Hastanedeyim ne yapmaliyim ;(
Hastanedeyim ne yapmaliyim ;(
''HER şey gelip Geçici ey Gönül,Bak az ÖNCE aldığın NeFeS bile geldi Geçti...
Önce iyileş, sonra düşünürsün. Geçmiş olsun. Detaylı anlatabilirmisin motorda hasar var, kim gelip çarptı veya senmi düştün. Nerene ne oldu ekipmanın varmıydı?
Gecmis olsun kotu biseyin yoktur insallah istanbulda olsan ziyaretine gelirdim cok cok gecmis olsun
Geçmiş olsun da bu nasıl konu anlam veremedim !
İnsan bi detay verir nasıl oldu,nerde oldu vurup kaçtılar mı ?
Kusura bakmayin acidan daha fazla bisey yazamadim gobekten cikan araca yandan carptim ekipmanim vardi sol tarafimda asiri aci ve agrim var ne yapmaliyim acildeyim
Hocam çok geçmiş olsun.
Acildeyim ne yapmalıyım derken ne öneride bulunmamızı bekliyorsunuz ki ?
Arkadaşlarınıza veya aile yakınlarınıza çok paniğe kapılmalarına vesile olmadan haber verin. Kaza yaptım acildeyim demeyin burdaki gibi.
Kaza anını veya motosikleti düşünmekten vazgeçin.
Umarım kısa sürede iyileşirsiniz.
Önce geçmiş olsun. sonra bir iyileşin, taburcu olun sonra Allah kerim. yavaş yavaş herşey olacağına varır
Abi Ne Saçma Bir Konu.
geçmiş olsun bayağı güldüm kendini doktorlara bırak
Merhaba liposcus tesadufen mesajini gordum. Bende bayramin 1. Gunu kaza yaptim. Acike kaldirildim. Omurumda 2 boynumda 1 kirik var. Esimin kokunda catlak var. Biraz kavga ettimm hastaneyle ( acilde sedyede) benden para almadilar ancak esim acil olmadigini soyleyip 1.200 tl para aldilar. Suanda ne yapmam gerekiyor. İmza atmadan tedaviyi baslatmiyorlardi. Bende imza atmak zorunda kaldim
Geçmiş olsun, umuarım ciddi sorunlarınız yoktur. Ne yapmanız gerektiğine gelince yardımlık bir durumunuz varsa önce bir yakınınızı hastaneye çağırın, sizinle ilgilenecek birisi olsun, sonrasına bakılır.
geçmiş olsun kardeşim önce iyileşmeyi bekle sonra ne yapacağını düşünürsün
Allah razi olsun iyi dilekleriniz için,ayrica konuda mantık arayana belirteyim şok anında
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
Allah razi olsun iyi dilekleriniz için,ayrica konuda mantık arayana belirteyim şok anında insan ne yapacağını bilmiyor özellikle ilk kazası ve yaralıysa...Malesef çok açıklayıcı yazamadım,başlık içinde özür dilerim.Suanda hastaneden çıktım bacağımda ezikten dolayı şisme mevcut yürüyemiyorum.Kolumda da biraz yüzülme oldu çok şükür ucuz atlattık.Sigortaya başvurma vs süreci hakkında yapılacaklar nedir bu konuda yardim edebilirsiniz...
hocam çok geçmiş olsun ne yapman gerektiği yazılmış zaten sigorta olayında fikrim yok olsa yazardım
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Konuyu açtığımda troll sandım, 10cc enjektör büyük gelir 3cc ile başla yazasım geldi. İçimde kalmasın.
Teşekkür ederim tekrardan,sorun değil hocam yorum yada şakalara açığım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)