Merhabalar oncelikle.
Megelli 250 r alicam 6.000 tl 500 km de motoru daha sonradan satabilityim yoksa elimde patlar mi 5000 tl felan en kotu satsam bindigimi kar sayarim
Merhabalar oncelikle.
Megelli 250 r alicam 6.000 tl 500 km de motoru daha sonradan satabilityim yoksa elimde patlar mi 5000 tl felan en kotu satsam bindigimi kar sayarim
Kula Bela Gelmez Hak Yazmadikca; Hak Bela Yazmaz Kul Azmadikca Hak Kuldan İntikamini Kul İle Alir Dini İrfani Bilmeyen bunu kul Etti sanir
Bari Emri Olmayinca Sanki Yaprak mi Kipranir
Sahibindende ilan sahiplerine sorsan daha iyi olmaz mi
Birara ben de almayı düşünüyordum. Ancak, yedek parça fiyatlarının oldukça pahalı olduğu söylediler. Hatta ikinci elde satarken rağbet görmediğini de belirttiler. (Kaynak: Elindeki Megelli'yi satmaya çalışan bir özel motosiklet servisi ustası)
Noterden sonra nüfus müdürlüğüne git evlatlık almak istediğini söyle,uzun ve mesut bir hayatınız olsun.
Elbetde satarsın ama satışı uzun sürer. bu arada da saçma sapan bir arıza çıkartırsa ne olucağını kim bilebilir.
Yahu anlamıyorum. Zaten ikinci el alacağım diyorsun. Ne bu kaygı. Sen almayı düşünmüşsün bak. Bİri de gelir senden alır. Kendinizi bu kadar dert sahibi yapmayın gençler. Alın binin istediğiniz motora. Kör satıcı - kör alıcı işi de var. Bak sen beğenmiş gelmiş konu açmışsın. Her türlü satılır.
O zaman soyle bir yorum yapayim.
Asya nostalji 125 motorumu satarken 1 haftada 30u gecik kisiyle konustum.
Cbf 250 motorumu satarken 1 ayda 4 kisiyle konustum.
Yani biraz meraklisina ve yazdigin fiyata bagli bu isler
BIZIM BI ARAKDAS VAR SATMAK ICIN COK UGRASIYOR SATILMIYOR MALESEF
satılır fiyatı uygun tutarsan. her körün bi topal alıcısı olur. raad ol.
Arkadaş satmanı falan geçtim de motora hiç bindin mi ? benim tecrübe etme şansım oldu, motor öyle bir titriyor ki indiğin de 1 saat salonda çalışmış gibi bacaklara sahip oluyorsun sürekli bindiğin de idrarını tutamaz hale gelirsin. Benden sana bir arkadaş yorumu bu da.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Uçuk kaçık fiyatlar olmadıktan sonra iyi satılıyor
Satarsın hocam 6 bin liraya aldığını varsayıyorum. Seneye 250cc motorlar çin dahil 10 binin altında motor olmaz. Japonlar 14-15 lerde dolaşıyor zaten. Sen 6'ya koyarsın gene 5.5 5'e en kötü çıkar elinden.
bu genç yaşta ne diye dertsiz başına dert arıyorsun ki?
koy yerlerinde oturuyosan misal Zonguldak falan o taraflarda piyasasi olur
foruma 1 yıla yakın oldu üye olalı bir motor hakkında sürekli zıt iki fikir var sürekli al ve alma bu neden oluyor arkadaşlar al diyen arkadaş sende al ben yandım sende yan kanaatinde yada alma diyen arkadaş ben rahat ettim sadece benim gibi adamlar alsın he önüne gelen alsın kanaatinde mi amacım şikayet etmek falan değil bende megelli gibi ucuz 250 cc ayarında motor bakıyordum artık karar veremedim ybr aldım işim garanti olsun dedim
Ben bir ara yolda durdurdum birini, motor gerçekten titreşimli çalışıyor. Ancak ilk motor olarak alındığında çok sorun teşkil etmez. AEA'nın abarttığı kadar değil. Benim durdurduğum kişi birbuçuk yıldır kullanıyorum, bakımlarda değişen sarf malzemeler ve lastik harici para harcamadım, şekli iyi, hızı da ilk motor olarak ideal, gayet memnunum demişti. İllaki satılır, her mal satılır. Biraz beklersin, biraz da maddi zararın olur (bindiğine sayarsın) ama satılır.
Şahsen bende almam İlk motor olarak alsaydım olurdu ama artık kurtarmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)