ilk kazam büyük uçan bir böcek sayesinde oldu
Reklamlar
-
merhaba, kazamı paylaşmak istedim. CBR 250r
bu gün saat 12.00 sıralarında yeşilpınar hasdal köprü altı yolu öncesi düz yolda giderken hızım 100 110 gibiydi.
çok sıcak olduğu için kaskımın vizörü açıktı. bir anda ufak bir nokta yüzüme yanaştığını farkettim ve taş çarpar gibi gözüme çarptı. o an nedense tek gözüm kapandı ve acayip bir ağrı hissettim. refleks olarak diğer gözüde kapattım herhal açtığımda yüksek hızda viraja giriş yolundaydım. panikle ön fren sıkmadım allahtan ve arkaya asılınca motor yanlamaya başladı kontrada verince koruma demirlerine yandan vurdum motor yere düşmedi bile sanki parketmiş gibi o demirlerin orda kala kaldım. çok fena bir ses çıktı. demirler halat olsaydı büyük ihtimal ufak bir sürtünme yüzünden baya bir kesik olurdu ayağımda. şuan en ufak bir yaralanmam bile yok allah korudu diyorum.
NE KADAR SICAK OLURSA OLSUN. VİZÖRLERİ TAM AÇMAYALIM. SİNEK KADAR KÜÇÜK BİR CANLI BİLE TÜM BAKIŞINIZI BOZUYOR BENİM GİBİ ŞANSLI OLMAYIP BİR ARABANIN ALTINDA KALABİLİRSİNİZ. BELKİ BİRİ OKUR BENİM YAPTIĞIM HATAYI YAPMAZ DİYİP PAYLAŞMAK İSTEDİM.
Reklamlar
-
Gecmis olsun, ben ufak bir kagidi katlayip vizorun arasina sokuyordum cok faydali oluyor, deneyiniz :D
-
vizör açık gidenlere duyrulur
-
-
Cbr 250 ye koruma demirini nasıl taktınız anlayamadım?
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Cbr 250 ye koruma demirini nasıl taktınız anlayamadım?
Bariyer demek istemis sanirim
-
Haci abi cok gecmis olsun da bu boceklere hal care yok. Bugun vizor kapali giderken kaskin "altindan" girdi kelebek! Seyir halindeydim bi de allah korudu kaza yapmadim neyse ki....
-
seta34 adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun, ben ufak bir kagidi katlayip vizorun arasina sokuyordum cok faydali oluyor, deneyiniz :D
Aciklasana az daha katlatip mereye sokuyorsun.
-
Kasksız bindiğim cahiliye döneminde uçan bir böceğin gözümü morarttığını bilirim. Güneş gözlüğüyle gezmiştim
-
26 Temmuz 2015, 21:12
Gecen hafta uzun yolda vizore carpan arı kucagıma konsola dustu takırtukur yol boyu..
-
26 Temmuz 2015, 21:27
Geçmiş olsun, arı da olabilirdi ...
-
26 Temmuz 2015, 21:37
arıda olabilirdi. alerjim yüzünden büyük ihtimal o hızda duvara bir yere gömerdim korkudan ucuz atlatılmış bir kazadan ders çıkarmış oldum.
-
26 Temmuz 2015, 21:40
kaskin neden vizörü var acaba.. :D
sicak oluryorsa ve vizörü aralama imkamim (cross kaskimda öyle bir setup yok mesela) yoksa günes gözlügü veya seffaf camli gözlük kullanirim ben.
buna benzer bir olayda benim basima mont giymedigim icin geldi - tsört ile 100 civarinda gögüsüme bir böcek isabet etti, büyük birseydi ve nefesim kesildi. zor durumlar yasatti valla bana.. o gün bugün, sehirler arasi kesinlikle montsuz cikmiyorum.
-
26 Temmuz 2015, 21:54
Ben de genelde düşük hızda 20-30 civarı açıyorum.
-
26 Temmuz 2015, 22:58
Vizör açık giderken, gözleriniz nasıl yaşarmıyor peki?
Ben şehiriçinde 30-40'la giderken bile gözlerim yaşarıyor.
-
26 Temmuz 2015, 23:01
Benim bir arkadaşım da yolda beni dinlemedi, senin gibi pantolon giyemem ve kıçımdan ter damlatamam diyerek Marmaris'te şortla sürerken paçasından 2 arı girdi, hastanede farklı yerleri terledi tabii bunu da unutmamak gerek...
-
26 Temmuz 2015, 23:01
Vizör açık gidiyorsan tek gözünü hafiften kapat bu şekilde bir gözüne bir şey olursa diğer gözünle sağa sola kaçabilirsin dengeni kaybetmeden
-
26 Temmuz 2015, 23:14
ben serçeye çarptım hızım 80 km civarıydı yandan bir şeyin geldiğini farkettim hayvan da beni farkettiğinde kanatlarını geri geri çırpsada o 1-2 saniyelik görüntüyü unutamam. kaskın tepesine çarptı geri bakamadım içim elvermedi. kafam sallandı. ne olursa olsun kaskı kapalı kullanın. 50 km üzeri hızlarda çok tehlikeli
-
26 Temmuz 2015, 23:33
Ben ışıklarda beklerken hava almak açıyorum harekete geçtikten sonra da tamamen kapatıyorum. Zira çok defa böcek taş vs.'nin vizöre çarpmışlığı var seyir halindeyken. Allah muhafaza!.. Geçmiş olsun.
-
27 Temmuz 2015, 00:11
benim kaskta vizor komple yok cendere yolundan gidiyodum kum tas cakil icinde bi anda kamyon bi tozuttu ortaligi butun goruntu kayip goz moz hal getire o yuzden vizor vizor vizor aga 😁
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)