Honda CBR 125 R yeni kasa !!!
Reklamlar
-
Arkadaslar biliyorum başlıgi okuyunca büyük bir heycanla yeni cbr 125 in ülkemize geldigini dusundunuz ama durum öyle degil mağlesef Sadece 2 gündür piyasadaki 5 e yakın CBR ı denememizden sonra ne yazik ki insanlarin bu makinalara iyi bakmadigi hep acemiliklerini attiklarini farkettim .. Bu sebeple paramin üzerine 2 bin daha koyup 0 almaya karar verdim ..
Ancak aklimi kurcalayan durum 4 yildir CBR 125 hic degismedi acaba 2016 yada yaz sonunda yeni CBR cikacak mi suan 0 cbr 125 almak mantikli mi ?? Fikirleriniz icin simdiden cok tesekkur ederim ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
Bilen yardim edebilecek al yada bekle diyebilecek biri yoook mu :/
Reklamlar
-
Sen milleti keriz yerine koyarsan kimse seni kaale almaz )))
-
haha birde kandırmaya çalışmış açıklamasınıda yapıyor
-
İstemsiz sövdüm kardeş kusura bakma
-
Büyük bir heyecanla 2016da kasasının yenileneceğini yazmamı bekledin ama durum öyle değil. Hadi şimdi git kumda motosiklet resimleri çiz.
-
Hahahah yanlıs anlasilmisim gercekten özür dilerim kandırmak istemedim sadece gülüp gecersiniz neseli bir baslik olsun istemistim yoksa direk cbr 125 yeni kasa ne zaman cikiyor diye de sorabilirdim ama ne bileyim amacim sizlere fake atmak degil sadece gülun istedim sövüldük iyi mi ))
O zaman direk sorayim ne zaman çıkıcak bu CBR 125 yeni kasa 1 yil var mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
Snappy hocam senin gibi vurdurmayi seviyorum konulu basligin gibi olsun istemistim ama anlasilmadi sanirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)