Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motor dersi alınır

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kawa
    Eğer canı sıkılan ve birilerine faydam dokunsun diye düşünen büyüklerim varsa bana seve seve motosiklet dersi verebilirler
    Not ( istanbul avrupa yakasında )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Paran varsa ki çok büyük bir para değil,yamaha riding academy e git yaş sınırı yok orada bildiğim kadarıyla.

Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Motosikletin nedir ?

tarih ve saat uyarsa ben de katılmak isterim..

Motosikleti
    kawa
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletin nedir ?
    Oops şuanda yok malesef :/
    Ama aşırı öğrenme isteğim var

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    hayvan ezme öğretebilirim
    banno1957, Shrieker, ayzek ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    kawa
    Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayvan ezme öğretebilirim
    Motosiklet aşığıyım ama doğa düşmanı da sayılmam tabi hayvan düşmanı da degilim

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bulursan o mübarek insanın elini öpmek isterim. Hem ücretsiz, hem elalemin motoru, Pembe düşler. Eğer paran varsa eğitime git motosiklet veriyorlar. Yoksa zaten başkasının motosikletine zarar verirsen karşılayamayacaksın. Girme o işe
    Mengu16 ve UNdocab bunu beğendiler.

Race_Blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha-YZF-R25
    Teorik bilgi önemli. Bence önce bol bol oku.

Forumda ilgili konu başlıklarını okuyabilirsin.
    Google'a yazıp aratabilirsin ; '' MOTOSİKLET SÜRÜŞ TEKNİKLERİ '' , '' Motosiklet Yol Sanatı '' , '' Donald Duck - Motosiklet Teorisi '' vb

alitezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696 & XJ6N & WR125R
    Bileği bükmek 2 kitabını okumanı öneririm veya onun filmi de var onuda izliyebilirsin.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kimse sana kendi motoruyla ders vermez.Kendi motosikletin olsa neyse ama sürmeyi bilmiyorsun.Elalem gözü gibi baktığı motorunu neden acemi birine teslim etsin ki ?
    hakikiteker bunu beğendi.

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimse sana kendi motoruyla ders vermez.Kendi motosikletin olsa neyse ama sürmeyi bilmiyorsun.Elalem gözü gibi baktığı motorunu neden acemi birine teslim etsin ki ?
    Motosikletinin 1m etrafında kedi dolaştığı zaman haber veren sistem kullanan biri olarak kesinlikle katılıyorum. Araba gibi de değildir motosiklet, derler ya ruhunu taşır diye. Bir dostun gibi, vücudunun bir parçası gibi oluyor zamanla. Zor değil imkansız bu kişiyi bulman, ha bir dayı gelir cup motorla:"ben öğretirim yeğenim" der, saygı duyarım
    Onurhan D bunu beğendi.
    Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    öyle her kullanandan yalan yanlış öğrenilmez, paraya kıyıp profesyonel eğitimcilerden kurs almalısın. paran yoksa bekle aceleye gelmez bu işler.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hakikiteker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletinin 1m etrafında kedi dolaştığı zaman haber veren sistem kullanan biri olarak kesinlikle katılıyorum. Araba gibi de değildir motosiklet, derler ya ruhunu taşır diye. Bir dostun gibi, vücudunun bir parçası gibi oluyor zamanla. Zor değil imkansız bu kişiyi bulman, ha bir dayı gelir cup motorla:"ben öğretirim yeğenim" der, saygı duyarım
    Haklısın kolay alınmıyor bu meretler,hele ki bizim gibi öğrenciler ne emeklerle alıyor.Bende alınca senden farksız olmam herhalde

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Eğri oturup doğru konuşalım.

Hiçkimse gözü gibi baktığı motoru ücretsiz ve üstüne acemi birine vermez. Sana ayırdığı vaktide cabası.

Ben bir kere bir doktor tanıdığımıza cbr ımla öğretiyim dedim, en son motorum tekerdeydi. Nasıl olduysa düşmeden tekeri indirdi. Acemi şansı net şekilde.

Birdahada hiçbir motorumu acemi birine vermemeye karar verdim.
    Onurhan D bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Madem motorun yok ama hevesin var Gis akademiye git. Akademinin kendi motorları ile temel eğitim al sonrasında da yaşın tutuyor ise ehliyetini aldı
    zaferce bunu beğendi.

Motosikleti
    kawa
    Hepinize görüşleriniz hakkında teşekkür ediyorum da şuanda butcem gis akademiyi karsilayamabilir ve en büyük sıkıntı da bu sene alamazsam stajyere kalicam

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Kimse kendi motorunu hiç eğitim amaçlı kullandırmak istemez sonuçta acemilik var motorun şanzımanına zarar verebilirsin debriyaj yakabilirsin vs vs hadi bunları geçtim motorun üstündeyken düşüp kafanı vurup hastanelik olursan kim hesabını verecek

Motosikleti
    kawa
    Alıntı bursagsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimse kendi motorunu hiç eğitim amaçlı kullandırmak istemez sonuçta acemilik var motorun şanzımanına zarar verebilirsin debriyaj yakabilirsin vs vs hadi bunları geçtim motorun üstündeyken düşüp kafanı vurup hastanelik olursan kim hesabını verecek
    Peki bisey sorucam sen öğrenirken de bu riskler yok muydu yani sadece bende ve benim gibi arkadaslarda mi bu riskler var ?

misal benim arkadaşım aldı motorunu, eğliyeti yokdu, yardım istedi gittim kendi motoru üzerinde yönlendirmeler yaptım şimdi sürüyor eğlietide aldı, ama kendi riskini kendi aldı, nedir bu riskler motorun düşmesi
    kendisinin yaralanması veya başkasının yaralanması ve eğlietsiz yakalanmak. dedim ya kendi riskini kendi aldı.

ek olarak misal benim ilk motorum olsa bende vermeyi düşünmeyebilirdim ama, adamın 2 kere motoru çalınınca
    artık pek takmıyor motoru bağdaşamıyor..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)