Beyler megelli size göre ne kadar doğru bir başlangıç motoru? Onun yerine cıbır al ybr al demeyin bir zahmet. Veya bu fiyatlarda bu derece yakışıklı başlangıç motorları var mı? (r25e para yetmiyor)
Beyler megelli size göre ne kadar doğru bir başlangıç motoru? Onun yerine cıbır al ybr al demeyin bir zahmet. Veya bu fiyatlarda bu derece yakışıklı başlangıç motorları var mı? (r25e para yetmiyor)
Motosiklete başlangıç olmasada. Motosiklet tamirciliğine güzel bir başlangıç
Megelli'den uzak durun hocam . Artık üretilmiyor çünkü satarken ve yedek parça lazım olurken sıkıntı yaşarsınız . R25 başlangıç için biraz fazla zaten . Kawasaki z250sl veya ninja 250sl alabilirsiniz . 4200-4400 euro fiyatları .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Ben alışılmışın dışında bir şey arıyorum açıkçası egzotik bir tasarım için bütçeyi genişletebiliriö tabiki
Adana Seyhan'da güzel iş yapan Camgöz motor'un ithal ettiği motorlar. Megelli'leri satıp para kazansınlar çok isterim, ama fiyatı 9000 liradan 7000 liraya indirdiler hâla tutulmadı. Elde kalan motorları veriyolar o fiyata zaten. Bu arada artık üretilmiyo derken fabrikası mı kapandı yani ?
Titreme sıkıntısını çözselerdi o motor kapış kapış giderdi ve bir kaç kronik sorunu (ibre,frenler)
Şirket aralık 2013 yılında iflasını duyurdu ve kapattı kepenkleri evet . Burada da yazıyor zaten ; https://en.wikipedia.org/wiki/Megelli_Motorcycles
Megelli's manufacturing agreement with Huansong Industries (group) Co Limited Hsun ended on 31 December 2013. All production of Megelli motorcycles stopped on this day.
Kadırga hakkında bir konu açmıştım zamanında fakat beygir gücü düşük bir motor bence çöp
Kanuni phantom var yukinin yeni modelleri cikti yzf125r a benzeyen bak istersen onlara sorun cikarabilir ama basina
Ayaklandı mı hortladı mı orasını bilmiyorum . Ama şuanda eski model sıfırda olsa Megelli almak , rus ruleti oynamaktan farksız . Yarın öbür gün satarken hem sıkıntı olacak , hem de yedek parça ve servis yok .
@Sepya , Pulsar 200 al bence . Servis-yedek parça olarak hem yaygın hem de ekonomik .
Bajajın ss modelleri sanırım türkiyede yok şuan
Tam olarak istediğim "Megelli kasasında hyosungun motoru" :Dddd
Şu anda sıfır alınabilecek bir numaralı çöp motor Megelli'dir. Bir kere üretimi durmuştu, şu anda üretilip üretilmediği belli değil. Distribütörü de muhtemelen tövbe etmiştir, bir daha da getirmez. Kullanıcıları memnun olsalar da, olmasalar da alınmaz. Kaldı ki bana göre tipinden başka memnun olunacak bir tarafı, bir özelliği yok. Ayrıca yeniden üretime geçirip bir de modelleri yenilerlerse işte o zaman eskiler tam patlar. O yüzden kesinlikle uzak durulması gerekiyor. Türkiye'de %90 kullanıcısının sadece tipine bakıp aldığı iki motordan birisi. Diğeri de YZF R125...
Megelli çok kısa bir mesafe (yaklaşık 150km kadar) kullanma şansım oldu. Görünüşüne aldanıp almayı düşünüyordum ama denedikten sonra kesinlikle uzak durmaya karar verdim. Sanki nasıl bir motor yapacaklarına karar veremeyip vibratöre 2 teker takıp piyasaya sürmüşler gibiydi
Bajaj 400 ss gelse de fuarda bakıp evde haalini kursak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)