Eğer canı sıkılan ve birilerine faydam dokunsun diye düşünen büyüklerim varsa bana seve seve motosiklet dersi verebilirler
Not ( istanbul avrupa yakasında )
Eğer canı sıkılan ve birilerine faydam dokunsun diye düşünen büyüklerim varsa bana seve seve motosiklet dersi verebilirler
Not ( istanbul avrupa yakasında )
Paran varsa ki çok büyük bir para değil,yamaha riding academy e git yaş sınırı yok orada bildiğim kadarıyla.
tarih ve saat uyarsa ben de katılmak isterim..
hayvan ezme öğretebilirim
Bulursan o mübarek insanın elini öpmek isterim. Hem ücretsiz, hem elalemin motoru, Pembe düşler. Eğer paran varsa eğitime git motosiklet veriyorlar. Yoksa zaten başkasının motosikletine zarar verirsen karşılayamayacaksın. Girme o işe
Teorik bilgi önemli. Bence önce bol bol oku.
Forumda ilgili konu başlıklarını okuyabilirsin.
Google'a yazıp aratabilirsin ; '' MOTOSİKLET SÜRÜŞ TEKNİKLERİ '' , '' Motosiklet Yol Sanatı '' , '' Donald Duck - Motosiklet Teorisi '' vb
Bileği bükmek 2 kitabını okumanı öneririm veya onun filmi de var onuda izliyebilirsin.
Kimse sana kendi motoruyla ders vermez.Kendi motosikletin olsa neyse ama sürmeyi bilmiyorsun.Elalem gözü gibi baktığı motorunu neden acemi birine teslim etsin ki ?
Motosikletinin 1m etrafında kedi dolaştığı zaman haber veren sistem kullanan biri olarak kesinlikle katılıyorum. Araba gibi de değildir motosiklet, derler ya ruhunu taşır diye. Bir dostun gibi, vücudunun bir parçası gibi oluyor zamanla. Zor değil imkansız bu kişiyi bulman, ha bir dayı gelir cup motorla:"ben öğretirim yeğenim" der, saygı duyarım
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
öyle her kullanandan yalan yanlış öğrenilmez, paraya kıyıp profesyonel eğitimcilerden kurs almalısın. paran yoksa bekle aceleye gelmez bu işler.
Eğri oturup doğru konuşalım.
Hiçkimse gözü gibi baktığı motoru ücretsiz ve üstüne acemi birine vermez. Sana ayırdığı vaktide cabası.
Ben bir kere bir doktor tanıdığımıza cbr ımla öğretiyim dedim, en son motorum tekerdeydi. Nasıl olduysa düşmeden tekeri indirdi. Acemi şansı net şekilde.
Birdahada hiçbir motorumu acemi birine vermemeye karar verdim.
Madem motorun yok ama hevesin var Gis akademiye git. Akademinin kendi motorları ile temel eğitim al sonrasında da yaşın tutuyor ise ehliyetini aldı
Hepinize görüşleriniz hakkında teşekkür ediyorum da şuanda butcem gis akademiyi karsilayamabilir ve en büyük sıkıntı da bu sene alamazsam stajyere kalicam
Kimse kendi motorunu hiç eğitim amaçlı kullandırmak istemez sonuçta acemilik var motorun şanzımanına zarar verebilirsin debriyaj yakabilirsin vs vs hadi bunları geçtim motorun üstündeyken düşüp kafanı vurup hastanelik olursan kim hesabını verecek
misal benim arkadaşım aldı motorunu, eğliyeti yokdu, yardım istedi gittim kendi motoru üzerinde yönlendirmeler yaptım şimdi sürüyor eğlietide aldı, ama kendi riskini kendi aldı, nedir bu riskler motorun düşmesi
kendisinin yaralanması veya başkasının yaralanması ve eğlietsiz yakalanmak. dedim ya kendi riskini kendi aldı.
ek olarak misal benim ilk motorum olsa bende vermeyi düşünmeyebilirdim ama, adamın 2 kere motoru çalınınca
artık pek takmıyor motoru bağdaşamıyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)