Abilerim kardeslerim 2 dakika bakiverin :)
Reklamlar
-
16 yasindayim daha once sadece 1 kez motor kullandim otomatik vitesliydi onun haricinde ablam kesinlikle ehliyetimi almadan bana motor almayacagini soyluyor ve cevremdede cok motor suren kisi yok acaba diyorumki bu haftasonu ankarada oturan abilerim , kardeslerim beni artci olarak gezdirebilirse cok sevinirim hem daha fazla bilgi sahibi olurum hemde guzel bir haftasonu geciririz diye dusundum
Reklamlar
-
İstanbulda olaydın yardımcı olurdum
-
Yinede sagolasin baskanim
-
hiçbiir erkek erkek artçı istemez diye dşünyorum
kızlarda zaten sana abaza derler
kız olsaydın yorum yapmadan özel mesajla adres isterlerdi evden almak için
insanlık ölmüş
Kocaelide yaşıyorum. ankarada olsaydım her hafta sonu alırdım seni
-
Konunu çok sevdim...
Formumuzda bir sürü Ankaralı üye vardır. Bir hafta sonu, gezmek isteyenler size yardım edebilir diye düşünüyorum.
Ankara'da olsam olurdu bu iş... Herkes yanına birini ister.
-
dostum istanbul da olsan seve seve ama ankarada olan arkadaşlara bilgi vermek lazım forum üzerinden her motorcu genç arkadaşları kazanamamız ve bu yaşlarda bu kültürü kazandırmamız gerek.
-
Artci isi riskli is, ustelik ekipmaninda yok...
-
Talihsiz bir durumda başa gelebilecekleri düşününce reşit olmayan ekipmansız birini artçı almak isteyen çıkar mı bilemiyorum. Ailenin açacağı dava bile adamın anasından emdiği sütü burnundan getirir.
-
Delikanlı, işin gücün yok mu Allah aşkına! Kardeşim sapığı var manyağı var. Senin yaşında bir çocuğun ne işi var böyle şeylerle. Git abicim okulunu oku, çalış para kazan filan. Dostluğu da yakın çevrenden tanıdık bildik insanlarda ara. İnternet ortamlarından değil.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
24 Temmuz 2015, 18:01
-
24 Temmuz 2015, 18:35
holybitch adlı üyeden alıntı
AhmtuyuR Yinede Tesekkurler
MuAff Yinede Tesekkurler
Byossi yinede Teskkurler
AttilaXtreme kardesim sanane ? Zaten calisiyorum senim bildigin muhallebi cocuklarindan degilim senin yasini bilmem ama senden buyuk olduguna emin oldugum adamlari yumruklamis insanim sadece yasa bakarak kimin ne oldugunu anlayamassin simdi sende isine bak insanlarin bekciligini yapma !
Böyle konuştuğun adam senin baban yaşında ve senin iyiliğin için yazmış o mesajı.Neyce bu cahilliğini yaşına veriyorum.
-
24 Temmuz 2015, 18:39
Valla 17 yaşındayım da o abiden büyük birine yumruk salladım demişsin. Sanki büyük marifet ben yaşımdan büyüklere asla böyle ithamlarda bulunmam. Ayrıca o abimizide gerçekte görsen ne yaşardın ne hissederdin bilmem. Biraz ahlakını takın.
-
24 Temmuz 2015, 18:42
MuAff Yinede Tesekkurler
Byossi yinede Teskkurler
AttilaXtreme kardesim sanane ? Zaten calisiyorum senim bildigin muhallebi cocuklarindan degilim senin yasini bilmem ama senden buyuk olduguna emin oldugum adamlari yumruklamis insanim sadece yasa bakarak kimin ne oldugunu anlayamassin simdi sende isine bak insanlarin bekciligini yapma !
Adam senin iyiliğin için yazmış. Yaptığın saygısızlığa girer dostum.
burada tecrübelerinden faydalanıp yaşına bilgisine tecrübesine hürmet etmen gerekli..
-
24 Temmuz 2015, 19:04
Degerli abilerim eminimki hepiniz cok iyi insanlarsiniz zaten bunu bildigim icin bu forumdayim benim iyiligimi dusunen herkese sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum fakat bunu daha yumusak bir dille soylese bende en ufak bir saygisizlik yapmam
Not;Buyuk birini yumruklama sebebim ailevi degerlerime(en basta anneme) hakaret edilmesiydi .
Olayi yanlis anladigim icin basta AttilaXtreme olmak uzere hepinizden ozur diler , sonsuz saygilarimi sunarim
-
24 Temmuz 2015, 19:18
Söz konusu anneyse tamam ama gizli kalabilirdi. Eyv.
-
24 Temmuz 2015, 20:55
MuAff Yinede Tesekkurler
Byossi yinede Teskkurler
Bu msg dan sonra değil artçı almak,yıkatmaya vermezler sana.. :D
-
24 Temmuz 2015, 20:58
güzel kardeşim, hayatta her şeyin bir sırası ve zamanı vardır.zamanı gelmeden kopardığın meyveyi bile ağız tadıyla yiyemezsin.aklı başında hiç bir motorcu 16 yaşında reşit olmayan birini artçı olarak alıp dört tekere göre kat be kat riskli olan motosiklete bindirmez.böyle büyük bir vebale girmez.senin yaşındayken ben bisikletle İstanbul'un altını üstüne getiriyordum. kabul edersen bir ağabey tavsiyesi (bu arada baban yaşındayım)bu yaşlarda olması gereken bisikletin güzelliğini yaşaman, zira bu yaşlarda sürdüğün bisikletin tadını ileriki yaşlarda bulamayacaksın.hele bir 18 yaşını doldur, ehliyetini ve eğitimlerini al o zaman bilinçli ve nitelikli bir motosikletçi olarak hayattan ve iki tekerden yıllar boyu keyif alırsın, dahası hayata bakışın güzelleşir.sakın piyasada bolca bulunan apaçi tarzı adamların dolduruşlarına gelme.o insanların kendilerine bile faydası yok ki sana olsun.
-
24 Temmuz 2015, 22:14
-
24 Temmuz 2015, 22:14
Konuyu okudum yapılan yorumlarla alakalı yazı göremedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)