motora yeni başlayacam bir konu paylaşmıştım 50 cc scooterle başlanırmı diye 50cc scooter gücü yetmez . çabuk bozulur gibi yorumlar geldi onun için türkiyedeki en ucuz commuter tavsiyesi arıyorum
motora yeni başlayacam bir konu paylaşmıştım 50 cc scooterle başlanırmı diye 50cc scooter gücü yetmez . çabuk bozulur gibi yorumlar geldi onun için türkiyedeki en ucuz commuter tavsiyesi arıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-kelepir-kacirilimaz-221523096/detay
al sana bedavadan biraz pahalı motor
450 lira
en ucuz ama sıfır
Neye göre ucuz kime göre ucuz? Nedir son limitin?
Mondial 125MX Grumble 2250 lira
Mondial 150KN orjinal silindir 60 lira // 5000km'deyken 150cc oldu
Egzantrik dişlisi, şanzıman değişimi 130 lira // 15 binde motor açıldı
Full Cg 200 65.5 Modifiye 500 lira // 210cc 16 beygir 17 nm tork ... 17 bin km'de sıfırlandı motor
Aşırı ucuz commuter'ım oldu tüm masraflarımla 3000 lira, hem de uzun yolda sürekli 110km hızla gidebilecek kapasitede.
Muz istiyorum ama çilek tadı versin...
Arkadaş ne güzel soru sormuş. Milletse dalga geçmenin peşinde.
Kusura bakmayın herkes sizin kadar bilgili değil.
Konuyu açan arkadaşa söylüyorum; dostum motorum yok henüz ehliyetim de bulunmuyor.
Ama forumlarda yaptığım araştırmalara göre, Mondial 180 Z-ONE S ya da 125 MH Drift olabilir.
Tipleri de Yamaha RX115 gibi kayık değil, gayet başarılı.
Ama çin motor kullananların yorumları; bu motorların hepsi aynı sadece üstündeki grenaj ve tip farklıdır.
Evinize yakın servisi olan motoru alın yönünde. Yani evine KUBA motor servisi yakınsa onlardan al.
Yine de forumlarda araştır. Bazı modellerde kronik sorunlar olabiliyormuş. Yakında kısmetse bir motor da ben almak istiyorum. Fakat forumdaki arkadaşlar sağolsunlar. Israrla çin crossmotor önerin dememe rağmen, 5-10.000 TL lik motorları önerip durdular. Biz keyfimizden almıyoruz o motorları arkadaşlar.
Cg tarzı modeller en uygun fiyatlı oluyor. Halk arasında köylü motoru olarakta tabir ediliyor. Modifiyle ilgilenen gençlerde cafe racer tarzı bu motorları çok kullanıyor.
Bu tarzda Çin menşeli onlarca markanın onlarca modelini bulabilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)