Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

100 CC Motora Ne Yapabiliriz ?

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Herkes benim çağırmış bişeyler yazayım bari. 150'lik silindir ve 150'lik üst kapak taktır, coşar motorun. Eski parçalarını da sakla, muayeneye götürürken takarsın. Piston silindir takımını 13 pernolu alacan, Kuba Çita 62mm silindir 13 perno. Motorunun gücü bu işlem sonucu neredeyse 2 katına çıkacak. Zincir dişlilerini de değiştirmen lazım buna göre, ön dişliyi 15, arka dişliyi 38 yaparsan güzel olur. Orjinal dişliler kaçlık bakarsın, arka dişli 38 ise mesela aynısından alma boşuna.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bisan Tornado FKT150
    Kardesim Alt Takımdan Aşağısı kurtarmaz 100 cc motoru ama ben tavsiye etmem titreşimin artar randıman alamazsın satarken zorluk çekersi daha hızlı gitmek istiyosan daha büyük motor alıcaksın en iyisi bu

Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Arkadasim essege altin semer vurma parani bosa harcama zaten yok diyosun..Motorcu olmak hizla suratle alakali bir sey degil.Arkadasimda 90 kusur model 50cc simson var.En cok 80 le gidiyor ve 4 litreyi geciyor yakiti.Kendisi cok mutlu ankara cevresinde 100-150 km yollara cikiyor.Mutlulugunu ben gizlemliyorum iste bu gercek sevgidir.Surat sevgisi kumar gibidir en suratlisini alana kadar hep daha fazlasini istersin.Fazlasini isterken canindan olan bir suru kardesimiz var vazgecin bu sevdadan

Motosikleti
    150cc yaptığında şöyle bi performansın olacak, bide senin motorda balansör yok, düşük hızlarda az bişey daha çabuk devirlenir motorun.
    cenkito bunu beğendi.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    mengu uzun aradan sonra beni videonla ankaraya götürdün sagol

tum sulalem ankarada

Motosikleti
    Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mengu uzun aradan sonra beni videonla ankaraya götürdün sagol

tum sulalem ankarada
    Motoru dağıtmadan önce aynı videodan aynı rotada bi tane daha çektim akşam çökerken ama. 105km hızı geçemedim, geçince eski üst kapaktan inanılmaz zırıltı geliyodu. Videoda da duyuluyodu rüzgara rağmen, bi ara yüklerim onu da.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)