Uzun yol, 150 cc yetersizligi
Reklamlar
-
27 Temmuz 2015, 00:46
JoseCruiser adlı üyeden alıntı
O zaman,senin yerinde olsaydım eğer mondial'in yeni ürettiği 250cc enduro RX3i Evo'i 10.500 liraya alıp iyi bir rodaj yapıp sorunsuz kullanırdım.
Bende aynısını diyecektim
Reklamlar
-
27 Temmuz 2015, 00:52
JoseCruiser adlı üyeden alıntı
O zaman,senin yerinde olsaydım eğer mondial'in yeni ürettiği 250cc enduro RX3i Evo'i 10.500 liraya alıp iyi bir rodaj yapıp sorunsuz kullanırdım.
Aman hocam mondialden uzak artik bi japona gecme vakti geldi benim icin.
-
27 Temmuz 2015, 00:56
Bas 600 cc ye 250 cc ile felan uğraşılmaz
-
27 Temmuz 2015, 00:58
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Bas 600 cc ye 250 cc ile felan uğraşılmaz
Bi gun o da olur hocam suanki tecrubemle kendimi oldurmek istemem 600le :D
-
27 Temmuz 2015, 01:44
Bak mudur 15-16 bin lira butceyele gidip 250 cc alma, adam akilli git 1-3 bin daha koy nc 700s al, hem fazla atik olmayan daha uysal az yakan bir motor.Artci konforunu nasildir bilmiyorum, cok kotu degildir diye dusunuyorum.Rahat edersin.
-
27 Temmuz 2015, 02:12
Kesinlikle Xmax 250'yi tarif ediyorsun.
-
27 Temmuz 2015, 02:27
pompei adlı üyeden alıntı
Bak mudur 15-16 bin lira butceyele gidip 250 cc alma, adam akilli git 1-3 bin daha koy nc 700s al, hem fazla atik olmayan daha uysal az yakan bir motor.Artci konforunu nasildir bilmiyorum, cok kotu degildir diye dusunuyorum.Rahat edersin.
Biraz bakindim da aklima yatti hocam sagolasin. Iyice arastiricam tesekkurler
-
27 Temmuz 2015, 03:03
denizsrkn adlı üyeden alıntı
Beyler bayanlar hepinize iyi aksamlar. Mesaji telefondan giriyorum yazim hatalari icin kusura bakmayin ve biraz uzun yazdim
Benim soyle bir derdim var. Mondial 150 mr kullaniyorum 1 senedir ilk motorum. E haliyle uzun yolda hic rahat degilim. 50 kmden tut 200kmye kadar. Simdilik daha fazlasini yapmadim. Rahat olmama sebebim son hizda 100-110 km yetersiz kalmasi kamyonlara bile zor yetismek, ruzgar almasi ve selesinin rahatsiz olusu. Kiz arkadasimla birlikte civar ilcelere illere gitmeyi seviyoruz. Hadi ben neyse cok etkilenmiyorum ama kendisi seleden epey bi rahatsiz oluyor. Onun icin sunger yastik gibi bisey yaptirdim artci selesine ama nafile rahatsiz oluyor. Bende yeni motosiklet arayisi icerisindeyim artik 150 cc yetersiz geliyo ozellikle sehir disi uzun yolda. R25 almayi cok istiyorum gerek son hizinin iyi olmasi gerek seklinin guzel olusu. Ancak biliyorumki spor motor uzun yolda yine rahatsiz olucaktir.
15-16 bin liraya kadar butcem var. Benim istegim hem uzun yolda 150 km hizla bile stabil gidebilsin hemde totoyu yormasin. Ve bacaklarda ruzgar yemesin
varmidir bana onerebiliceginiz makinalar? Inazuma demeyin cunku o parayi o motorun haketmedigini dusunuyorum. Her tarz motor tavsiyelerinize acigim. Iyi aksamlar dilerim.
Dostum ben de geçen yaz aynen bu durumdaydım. Dediğin gibi kız arkadaşım ve ben de motorsikletle çevre illeri gezmeyi çok seviyoruz. O zaman tvs apache'm vardı onla günübirlik 6 saatlik yollara çıkardık. Zor oluyordu yavaş oluyordu ama bir şekilde oluyordu Sonrasında rahat bir motora geçmenin gerektiğini anladık ve ben seçimimi kesinlikle yüksek model bir motordan yana kullanmak istedim. Sonuçta canımızı emanet ediyoruz iki tekere. Fotoğraflardan inazumaya baktım ama hiç beğenmedim. Daha sonra bir inazuma test etme şansım oldu. Bindim ve gerçekten çok beğendim. Sesine rahatlığına titreşimsizliğine heybetiyle adeta bir büyük motor kullanıyormuş hissi vermesine bayıldım. Inazuma aldıktan sonra da üçlü çanta aldım. Şu an toplam 92 lt bagajım var Gelelim bu yaz yapılan gezilere. Haziran sonu eskişehirden çıkıp sırasıyla nazilli-izmir-datça-izmir-eskişehir-yalova-nazilli yaptım. Datça git gelinde kız arkadaşım yoktu sadece. Bu kadar yolu bir ton ıvır zıvır yükle hiçbir sıkıntı yaşamadan ve yorulmadan yapabildim inazumayla. Aslında senin ilacın inazuma. İstersen bir dene kullan gör eminim sen de inazumayı seçeceksin. Sağlıcakla kal
Ekleme:Stabil hız konusunda da bagajlar ağzına kadar dolu ve artçılı şekilde yolun yüzde seksenini stabil 120-130 arasında gidebildim.
