Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Abilerim kardeslerim 2 dakika bakiverin :)

REKLAM ALANI

16 yasindayim daha once sadece 1 kez motor kullandim otomatik vitesliydi onun haricinde ablam kesinlikle ehliyetimi almadan bana motor almayacagini soyluyor ve cevremdede cok motor suren kisi yok acaba diyorumki bu haftasonu ankarada oturan abilerim , kardeslerim beni artci olarak gezdirebilirse cok sevinirim hem daha fazla bilgi sahibi olurum hemde guzel bir haftasonu geciririz diye dusundum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    İstanbulda olaydın yardımcı olurdum
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

Yinede sagolasin baskanim

AhmtuyuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM250
    hiçbiir erkek erkek artçı istemez diye dşünyorum
    kızlarda zaten sana abaza derler
    kız olsaydın yorum yapmadan özel mesajla adres isterlerdi evden almak için
    insanlık ölmüş
    Kocaelide yaşıyorum. ankarada olsaydım her hafta sonu alırdım seni

Motosikleti
    Kuba Razore 100, Mobylette 52,
    Konunu çok sevdim...

Formumuzda bir sürü Ankaralı üye vardır. Bir hafta sonu, gezmek isteyenler size yardım edebilir diye düşünüyorum.

Ankara'da olsam olurdu bu iş... Herkes yanına birini ister.

byossi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 250r
    dostum istanbul da olsan seve seve ama ankarada olan arkadaşlara bilgi vermek lazım forum üzerinden her motorcu genç arkadaşları kazanamamız ve bu yaşlarda bu kültürü kazandırmamız gerek.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Artci isi riskli is, ustelik ekipmaninda yok...

Talihsiz bir durumda başa gelebilecekleri düşününce reşit olmayan ekipmansız birini artçı almak isteyen çıkar mı bilemiyorum. Ailenin açacağı dava bile adamın anasından emdiği sütü burnundan getirir.

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Delikanlı, işin gücün yok mu Allah aşkına! Kardeşim sapığı var manyağı var. Senin yaşında bir çocuğun ne işi var böyle şeylerle. Git abicim okulunu oku, çalış para kazan filan. Dostluğu da yakın çevrenden tanıdık bildik insanlarda ara. İnternet ortamlarından değil.
    zaferce, SweentLy, Serdarberke ve 6 diğerleri bunu beğendiler..
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

AhmtuyuR Yinede Tesekkurler
    MuAff Yinede Tesekkurler
    Byossi yinede Teskkurler
    AttilaXtreme kardesim sanane ? Zaten calisiyorum senim bildigin muhallebi cocuklarindan degilim senin yasini bilmem ama senden buyuk olduguna emin oldugum adamlari yumruklamis insanim sadece yasa bakarak kimin ne oldugunu anlayamassin simdi sende isine bak insanlarin bekciligini yapma !

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı holybitch adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MuAff Yinede Tesekkurler
    Byossi yinede Teskkurler
    AttilaXtreme kardesim sanane ? Zaten calisiyorum senim bildigin muhallebi cocuklarindan degilim senin yasini bilmem ama senden buyuk olduguna emin oldugum adamlari yumruklamis insanim sadece yasa bakarak kimin ne oldugunu anlayamassin simdi sende isine bak insanlarin bekciligini yapma !
    Böyle konuştuğun adam senin baban yaşında ve senin iyiliğin için yazmış o mesajı.Neyce bu cahilliğini yaşına veriyorum.

Bthndmrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX150
    Valla 17 yaşındayım da o abiden büyük birine yumruk salladım demişsin. Sanki büyük marifet ben yaşımdan büyüklere asla böyle ithamlarda bulunmam. Ayrıca o abimizide gerçekte görsen ne yaşardın ne hissederdin bilmem. Biraz ahlakını takın.

Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    MuAff Yinede Tesekkurler
    Byossi yinede Teskkurler
    Adam senin iyiliğin için yazmış. Yaptığın saygısızlığa girer dostum.
    burada tecrübelerinden faydalanıp yaşına bilgisine tecrübesine hürmet etmen gerekli..
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

Degerli abilerim eminimki hepiniz cok iyi insanlarsiniz zaten bunu bildigim icin bu forumdayim benim iyiligimi dusunen herkese sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum fakat bunu daha yumusak bir dille soylese bende en ufak bir saygisizlik yapmam
    Not;Buyuk birini yumruklama sebebim ailevi degerlerime(en basta anneme) hakaret edilmesiydi .
    Olayi yanlis anladigim icin basta AttilaXtreme olmak uzere hepinizden ozur diler , sonsuz saygilarimi sunarim
    Peder, Ros1n2 ve AttilaXtreme bunu beğendiler.

Bthndmrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX150
    Söz konusu anneyse tamam ama gizli kalabilirdi. Eyv.

Serdarberke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Xmax 250 ABS
    MuAff Yinede Tesekkurler
    Byossi yinede Teskkurler
    Bu msg dan sonra değil artçı almak,yıkatmaya vermezler sana.. :D

Motosikleti
    yamaha ybr esd
    güzel kardeşim, hayatta her şeyin bir sırası ve zamanı vardır.zamanı gelmeden kopardığın meyveyi bile ağız tadıyla yiyemezsin.aklı başında hiç bir motorcu 16 yaşında reşit olmayan birini artçı olarak alıp dört tekere göre kat be kat riskli olan motosiklete bindirmez.böyle büyük bir vebale girmez.senin yaşındayken ben bisikletle İstanbul'un altını üstüne getiriyordum. kabul edersen bir ağabey tavsiyesi (bu arada baban yaşındayım)bu yaşlarda olması gereken bisikletin güzelliğini yaşaman, zira bu yaşlarda sürdüğün bisikletin tadını ileriki yaşlarda bulamayacaksın.hele bir 18 yaşını doldur, ehliyetini ve eğitimlerini al o zaman bilinçli ve nitelikli bir motosikletçi olarak hayattan ve iki tekerden yıllar boyu keyif alırsın, dahası hayata bakışın güzelleşir.sakın piyasada bolca bulunan apaçi tarzı adamların dolduruşlarına gelme.o insanların kendilerine bile faydası yok ki sana olsun.

Cok tesekkurler abi(babam yasindasin ama kendini yasli hissetme diye abi diyorum)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

Serdarberke motosiklette yikadim porsche de , 2.sine bindim fakat 1.si daha zor bi ihtimal yorumun icin tesekkurler

Konuyu okudum yapılan yorumlarla alakalı yazı göremedim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)