Develüvasyonda yok ya! Aslında benzinede zam yok. Buna zam diyenler cahildir.
Develüvasyonda yok ya! Aslında benzinede zam yok. Buna zam diyenler cahildir.
Akadaşlar global ekonomi,serbest piyasa ekonomisi,girişimci,yatırımcı,liberal,kapitalist cart curt=========eşittir=======TUTANIN TUTTUĞUNU GÖTÜRDÜĞÜ (düttüğü)düttt düüüttt düüdüütt düttürü düttürüüüü düt ekonomi çeşididir
Kaynak:dütülenler ansiklopedisi .
sayfa:bilmem kaç
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
e alıştık artık bu benzin zamını duymaya
benzin bu kadar pahalı olmasaydı kim az yakıtla çok km yapmanın incelikleriyle uğraşırdı ki.Ancak zavallı oto sahipleri dizel bile olsa onlara acıdım valla 100 km de 6-7 lt mazot yakıyorlamış zavallılar. biz gene 100 km de 2-3 lt yaktığımıza dua edelim. ne yapmak lazım vergiyi düşürmek mi.Bir dönem bu ülkeyi soyup soğana çeviren zihniyetlerin hesabını bize faura edenlere isyan mı edelim.Sonra güç bende deyipte zaten her fırsatta zam yapanlar daha da tepemize binmeyecekler mi? Burası zaten texsastan farkı kalmayan bir ülke oldu sadece petrolümüz yok.İyisimi biz şimdilik km de yaktığımız benzini azaltmanın yollarına bakalım.
techseen_honda adlı üyeden alıntıÇok özür dilerim ama "biz gene 100 km de 2-3 lt yaktığımıza dua edelim" demekle olmaz bu işler.. ne zaman dur diyeceğiz? 2-3 litrelik benzin masrafı 6-7 litre masrafına ulaşınca mı? gerçi has bu mantıkla gidersek o da olmaz.. o zaman da 6-7 litre masrafı alır başını gider yine şükür deriz.. Devletin başına gelen dürrükleri biz getiriyoruz arkadaşlar.. biz getiriyorsak biz götürürüz de.. erken seçime neden gidemiyo muhalefet ve ordu? (Sayın moderatörlerden ve adminlerden çok özür diliyorum çok alakasız bir yere kaydı muhabbet..) çünkü halk kuzu.. halk koyun.. gık demiyo.. Ne yaptı fransa? bırakmadı eylemi... yasayı geri çektiler. 2 gün kontak kapatma eylemi olsa ne olur hiç düşünen var mı? Ağlamayana meme yok demiş atalar.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Bizim millet sesini çıkarmaz arkadaşlar, o yüzden boşu boşuna yormayın kalbinizi...Daha neler neler var sırada hem !
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
dur bakalım bu işin sonu ne olacak
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Bu ne yaa..bugün benzin aldım 95 kurşunsuz 2.97YTL...Yine kriz...
ülkeyi, yozlaşmış geri kafalı çaylaklar yönetirse böyle olur.. şimdiki hükümet türkiye için hiç birşey yapmıyor.. adamların zihniyeti değişmezse ilerlemek bir yana'ki zaten ilerleyemiyoruz, geriliyoruz, ülkenin ...mına koydu bu inbe'ler.. işsizlik arttı suç oranı desen başedemiyorlar, herşeye zam zıçtığımız şoka bile vergi aldığımız her nefes vergi hoopp nazi kampınamı düştük yaw, kölemiyiz biz hee, ulan katil olucam sonunda o olacak.. ne kızıyorum varya..
Ya kaçak benzin ticareti mi yapsak ne, Devlet kendi eliyle teşvik yapıyor, Sağolsunlar bize dünyadaki en pahalı benzinini kullandırıyorlar. dünyada benzinin ortalama fiyatı 1 litre : yarım dolardır.
yazık bize Türkiye'de yaşamak suçmu kardeşim ya adamı sövüşlüyolar habire burda küçük bir scooter ı full ediğin fiyata Arabistanda Porsche Carrera Gt yi fullersin ben daha bişi demiyom bunun arkası kesilmez Dünya'nın en pahalı petrolü bizde zaten kalite oranı da sanki cok iyi yarısı kaçak.....
beyler neden dünyanın en pahalı benzini, en yüksek vergisi ve dışarıya en çok borç bizde?_?
CBR 600F Honda,
Çok basit, çünkü en çok vatan haini bizden çıkıyor...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Tepemizdekilerin gelecekleri 7 göbek sülaleleri de aç kerim
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Devlet bütçe açığnı kapatmak için halka böyle yükleniyo işte. Halkın alım gücü düşük benzinin litresine nasıl 3 milyon para versin. Yok bu böyle gitmez arkadaşlar artık birşeyler yapmalıyız ama ne? Ben kanada da yaşıyorum burda benzini litresi yaklaşık 1.10 ytl 1 ay sonra türkiyeye gelicem bakalım nasıl araba sürücem merak ediyorum açıkçası.
abi vergiden başka çok alternatifimiz war ama devlet saolsun hiçbirini değenlendirmiyo..
CBR 600F Honda,
Insanlar artık böyle zamlara alıştı yahu. Artık normal geliyor milletime.Ulkemde canı sıkılan bi şekilde istediğine zam yapıyor. Bakalım ne zamana kadar böle devam edicek.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)