Uzun yol, 150 cc yetersizligi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
saydığın kriterlere en yakını
daelim s3 advence
-
İyi araştırılmış, servisten onay alınacak, orta sınıf, mümkünse çift silindir enduro...
-
Suzuki inazuma size uygun gibi gorunuyor.
-
demeyin diyorsun ama diyeceğim kesinlikle inazuma hızı çekişi hepsi yerinde ve rahat motor diğer birçok özelliğide diğer motorlardan üstün inazuma o parayı haketmiyor demişsin haketmesi için r 25 gibi kopmasına gerek yok ona bakılırsa r25 ve bir çoğu bu rakamları haketmiyor benim gözümde.
-
olay hızda değil ki etrafa baka baka gezmek rüzgar hissetmek gibi şeyler bence daha güzel ben o yüzden arabadan çok motoru seviyorum etrafını çevrelen bir duvar yok. 250 lik motor iki kişi ile stabil 150 gidemez hele ki racing tarz bir motorda konfor ne arar
-
birkaç tane xmax 400 görmüştüm satılık onlara da bakabilirsiniz
-
Scooter aslinda bana uzak biraz. Vitesliden daha cok keyif aliyorum. Haklisiniz aslinda inazuma elbette kaliteli konforlu bi motor. Ama ne bileyim yolda giderken ben sag seritte 110la giderken otobuslere gecilmek, araclarin yanimdan kopup gitmesini istemiyorum bende belirli hizlara cikabilmek istiyorum. O nedenle elemistim ancak tekrar dusunebilirim ozellikle f modelini
-
kız arkadaşınızla beraber gezmeyi seviyorsanız sizin ilacınız 250cc maxi.
-
26 Temmuz 2015, 22:30
senin ilacın xmax250 ama tarzına uyar mı bilmiyorum
-
26 Temmuz 2015, 22:35
bora hakli bence bu isten zevk almak önemli olan... Bendede yüksek cc bir motor yok ama arabamla 140la giderken arkamdan sellektor yapan oluyor sonu yok bunun. Endro cross hastasiyim ama yan rüzgardan anam agliyor. Ucuz motorla yolda keyf almak istiyorsan. Önce kurallara uyacaksin ve motor üstünde profesyonel görüntün olacak. Yancanta arka canta gereksiz yüklerden kacin. Türbülansina kapilma hiçbir aracin vites düşürüp torku artirarak hizini sabit tutmayi ögren. Güzel bi elcik, elcik koruma, ön cam, gecen araçlarin yolun gürültüsünden kacinmak için kulak tipasi... Benim kendim için aldigim önlemler bunlar, toto içinde capir bi makine önerirler kiwey 250 var bildigim macar mali tarzi olan bakarsan dagilmayan bi motor... Gidip direk 250 cc almak çözüm degil bir problem yaşarsin 650cc ye geç derler sonu yok. 50cc olsun güvenle git ve tadini cikar
-
26 Temmuz 2015, 22:43
Hocam tikac kullaniyorum zaten ondan yana sorun yok. Derdim kollarimin bacaklarimin cok ruzgar yemesi ve birazicik daha hizli gidebilmek benim. Yoksa aman aman hiz hastasi birisi degilim. Uzun yolda yeteri kadar iyi gidebilsin yeter
-
26 Temmuz 2015, 22:45
Malesef 250 ccde bir süre sonra yetmez 2 kişi olduğunu düşünürsek enduro daha uygun olur
-
26 Temmuz 2015, 22:48
ozaman size tavsiyem arastirmada kalin honda nx 4 falcon var 400cc bi endro tambir koç 6binle 10 bin arasinda bulunur 0ı yok ama ss degilse makine ön yan rüzgar kacinilmaz gibi
-
26 Temmuz 2015, 23:06
-
26 Temmuz 2015, 23:13
Bu güne kadar artçımın rahat ettiği iki motor Honda Silverwing 400 ve Suzuki Burgman 600 idi, ama o keyif alırken bana sıkıcı geliyordu sürüş
-
26 Temmuz 2015, 23:14
500 - 650 cc arasında ikinci el temiz bir cruiser motor bulursan çok rahat yol yaparsın.. tek kontakla 250-300 km'yi rahat oturuş pozisyonu ve az titreşimle gidebilirsin.. Honda Shadow serisi yada kawasaki vulcan / vn serilerine bi bakmanı öneririm..
-
26 Temmuz 2015, 23:28
selamlar,
R25 sürütorum, performans açısından beklentilerini karşılar ben iki kişi toplam 140kg ile bile zorlanmadan stabil 120-130 gidebiliyorum ancak, artcı konforu çok kötüdür zaten avuciçi kadar bir selesi var.
Bence büyük bir 400-600cc maxi scooter yada bütçe biraz arttırılıp 650-700cc enduro motor derim.
-
26 Temmuz 2015, 23:29
JoseCruiser adlı üyeden alıntı
500 - 650 cc arasında ikinci el temiz bir cruiser motor bulursan çok rahat yol yaparsın.. tek kontakla 250-300 km'yi rahat oturuş pozisyonu ve az titreşimle gidebilirsin.. Honda Shadow serisi yada kawasaki vulcan / vn serilerine bi bakmanı öneririm..
Aaah vulcan ah ) cruiser motorlara bayiliyorum zaten. Patapatapata keske alabilsem ama aldiktan sonraki masraflariyla malesef basedemem ogrenciyim :(
-
26 Temmuz 2015, 23:33
denizsrkn adlı üyeden alıntı
Aaah vulcan ah
) cruiser motorlara bayiliyorum zaten. Patapatapata
keske alabilsem ama aldiktan sonraki masraflariyla malesef basedemem ogrenciyim :(
O zaman,senin yerinde olsaydım eğer mondial'in yeni ürettiği 250cc enduro RX3i Evo'i 10.500 liraya alıp iyi bir rodaj yapıp sorunsuz kullanırdım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)