Bugün takıldı hemen akşam trafiğine çıktım sonuç mükemmel arkadaşlar. Aydınlatma gayet iyi (motorun kendi farından iyi) İsteğe göre 2 yada 3 modlu devre takılıyor.
Bugün takıldı hemen akşam trafiğine çıktım sonuç mükemmel arkadaşlar. Aydınlatma gayet iyi (motorun kendi farından iyi) İsteğe göre 2 yada 3 modlu devre takılıyor.
çok iyi elinize sağlık
Çantalı endurocularda görüyordum genelde, tekmeleyesim geliyordu. Dibime kadar girip gözümü alan birisini pataklayacam bi gün de du bakalım.
On taraftan fark edilirsiniz zaten. Onemli olan arkadan fark edilmek.ama cbr de gereksiz bence
Ben de bir ara yapmayı düşündüm ama nereye takıcağımı bulamadığım içi vazgeçmiştim. Sizin uygulamanız güzel olmuş aynı şekilde sizden kopya çekerek bağlantısını yapmaya çalışıcam
bende arka stop yaptın sandım. bence ön tarafa gerek yok, zaten far yeterince kendini belli ediyor
Kendimizi belli edelim derken karşıdakini kör etme hakkımız yok.
Araba kullandığım zaman gözümü alan farları olan vasitalara karşı kendi can guvenligim için uzun farları yakarım.
Bulunduğum ortam karanlık olduğu için far canlı görünüyor ama 35w farla birak farkedilmeyi önümü bile zor görüyorum. Bu sistemi sadece sıkışık trafikte, karanlık yollarda kullanmak üzere taktırdım.
Yoksa bende biliyorum 35w yerine 55 60w xenon lamba takıp karşımdan geleni kısa farla bile kör etmeyi.
ben çok başarılı buldum, ,montajıyla ilgilide bilgi verseniz güzel olurdu
Bence ön taraf daha önemli, bende öne taktırdım.. şimdi ön cakar öndeki araç sizi görsün diye değil.. istatistikler diyorki, en çok motor kazaları karşı yönden gelen araçların sizin şeridinizdeki yola sizi görmeden kırmarı şeklinde oluyor.. cakar bir nebze dikkatleri çekebilir..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)