Mondial Aggressive hakkında.
-
Reklamlar
-
değişik bir tarzı var motorun,bilgim yok teknik konuda ama motorun ilgi çekici olduğunu düşünüyorum
-
Boşver bunu, bi tane Mondial Drift al bunun yanından jet gibi geçer. Motoru pahalı sattıkları için tutulmadı. Normal de cub motorlu Mondial'e 2011 yılında 4500 lira istersen anca tek tük satar. Bide standart dışı, tutulmamış bir çinli alırsan yedek parçada çok üzer. Örneğin bunun ön-arka fren sistemlerinin komple fiyatı 530 lira mondialde. Motor parçaları ucuzdur diğer çinlilerle aynı olduğundan ama özel tasarım parçaları çok para tutar, tabi bulabilirsen.
-
Farklı ve alışıla gelmişin dıışında olması hoşuma gitti aslında. Çok sempatik geldi. Kasıma kadar kullanırım, sonra da arkadaşıma veririm o öğrenir motor kullanmayı diye düşünüyordum
-
benım hosuma gıden bır motor,
fakat fıyatı yuzunden çevreden dışlanan bır motor,
AŞIRI PAHALI YAZIK O PARAYA,,,
-
-
-
-
loxorist adlı üyeden alıntı
Sanirsam 2 zamanli.
Hayır 4 zamanlı
-
24 Temmuz 2015, 12:58
Orjinali (madass) ile aynı mı bilmiyorum ama orjinalinden yurtdışında fanları çok.
Bana göre orjinal bir motor.
-
24 Temmuz 2015, 13:07
Tasarım süpermiş,
kuyrukaltı ekzoz ve çamurluklar harikaymış hafiften bir supermoto havasıda var fiyat diğer çinliler gibi 3000 civarı olsa iyimiş
-
24 Temmuz 2015, 13:28
İş yerinin önünde motoru bıraktığım yerde bu motordan bir tane duruyordu. Sahibiyle tanışmadım ama motoru inceleme fırsatım olmuştu. Motorda ön-arka disk fren ve çelik fren hortumları vardı. 1 sene kadar takip ettim, egzozda vs. bir paslanma görmedim. Basit bir lcd gösterge paneli var ve mercek farlar gerçekten güzel duruyor. Değişik bir motor, ilgi çekiyor. Ama herkes beğenmeyebilir. Bende tasarımını beğenmeyenlerdenim ama malzeme kalitesi bence iyi.
Oldukça küçük bir motor ve sizin boyunuz için sıkıntı olabilir. Bir de üstüne oturunca insan afallıyor. Motorun neresinden tutacağınız şaşırıyorsunuz
-
24 Temmuz 2015, 16:02
CelalOgun adlı üyeden alıntı
İş yerinin önünde motoru bıraktığım yerde bu motordan bir tane duruyordu. Sahibiyle tanışmadım ama motoru inceleme fırsatım olmuştu. Motorda ön-arka disk fren ve çelik fren hortumları vardı. 1 sene kadar takip ettim, egzozda vs. bir paslanma görmedim. Basit bir lcd gösterge paneli var ve mercek farlar gerçekten güzel duruyor. Değişik bir motor, ilgi çekiyor. Ama herkes beğenmeyebilir. Bende tasarımını beğenmeyenlerdenim ama malzeme kalitesi bence iyi.
Oldukça küçük bir motor ve sizin boyunuz için sıkıntı olabilir. Bir de üstüne oturunca insan afallıyor. Motorun neresinden tutacağınız şaşırıyorsunuz
Bugün birtaneye bakmaya gittim. Acaba sizin gördüğünüz olabilir mi? kadıköy kozyatağında. Bakımsız kalmış biraz motor. Motorcu bir arkadaşım ile gittim. En büyük eksiği baskı balata zayıf dedi. muayene yapılacak. göstergesi çalışmıyor. Bir de temizlik bakım vs. Görüntü olarak çok hoşuma gitti. Eksozda sachs logosu mevcut. Motoru ben kullanmadım. Arkadaşım kullandı. Gidişi iyi dedi. Eksoz sesi de ilgi çekiciydi. Hoşuma gitti. Muayeneyi yapınca devrini alacağım motorun.
Göstergesiz muayeneden geçebiliyor mu motor?
-
24 Temmuz 2015, 16:13
Baskı balata ucuz, 15-20 lira bişey. Mondial 100 UGK debriyaj balatası alıp taktıracaksınız. Göstergesiz muayeneden geçmez motor, km sayacı çalışıyomu diye bakıyolar.
-
24 Temmuz 2015, 16:16
Bu motor alıcaktım düşündüm araştırdım,etrafımdakiler bune oğlum kaç yaşında adamsın düzgün motor al dediler vazgeçirdiler
-
24 Temmuz 2015, 16:20
Motorlu dağ bisikleti gibi tipi var, bianchi'nin çift amortisörlüleri gibi. Bayide gördükten sonra fiyatını ilk duyduğumda inanamamıştım.
-
24 Temmuz 2015, 18:36
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Baskı balata ucuz, 15-20 lira bişey. Mondial 100 UGK debriyaj balatası alıp taktıracaksınız. Göstergesiz muayeneden geçmez motor, km sayacı çalışıyomu diye bakıyolar.
Bir bayiyi arayıp fiyat almaya çalıştım. Elimizde yok dedi ki modelden birhaber. Bende dedim 125cc hiçbir modelinki olmaz mı? Ortalama birşey söyleyin diye. Bana çok basit düşünüyorsunuz gibi çıkıştı ustaya verdi telefonu. Daha modelden haberi yok adamın. Usta aldı modeli bildi ama 150-170 + işçilik dedi. İyi günler diyip kapattım. İstanbul avrupa yakasında iyi bir ustaya ihtiyacım olacak. Maslaktaki bilge motora gittim. tatile çıkmış dükkan kapalı, telefonlara bakmadı. komşu dükkan ne zaman gelir bilmem dedi
-
31 Temmuz 2015, 23:34
Motoru almış bulunmaktayım. Direk ilgi odağı oluyor. Gelen geçen bu nasıl motor diyor. Yarın temizlik var
-
31 Temmuz 2015, 23:50
Hayırlı olsun. Yorumlarınızı bekliyoruz.
-
01 Ağustos 2015, 00:09
hayırlı olsun, kardeşim milletin dediğine bakma, çok eksantrik bir duruşu var motorun, bence süper ilgi çekici, herkeste olmayan bir motor..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)