-
27 Temmuz 2015, 08:39
Iki kişi konforlu, 150km/h ile sabit gidecek, arabaların yanından kopup gitmesini engelleyecek 250 lik maalesef yok.
Sizin en azından ikinci el cb500f almanız gerekiyor ki tercihen 600 cc ye yönelin derim. Temiz bir xj6 tam aradığınız motosiklet
-
27 Temmuz 2015, 08:48
benelli tnt 250 yi takip et derim.
-
27 Temmuz 2015, 08:51
kadınlar her zaman rahatsız olur ve erkeklerden bişeyler ister. sen o kadar ugrasma bence
motor konusunda dusuncelerimiz yakın, stabil gitsin ve rahat olsun.
bende ramzey qm250 var. su ana kadar her ihtiyacımı karsılıyor rahat ve keyifli
sana önerim v motor bi crusier alman.
sırt çantasıdır odur budur ne ugrasacaksınki ?
tak arkadaya cantaları, koy içine malzemeleri.
kız arkadasınada söyle arkaya degil sana yaklaşsın, sen ona yaslan :D bundan daha güzel bi keyif var mı ?
-
27 Temmuz 2015, 09:25
Bmw F650Gs al sende sevgilinde horon tepe tepe gezin.Eski kasalari 15-16 bulursun.Boyut olarakta asiri buyuk degildir.Yakitida guzel..
-
27 Temmuz 2015, 12:17
Aynı motorun sahibi olarak çektiğin bütün sıkıntıları bende çekiyorum, benim hız da sorunum yokta konfor olayı sıkıntı. Bütçeyi az daha zorlayarak mt 07 düşünebilirsin yakıtı gücü kuvveti yerinde, sürme konusunda sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum kullanıcıları kendini bilirsen zorluk yaşamazsın diyorlar tabi ne derece doğru bilemiyorum ama aklında bulunsun, 2 3 bin daha zorlayarak güzel bir motorun olabilir..
-
27 Temmuz 2015, 12:34
Drag 650 mi satiyorum , bilginize .
-
27 Temmuz 2015, 12:58
Henüz türkiye piyasasına yeni girmiş bir motor olmasına rağmen Benelli Tnt 250 öneririm. İtalyan malı Naked tarzı çift silindir 31.5 beygir. Şekli şemali harika seside 250 cc de çok ayrı biyere sahip. Şuan kampanyalı fiyatı 12.900 bence bir göz gezdirmelisin..
-
27 Temmuz 2015, 13:09
uzun yolda konfor arıyorsan versys,NC,vstrom gibi motorlara yönelmelisin..ikinci ellerini yazdığın rakkamlara bulabilirsin..
inazuma da konforludur ama 250 cc biryere kadar tatmin eder,
anlık 150 km gibi hızları görebilirsin sürekli eziyet olur..
-
27 Temmuz 2015, 14:01
sen inazuma al boşver diğer motorlarrı inazuma iyidir.
-
27 Temmuz 2015, 18:42
yorumlara baktımda hiç v-strom diyen yok başkan suzuki v-strom bildiğin 3 oda bir salon bir alet o rakamlara da 2005 2006 hatta üstüne koyarsan daha da modelli bir alet bulabilirsin. bir bak derim
-
27 Temmuz 2015, 19:51
sezgingulmez adlı üyeden alıntı
yorumlara baktımda hiç v-strom diyen yok başkan suzuki v-strom bildiğin 3 oda bir salon bir alet o rakamlara da 2005 2006 hatta üstüne koyarsan daha da modelli bir alet bulabilirsin. bir bak derim
Hocam iyi hosta basta yakiti olmak uzere bakim maliyetleri beni asar :/ tek secenek nc700s gibi geliyo bana az yaktigindan oturu.
Ayrica tum arkadaslara vakit ayirip fikir verdigi icin tesekkurler
farkli yorumlarada acigim
-
27 Temmuz 2015, 21:07
denizsrkn adlı üyeden alıntı
Hocam iyi hosta basta yakiti olmak uzere bakim maliyetleri beni asar :/ tek secenek nc700s gibi geliyo bana az yaktigindan oturu.
Ayrica tum arkadaslara vakit ayirip fikir verdigi icin tesekkurler
farkli yorumlarada acigim
ozaman hız aramıyorsan makul rakamlarda istiyorsan japon değil ama mondial rx3 evo da iyi makinedir. ben niyetliyim şahsen
Yavaş gitmeyi hızlı hale getirmeyi deneyin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)