Cruiser ile başlamak daha zordur. Hantal ve ağır motorlardır, acemi için dönüşler sıkıntılıdır. O açıdan CBR 250 derim ama başlangıç için fazla gelir mi diye kendi kendime soruyorum. Geçen gün ilk defa sürdüm, oldukça iyi gidiyor.
Cruiser ile başlamak daha zordur. Hantal ve ağır motorlardır, acemi için dönüşler sıkıntılıdır. O açıdan CBR 250 derim ama başlangıç için fazla gelir mi diye kendi kendime soruyorum. Geçen gün ilk defa sürdüm, oldukça iyi gidiyor.
rahat olsun, çok hızlı gitmem ben diyosan chopper, şekil olsun, gazlayayim, apacilik yapayım diyosan cbr250
herşeyden önce tarzını belirlemen lazım ben chopper derim sen cbr dersin zevk ve talep meselesi bence iyice motora ve trafiğe alış tehlikeleri farkettiğin zaman kararı sen kendin vereceksin ben olsam rks cruızer alırdım iyi seyirler
Kardeş bu bakkala gittim açım ekmek mi alayım simit mi alayıma dönmüş..
Sen beklentini yaz insanlar ona göre bildikleri ölçüde ve tecrübeleri doğrultusunda sana cevap yazsınlar.
Bu şekilde hiçbir yere varamazsın ve sadeceboşuna laf kalabalığı olur.
Chopper ve ss yerine boyda varmis enduroda bi secenek bence, sehir ici pratik olur aralara rahat rahat atlarsin.
chopper için engin tecrübelerini yazmış bazı arkadaşlar. gitmez durmaz viraj almaz falan demişler. bu arkadaşları izmir aliağaya lastik ve fren kontrolü için davet ediyorum. allah aşkına bilmediğiniz binmediğiniz görmediğiniz makineler hakkında yorum yapmayın. ya da yapın ama hobi olarak evde. ayrıca bu dahil bütün genellemeler hatalıdır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)