbr 600 bakardım. Lakin bende bu bel sıkıntısı olduğu sürece hiç birini alma şansım yok. R25 ve 250sl ikiside çok hafif OLMASINA rağmen belimi çok zorluyor

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)