Şimdi buralara böyle yazıyorsun ya alınca bir tur at hepsini unutup uzuuun uzuuun gezmek isteyeceksin garantisini vere bilirim insan tüm korkularını unutuyor.
Şimdi buralara böyle yazıyorsun ya alınca bir tur at hepsini unutup uzuuun uzuuun gezmek isteyeceksin garantisini vere bilirim insan tüm korkularını unutuyor.
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Bunu duyduğum iyi oldu fakat ailem konusunu ne yapıcaz bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
-Güncel-
UP
gerçek motosiklet tutkunuysan bu sevdadan vazgeçemessin.Kendimden örnek vereyim yılardır motosiklet kullanıyorum 2 de büyük kaza geçirdim.ikisindednde araçların üzerinden diğer tarafa geçtiğim için direk sert bir darbe almadığım için ucuz atlattım. bir jeep e binme hayalim vardı 3 ay önce motosikletimi satıp parayı birleştirdikten sonra jeep mi aldım. aldım ama o kadar pişmanım ki motosikletimi özlüyorum.sattığım kişiyle görüştüm geri satarmısın pişman oldum dedim. satmadı.şimdi ise yarın şehir dışana gidiyorum sabahtan bilet aldım. bir motosiklet ile anlaştım alıcam. anladım ki ben motosiklet ile mutlu ve huzurlu oluyorum. sattığım günden beri akşamları dışarı dahi çıkmıyorum çok garip bişey resmen mutsuz oldum.sonuç olarak bizlere sayılı verilen nefes tükeniyor hayatta neden mutlu oluyorsan onun peşinden git.
Bende 2016 da ehliyet aliyorum benim anamı babamı ikna etmem 2 yıl aldım baba tarafında motorcular var onlardan destek var anne tarafı karışmıyor senin hayatin senin seçimin hesabı ben annemle babamı ikna ettim ben kaza yapip yaralanmayı ölmeyi gözel alarak bu hayalimi allahın izniyle gerçeklestireceğim ekipmanım full olcak 125 cc de bi motor alicam sonrasi zaten mutluluk
Anladım fakat araçların üzerinden diğer tarafa geçmenize rağmen nasıl birşey olmadı anlamadım ve aslında bu beni biraz rahatlattı.Büyük kazalar her zaman yaralanma veya ölümle sonuçlanmıyor demek ki.Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
Keşke senin kadar şanslı olabilsem.Bizim ailede hiç kimse motorcu değil ve hepsinin resmen motora karşı garezi var.Umarım dilediğin olur.Teşekkürler
Amcamin 125 ybr sini sürdüm ve birden aşık oldum ya dedim bu nasil birşey 125 cc birsey ama kendimi moto gb pilotu gibi hissediyorum 25 km/h ile gitsem bile üstünde zevk aliyorum allahım bu nasıl bir aşk 2 yıl boyunca her gün her yerde her saatte motosikleti sürdüğum andaki o heycan geldi aklima annem anladı vazgeçiremiyeceğini babamın yaninda okadar çok motosikletten bahsediyodumki adam delirecekti 2 si de anladı bu aşk vazgeçilmezdi ben bir kiza bile bu kadar aşık olmamıştım
Önünde uzun bir hayat var, acele etme. Ben 32 yaşımda başladım motora.
Demirden korksaydık trene binmezdik
Ailen istemiyorsa alma çok şey kaçırmıyorsun. Bende geçen yıl heves ettim ailemde arkadaşlarımda benim kadar hevesli olduğu için şanslıydım. Babam eski motorcu ama annem ona izin vermiyor bana veriyor aldık geldik motoru 4 aydır biniyorum annem sat dese bugün satarım annemden önemli değil. Kaza yaptım kurtuldum diyenlere bakma kaza işinin matematiği yok tamamen şans. Geçen gün kırmızı da bekleyen adamın üstüne araba uçtu.
Aralardaki mesajları okumadım, daha önce yazıldıysa bilemem. Ama benim önerim korkularını yenmek için bir eğitim kurumuna gidip başlangıç için teorik ve pratik eğitimlerini alıp oradaki eğitim motorlarını kullanıp sonra bunu isteyip istemeyeceğine karar vermen olacaktır. Hem aileni de eğitimle ikna etmiş olursun. Boşuna uğraş vermezsin.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
üstteki mesajıma ek olarak motora bu yıl binip seneye satacağım hevesimi aldım.
ÇOCUK DÜŞE KALKA BÜYÜYORSA SENDE İLLAKİ KAZA YAPACAKSIN LA BEN KAZA YAPARKEN DİGER ELİMLE VİDEOYA ALMIŞ ADAMIM ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN OLSUN SEVDİGİN BİR ŞEYİ BUL VE ONUN UGRUNA ÖL....
Sen ne istiyorsan onu yap kardeşim hayallerinden vazgeçme dünyaya kaç kere geliceksin sadece 1 kere dolu dolu hayatını yaşa al motorunu ve eve götür bir süre sonra alışırlar saten.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)