Kaza atlattım. Nedeni TAKSİCİ !
Reklamlar
-
Arkadaşlar,
hız yapmayı sevmem kurallı kullanırım. Zaten ilk deneyimim diye çok tepkinli davranıyorum bu konuda.
Bugün merter e-5 cevizlibağ istikametinden giderken bir taksici önüme kırdı. Bende korma bastım ve solladım. Hem suçlu hem güçlü buna sinirlenen taksici, gazlayıp önüme geçti. 80 km hızla giderken bilerek onun önünde kimse yokken frene aniden bastı bende oan napcağımı şaşırdım frene basmamla birlikte arkasından sağ kaçmam bir oldu fakat sağımda bariyerler vardı. 2 metre sonra bu hayvanlığı yapsaymış yan bariyerlere gircektim zaten topkapı sağ istikamete milim kaçtım. kaçarken zaten dubalara vurdum. ve motorda ufak hasar oluştu. Taksici gaza basıp kaçtı. Arkasından yetişemedim. Yani şimdi küfür etsem saygın olmucak. Ama bugün yaşadığım olay sonrasında şöyle bir karar aldım.
Bu yapılan terbiyesizlikleri önce videoya alıp plakalarıyla birlikte video'ya alcam, aldıktan sonrada dikiz aynalarını patlatcam.
Hergün e-5'de bodrum 48 plakalı yamaha xmax momodesign motorun dikiz ayna patlattığına denk gelirseniz şaşırmayın. Kendimi geçtim. Tüm motorcu arkadaşlarım için yapıcam ki duyulsun reklam olsun feyz alsın şerefsizler. Yaşadığım bir olay daha bugün linki paylaşıyorum. Elinde telefon beni sıkıştırmaya kalktı göre göre
https://www.youtube.com/watch?v=guEUKrSqs7w
Reklamlar
-
çok var böyleleri hocam dövsen olmuyo sövsen olmuyo
-
Xmax le yetişirdin be usta ama değer mi canınla kumar oynamaya onun kaportası cızılır senin tüm vücudun :(
-
Kusura bakma dostum ancak video sana ait ise guvenli surus ilkelerini ihlal etmissin, guvenlik balonu kullanmamissin otobuse kizmaya da hakkin yok, soforun kor noktasindasin kalp krizi de gecirebilir seni ezebilirdi, uzun araclarin yanina girmeyeceksin altin kural...
-
Video sakat, hayatımda sağına girmedim uzun aracın girmemde .Psikolojik bir durum oldu beynim direk girme diye bağırıyor.
Harici yapılan haksızlıklara en iyi cevap bir kamera edinmek .Kaldıki artık sj4000 ler yaygınlaştı ülkede fiyatıda dandik bir kask parası.en azından elinizde kullanabileceğiniz bir delil olur.
-
abi emniyet şeridi bizim değil, trafikten bir araba eksiltmiş olup 2 tekerin kıvraklık mükafatı olarak oralardan fıydırmamıza sesini çıkaran yok,
tavsiyem ya trafiğin hızından hızlı ol yada madem sakin gidiyorsun makas yoları hesapla, sen makas at diye değil sana atarlar diye. Öyle bir kavrayışa geliniyor ki mesela ben "hah makas yolu açıldı şimdi ayının biri buraya dalar" diyerek yeniden konumlandırıyorum kendimi.
Trafikte insanlarla iyi geçinmek lazım, bedeni motosikletin parçası yapmak lazım, güzelliğe güzellikle cevap vermek yol açana yada dikkat edene el kaldırıp selam vermek lazım..
biride kendini tehlikeye maruz bıraktığın süre çok kısa olsun. Videonda madem otobüsün sağına girdin bocalama çek gazı bir an önce yürü.
0:13 saniyede videoyu durdur önüne bak, mesela o an bir karar anıdır o araya giriyor musun girmiyormusun?
otobüsün önündeki transporter emniyetten yemeye başlamış, transporter ın önündeki jipte transporterdan daha fazla emniyeti yemiş..
bu ne demek olabilir ? o şerit tatlı talı sağa kayıyor otobüste kayar diye düşünmelisin.
Bu bu bu ne diye durup söylenmek sadece kendine küfür yedirmek olur bunlar bir değil iki değil çünkü bu trafiğin ahengi böyle
-
İyide Güzel kardeşim kusurlu sensin üstüne birde el kol hareket çiziyorsun. o güvenlik şeridi motorcuların babasının malı değil. otobusun sağından bariyerle paralel sıfır gidiyorsun. onun 1 karış sağa yanaşması demek kaçınılmaz kaza demek. bence burda eğri oturalım dogru konuşalım evet hepimiz guvenlik şeritlerini çogu zaman kullanıyoruz ama bizim şeridimiz değil. burda kusurlu sensin. vede adama el kol hareket çizmen dahada yanlış. geçmiş olsun.
Not: böyle haksız olduğunuz, videolarla gündemi meşkul etmeyelim.
-
Ben videoyu izlemeye başladığım anda heycanlandım zaten Valla iyi cesaret ordan öyle gitmek. Bence oraya emniyet şeridi demek biraz fazla lüks olur gibi zira bi motor anca sığıyo.. Bence bu şekilde kullanmamayı allah muhafaza kötü bi tecribeden sonra bırakacağına şimdiden başka çözümler bul. Hele bi de ağır vasıta ve kör noktası çok..
-
Yaparlar insanı cinnete getirirler.
-
24 Temmuz 2015, 22:33
Telefon olayı öküzlük o ayrı mesele de trafik 3 şeritten 2 şeride düşüyor napsın adam? Nasıl görsün seni? Empati kurmak lazım biraz. Yollar onların olmadığı kadar bizim de malımız değil...
-
24 Temmuz 2015, 22:55
Emniyet şeridinden gidip , daralan yolda uzun araca artsitlik yapmak..
Oda iyiymiş be...
-
24 Temmuz 2015, 23:07
Gecmiş olsun, telefon mevzusu tam öküzlük. Telefon olmasaydı ilk kornada seni farkederdi. Ancak en sağda giderken birinin araya gireceğini öngörmek zor. Bu kadar risk almamaya çalışın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)