Ben aşırı hızı çok seven biriyimde daha önce bir kere tek motor kullandım şimdi kendi motorumu almak istiyorum bana nasıl birşey önerirsiniz ?
Ben aşırı hızı çok seven biriyimde daha önce bir kere tek motor kullandım şimdi kendi motorumu almak istiyorum bana nasıl birşey önerirsiniz ?
Hemen aşıriya kaçma derim düşük cc al baslangic olarak ornegin Honda CFR 125 veya biraz bilgin varsa 250
emreelitas dediğini düşünücem sağolda ben bide Yamaha R6 hastasıyım o nasıl sizce ?
Arkadaş daha önce 1 sefer binmiş motora bunla başlarsa ya ölücek yada cabuk ögreniceksin :D
yeni başlayanlar için nasıldır sizce GreenArrow ? :D
Runcreative bence baslangic için Honda cbr 125 veya 250 alabilirsiniz hem kullanan kolayligi hem de baslantic motoru olması senin için avantaj zaten yeni basladigin için fazla his yapmani onermiyorum bu motorlarla öğrendikten sonra cc yükseltmek daha mantikli he illaki yuksek cc ile baslicam diyorsun %100 dusuceksin kacarin yok ekipmanlarına para harca ilk önce kalan parayla motorunu al ekipman alirken para kisip dandiklerini almamak gerek
H2R öldürüyo R6 yaşatıyo çok güzel
Resimdeki body armour den bulabilirsen ölmezsin merak etme
RunCreative kardeşim üstüne azcık koy ybr al (Hep yapmak istemiştim bende )
RunCreative önce eğitim sonra ehliyet sonra ekipman en son motor. Motor hariç bunları tamamlıyorsun daha sonra fikirlerin çok değişecek zaten, daha sağlıklı düşünerek sana gerekli olan motora kara verebileceksin bu iş çocuk oyuncağı değil benden sana tavsiye
Linkte belki eğitimsiz çoğunlukla ekipmansız arkadaşların tecrübeleri yer alıyor izlemeni tavsiye ederim.
https://www.youtube.com/watch?v=ORKzULJAvHc
125cc ile başlayıp trafiği öğrenmeni ve motora aşinalık kazanmani öneririm he diyorsan ben dikkatli kullanicam öyle değişemem falan 250cc bi motorla başlayabilirsin cbr250 veya biraz daha üst limite oynarsak r25 daha üstünü düşünme asla başlangıç için
Tamam yani başlangıç olarak r25 alabilirmiyim
Bana sorarsan hiç bulaşma.. tahminen ne eğitim ne bişi hiçbirşey de almayacağını tahmin ediyorum... hayatını elinle söndürme..
Bizi Dinleyeceğini Hiç Sanmıyorum Yinede Bildiğini Okuyacaksın Nasıl İstiyosan Öyle Yap :D
Kardeşim git 125'lik bir şey al. Kimse sana dayatmayacak: "ömür boyu bu motora bineceksin" diye. Al YBR, CBF150, CB125E, Apache... gibi bir model ve öğren. Dışarıdan şekil görünecem diye canını riske atmana gerek yok, kullanabileceğin alete kendin karar ver. Hızı da git pistte yap o kadar seviyorsan, piste girecek maddi durumun yoksa da kendinle beraber başkalarını da riske atmayıp yapma. Kimse deli gibi gidiyorsun diye sana madalya takmaz ya da hiç bir kız(aklı selim olan) sana böyle gittiğin için koşup üzerine atlamaz.
Mt09onkarakter
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
Öldüreceksiniz adamı. :D
Peki çok sağolun :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------
Bu arada eğitimi nerelerde veriyolar ?
Bitiş motoru diye bisey var mi arkiler
hemen kap bi hayabusa sonra zaten gazetelerin 3. sayfasından ulaşırız ilanına parçaları asfalttan spatulayla kazındı diye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)