Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: 150 ZAT

Katılımcı sayısı
3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Motorum neden çalışmıyor

2 66.67%
  • Nasıl yapabilirim

1 33.33%

Mondial 150 ZAT Sorun

REKLAM ALANI

Selamun Aleyküm arkadaşlar bir sıkıntım var lanet olası memleketimde bu sorunu çözebilcek adam çıkmadı adam akıllı motosiklet tamircisi yok Motorum çalışmıyor kısaca anlatayım; Motorumun kompresor basıncı iyi buji yeni karburatör yeni Marş dinamosunda hiçbir sıkıntı yok bujide ateşleme var çalışmıyodu Heralde dedim sente ayarından. Sente ayarına baktırdım normal yani olması gerektiği şekilde. Motorun hava benzin karışımı karburatör ayarınıda yaptırdım işin ehline. Motorumun çalışmaması için hiçbir neden yok. Ama marşa bastığımda almıyor benzin geliyor buji o benzini patlatamıyor eksozda hafif bi siyah duman görüyorum. Motorum yeni rektefe ayrieten kafayı yicem bir çözüm yolu bulalım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    dostum motorunun kompresyonu PARMAGINI BUJİ DELİĞİNE BASTIRINCA PAT PAT DİYE İTTİRİYORSA,
    Motorundaki buji kablosu şasiye deyince KIVILCIM YAPIYORSA,
    Motorun SENTESİ YERİNDE İSE,

BUJİ EN TEPEDE İKEN MANYETO (MIKNATISLI TAS)ÜZERİNDEKİ T İŞARETİ OLMASI GEREKTİĞİ YERDE ise,

BUJİ YENİ ise,

SORUN KARBÜRATÖRDE DEMEKTİR,,,

yeni aldığın karbüratörde sorunlu olabilir,,

Farklı bır arkadasınızdan yardım ısteyın ve onun karburatorunu sızın motorunuza takın deneyın,,,

Dostum şuna dikkat et,
    Motoruna 1...3 dakika marşa bas ve sonra bujiyi sök kontrol et BUJİ ISLANIYOR İSE benzin geliyordur,
    YENİ BUJİ İLE TEKRAR DENE,,,

Bu işlemi yaparken BENZİNİ 3..İL 5 GÜNLÜK olmasına dikkat et,,,

bazı arkadaşlarda DEPODA YATAN 5 AYLIK MOTORUN BENZINI ile bunları deneyıp yenı benzın ıle tek marsta calıstırdıgımı bılırım cunkı

bUNLARI DENE duruma gore yıne haberleşelım,,,

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler