Arkadasımda100 cc Mondial Süperboy var Ön yayları aldık arkayı hiç ellemedik lakalara çok sert girio motor çok sallanıyo acaba ön yayları takıp amortisör lerden kessek fark edermii ??
Arkadasımda100 cc Mondial Süperboy var Ön yayları aldık arkayı hiç ellemedik lakalara çok sert girio motor çok sallanıyo acaba ön yayları takıp amortisör lerden kessek fark edermii ??
yapmayın şunları artık amortisör kesince ne oluyor motor yere yakın olunca kızlarmı etkileniyor nerde yere basık motor görsem açık egsoz ve üstüne yatan bir apaçi oluyor
Öyle motorları görünce hep şaşırmışımdır ne ... dir lan bu derim ciddi olarak soruyorum nasıl neyden keyif alıyorsunuz hep merak ettim
G*tü yere yakın olandan korkacaksın mıydı o laf?
Aha yoksa yoksa yoksa sendemi pıstırcan
Kendilerine, “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın“ denildiğinde
“Bizler sadece düzeltenleriz“ derler.
Oysa onlardır asıl bozguncu; farkında bile değiller. 2.12
Mondial 100 cc ile gazlıyorsun ve kızlar sana hasta düşünsene.
Düşünemedi
apaci lisanında motosiklet : pıstırmalı götürgeç
Kesme veya alma kardesim,
O amortisorler orada sadece senin konforun icin degil, motosikletin agirligiyla orantilayip yola optimum duzeyde tutunmasini saglamak. Yani baska bir deyisle hayatin icin onlar orada var sadece kicin icin degil yani. Hic yolda giden bir amortisoru patlak araba gordun mu. Teker yolda durmuyordu, surekli zipliyordu, ki bu bahsettigim arac otobanda gidiyordu. Gozunde dozerleri canlandir, amortisorleri yok, surekli ziplaya ziplaya gidiyorlar.
Ozeti tak yaylari bak keyfine.
Böyle bebeler konu olsun diye konu açıyor lar.
Hadi biraz empati yapalım. Çim biçme makinesi tavlamak için senin sırtına binen motosiklet senin bacağını komple çıkarıp ayak bileklerini direk kalçana monte etsin. Artık sen de çok sallanmaz mısın. Motosiklet görüntüden hoşnut ancak sallantıdan rahatsız. Bu defa diz kapağından aşağısını çıkarıp ayak bileklerini direk dizine monte etsin. Bu defa da motosiklet biraz daha konfora sahip oldu ancak bu defa biraz daha az olsa da insan yine sallanıyor. Denge sorunu yine çozulmedi. Peki Çim biçme makineleri pıstırılmış insanı görünce çok mu etkilendi. Hayır. Onlar hala hayabusanın pistonlarına hasta.
Biri pıstırır biri arkasını kaldırır biri amartisör keser lan motorun dili olsa ne söver size be.
amortisör kesmek +3 hp direk sökmek +5 hp açık egzoz ile açık hava filtresi +10 hp
inanmayanlar denesin farkı görsün
PISTIRILMIŞ BİR MOTOR DAHAAAA aslkjdaslkjdlakjda şaseyi ortadan kes
Bunlar kızları etkilemek için değil sadece kendi erkek arkadaşlarını etkilemek için yapıyor :D Nasıl bir toplum olduysalar.
bi bitmediniz..
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
Bazen sanayiye gittiğimde falan görüyorum bunlardan gülsemmi ağlasammı şaşırıyorum , şahinciler tofasşkçılar bitti bunlar başladı bu nasıl bi zevktir arkadas motorları öyle basıyolar genelde mondial drift kullanıcıları yapıyo . yolda kalsam binmem öyle motora resmen tiksiniyorum..
iki dakikada bizim motoru gomdu yav sanki motor bas beni diyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)