Arkadaşlar motorumu alırken hediye edilen kaskların ne kadar kullanışsız ve güvensiz olduğunu motorun koltuğuna oturunca anladım...
Safebet marka kasklar güzel görünüyor ve fiyatları uygun..
Siz nedersiniz ?
Arkadaşlar motorumu alırken hediye edilen kaskların ne kadar kullanışsız ve güvensiz olduğunu motorun koltuğuna oturunca anladım...
Safebet marka kasklar güzel görünüyor ve fiyatları uygun..
Siz nedersiniz ?
[U][B][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Herşeye Rağmen, Hayat Yaşamaya Değer.[/FONT]..[/COLOR][/B][/U]
valla kask konusundan anlamam kusura bakmada bana motor alım işim vardı motor konusunda yeniyim bir motor var ama ist plakalı degil ist plaka yapmak istiyorum nasıl yapmalıyım illede motorun iline baglı oldugu yeremi gitmeliyim bana yardımcı olabilirmisin ne kadar masrafa maal olur
hocam bende benzer bi durumdaım yeni aldım yamaha motorumu ancak kötü haberlerim var sana bildiğim kadarıyla safebet lerde kaliteli kasklar sayılmaz..kaliteli bir kask'ı 150,200 milyondan aşa bulabilceğini sanmıyorum?bende arıorum euro da yükseldi panik oldum resmen ben çeneden açılan full kasklardan arıorum.bi markanın vardı momo K diye bi model onu beğendim ama 250 milyon fiyat sölediler?bilgisi yada önerisi olan arkdaşlar??
o safebet denilen şeylerle yanlızca polisi kandırırsın(çünkü berbat ben bi tane kırdımm denemek için ) güvenlik ve konfor istiyorsan nolan al hem güvenlik hem daha fazla konfor istiyorsan shoei al başka marka bilmem ben
Ya Tamercim yaa.. Mesajını okuyunca öldüm gülmekten : )))))))))
Abicim faydalı bilgilerin altında bu konuyla ilgili bir çok bilgi var.
Kolay gelsin...
[U][B][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Herşeye Rağmen, Hayat Yaşamaya Değer.[/FONT]..[/COLOR][/B][/U]
Haklısınız arkadaşlar kaliteli bir şey almak lazım.
Peki bu kasklar madem hayati tehlikeye sebep oluyor
satmak yasak değil mi ? kanun yok mu ?
tamercim sen bu yazıya tıklayabilirsin ve sonuna kadar okursan sorunun cevabını bulacaksın...
sevdiğin safabet var ya, işte ilk cümlendeki kasklardan o.Hasan Tahsin adlı üyeden alıntı
kasklarda kral arai, schubert, shoei'dir (fiyatlar 350 euro'dan başlıyor).
sonra nolan gelir.
ondan sonra çok marka var. makul fiyatlılardan ben hjc tavsiye ediyorum.
May the Force be with McLaren Mercedes
saol hasan kardes kask için bir arkadaş bu forum da ikinci el olarak ilan vermişti hatta bir kaç arkadaş.
ya hasan kardeş ben de üsküdarda oturuyorum senin anlattıgın benimle ilgisi yok ki benim plaka ist degil ist yapmak istiyorum nasıl olacak plakanın baglı oldugu ile gitmelimiyim nasıl olacak sen anlarsın bi yardımcı olsan
sana bir kask öneriyim ence çok güzel.grex markası zaten nolanın fabrikasında üretim öle çok pahalıda değil 120 ytl ye aldım ben çok memnunum .eline alınca bide kafana takınca wiwiden safebet ten ne kadar kaliteli olduğunu anlıyosun...bak bi istersen
http://www.grex.it/a/casco.asp?c=r&i...olore=6&tipo=0
B rh +(pozitif)
arkadaşlar istanbulda oturuyorum 2.el bir motor alacagım ama plakası ist dışı ve ben bunu istanbul plakası yapmak istiyorum bunu yapmak için plakanın bağlı olduğu ile gitmelimiyim ve plaka degişikliginin masrafı ne kadar olur biri bana ne olur yardım etsin.
kask olarak kendiminde kullandığım caberg downtown S modelini öneririm çene koruması olmasada özellikle 150 lik bir cruiser için bence yeterli
güneş vizörü ve full kapanan (çeneye kadar) normal vizörü olması avantaj fiyatı 150 euro.
Lazer Vertigo al derim 150euro
Keşke fuarda alsaydım. Şimdi tek tek mğaza gezmek benimde işime gelmiyor. Birde hepsi birbirne benziyor. Bunların hepsinin bir arada sergilendiği veya mağazalarının yakın olduğu bir yer biliyor musunuz?
selam,EMO adlı üyeden alıntı
ben de o dediğin kasktan var arkadaşım. Cox marka Mono K diye geçiyor. Çok memnunum. Eşimde de yanından var. Mat siyah süper. İstanbul Kızıltopraktan tanesini 125 Euro ya almıştım 1,5 ay önce.
Bir de Nolan marka kasklar var ki fiyatları 180 eurodan başlayarak 250-300 euroya kadar çıkıyor. Ama çok kaliteli. İnşallah bir sonrakini Nolan alacağım.
Umarım bu bilgi yardımcı olur.
valla üstad ben yeni bir tane aldım hatta parasını verirken de içim kıyıldı ama kask önemli nolan n com 8 matrix aldım oldukça iyi ayrıyeten hani ilerisi için arkadaki kaskla konuşma imkanı da ya da müzik dinleme telefon gibi imkanlarda sağlıyor tabi bir kaç aparatla.Çok memnunum euro yükselmeden almıştım fiyatı 150e
130 € verip Nolan N61 serisi fullface kask almanızı önereceğim. baslangıc motoru olabilir ama baslangıc kaskı yoktur arkadaşlar. Safebet çok sakat bir şey. benım krom / demir kahve kupam bıle daha saglamdır eminim.
airoh marka kaskların lafı geçmemiş hiç dikkatimi çekti benimde airoh kaliteli diye almışdım ben ama sanırım deyil yada benmi yanlış biliyorum...
airoh lar cok kaliteli değil, 4-5. sırada olabilir belki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)