Geçmiş olsun heralde sadaka falan verdiniz yada birine bi iyilik yaptiniz Allah korumuş resmen 😀
Seta54 nereye kağıt koyuyorsunuz anlamadık, belki işimize yarar anlatsanız ?
Geçmiş olsun heralde sadaka falan verdiniz yada birine bi iyilik yaptiniz Allah korumuş resmen 😀
Seta54 nereye kağıt koyuyorsunuz anlamadık, belki işimize yarar anlatsanız ?
Arkadaşlar vizor açık hareket etmeyin. Çünkü:
Geçen gün yolda 70 le giderken, yol kenarında belediye çalışanları ellerinde benzinli pervaneli makinelerle otları kesiyorlardi.
Ben tam geçerken büyük bi taş sıçradı tam vizore gümmm. Aklım gitti, vizorde iz kaldı. Ya vizor açık olsaydı.
Geçmiş olsun. bende vizörü açık gidiyorum. bu tür olaylarla çok karşılaşıyorum. taş çarpıyor gibi oluyor
Arada açık gidiyorum, içteki güneş vizörü inik oluyor ama. Arada bir onun altındaki 1 cm. lik aradan yanağıma toslayanlar olmuyor değil.
Merhaba
gecen hafta seyir halinde vizor kapali birsey carpti ... ne oldugunu hala bilemiyorum ama o ses ve o...o... resmen kafam geri gitti bi an... vizor acik olsaydi ne olurdu tahmin etmek istemiyorum .. yol musaitlesince kenarda durup nefes aldim biraz. Cok korkutmustu
bu yuzdendir kesinlikle vizoru kapali tutmaya ozen gosteririm.. kazaya sebebiyet mazallah
Bende vizor acik gidiyorum ama on cam vqr cruiser motor. Cok ise yarar.
Benim anlamadığım kaskın vizörü neden açık gidiyorsunuz ki? Kaskınızın çene ve tavan kısmında hava almasına yarayan delikleri yok mu?
Bu sıcaklarda pek bir işe yaramıyor onlar, doğrudan hava kadar etkili olamaz. Ben de genelde 80 civarı hızlarda kapatıyorum bu şartlarda(duruma göre değişiyor), onun yerine kaskın güneş vizörünü kullanıyorum. Hem gözüme doğruda bir şey gelemiyor hem de daha serin gidiyorum ama geçen gün (güneş vizörü sadece gözleri koruduğu için malum) burnuma 70-80 ile giderken bir arı çarptı ki ne çarpmak. Burnumun üzerinin yara olacağını düşünüp aynadan kendime baktım bir ara Arıysa kaskın içinde 3-4 kez sekip bir yerden düştü
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
vizörün içine sinek hapsettim bi defa tesadüfen :D içerde vızır vızır :D
Geçmiş olsun
geçmiş olsun, vizörden ziyade mont bile giymesseniz her an arı sokmasına da hazır olun. başa gelmiştir.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Kask camından her akşam en az 100-150 tane sinek ölüsü temizliyorum. Kask da olmaz sa çok kötü şeyler olabilir.
O yüzden önce güvenlik..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)