Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İstanbul - Denizli arası rota tavsiyesi

REKLAM ALANI
    Evoque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    Beyler selamlar,

3 hafta sonra yillik izin icin memlekete gidecegim. Tabii ki motorla giderek bu yolculugu ayine cevirme niyetindeyim

Google haritalar ile birkac rota belirledim ancak yollarin asfalt kaliteleri scooter kullanmam dolayisiyla benim icin cok onemli. Bu noktada sizlerin yardimina ihtiyacim var.

Surerek gidilen mesafeyi olabildigince azaltarak yorgunlugun onune gecmek adina Yenikapi - Mudanya ve Yenikapi - Bandirma opsiyonlarini da rotaya dahil edebiliriz.

Tavsiylerinizi beklerim.

Tekerinize tas degmesin.
    ride saferide responsiblyride smart

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    Adapazarı- bozüyük- kütahya-afyon yolunu tavsiye ederim. Çok keyifli ve mükemmel bir yoldur üstelik bozüyüke kadar sessiz asfalt var. Bursa balıkesir izmir yolu aşırı yoğundur, tavsiye etmiyorum. Güneye gideceğim zaman her zaman Afyon üzerinden giderim. Erken güneş doğarken yola çıkacaksın Ayfon'da kahvaltı yapıcan.

Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    Peki hocam körfezi dolaşmadan Bozüyük'e Yenikapı - Mudanya - İnegöl üzerinden ulaşsam nasıl olur?

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba

denizli icin usak kutahya yolunu kullanabilirsiniz.

sivaslidan sonra yol calismasi var ama cok yoracagini sanmam.. Asvalt kalitesi biraz dusuyor.. ancak genel olarak yol kalitesi guzeldi .

fatek95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En son 1,5 hafta önce gittiğim Kütahya-Denizli yolunu tavsiye ederim. Kütahya'ya kadarki yol hakkında bi bilgim yok. Bahsettiğim yol Kütahya-Afyon-Denizli diye gidiyor. Sadece denizli-çardak'ta çok ufak bi yol yapım çalışması var başka yola yönlendiriyor orası da fena değil(1km ya var ya yok). Kütahya'dan Denizli'ye kadar sıcak asfalt...

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Yolu az daha uzatip tertemiz gel. Denizlide cogu kisi afyon yolunu kullanirda.
    Ben her zaman, istanbul, yalova, bursa. Balikesir, akhisar, golmarmara, salihli, alasehir, denizli.
    Bi golmarmara yolu tek gelis gidis, gerisi iyidir yolun.

Motosikleti
    Honda CBR250R

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    Alıntı Evoque adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki hocam körfezi dolaşmadan Bozüyük'e Yenikapı - Mudanya - İnegöl üzerinden ulaşsam nasıl olur?
    Mesafe olarak çok fazla bir şey kazanmazsın aksine vapur beklicen daha uzun sürer. temden bas git tabi motorun nedir bilmiyorum.

Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    Tavsiyeler icin cok tesekkurler arkadaslar. Sanirim bir gidis bir donus olarak iki farkli rota deneyecegim. Kararimi ve rotalari bundan sonrakilere rehber olmasi amaciyla buradan paylasacagim.

Race_Blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha-YZF-R25
    Ben olsam Pamukkale otobüslerinin ( Kütahya - Afyon - Çardak ) güzergahını tercih ederdim.
    Sabah erken çıkardım. İyi yolculuklar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    Bursa rotasına en az 45dk vapur süresi de eklemek gerekiyor.

maydin02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 250r
    Dün denizliden istanbula geldşm yarın döneceğim. Her seferinde bozüyük kütahya afyon güzargahını kullanırım. Yollar gayet güzel büyük bölümü sıcak asfalt. Motorla rahatça gidersin 650 km

Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    Ilginize teşekkürler arkadaşlar. Toplam yolculuk süresi tabii ki önemli ancak sürerek gittiğim süreyi kısaltmak adına vapurda 2 uyumayı seçiyorum şu an. Zira uzun yolun da fazlası zarar. Ev arkadaşım 900 kmlik yolculuğunun son 50 kmsinde yorgunluktan önüne kıran arabayı görmeyip sağ arka kapıya girmişti. Aynı kumarı oynamak istemiyorum açıkçası

Yenikapı - Mudanya - İnegöl - Bozüyük - Kütahya - Afyon olarak devam edeceğim yüksek ihtimalle.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)