Bu markanın bildiğimiz Sachs amortisör ile bir alakası var mıdır ? Eğer öyle ise kaliteli bir motordur bu...
Bu markanın bildiğimiz Sachs amortisör ile bir alakası var mıdır ? Eğer öyle ise kaliteli bir motordur bu...
Hayırlı olsun.
Motora bakınca selesi popoya batacakmış gibi bir izlenim veriyo. Pek modifiyeye açık bi motor da değil. Çok gezince bisiklet selesi gibi rahatsız eder.
Bugün arkadaşla motoru temizledik. Motordan çıkan 2 tane hortum var. Sachs fotolarında yok ancak mondial fotolarının hepsinde mevcut. Bu hortumları yok etmenin bir yolu yok mu? Ne işe yarar bu hortumlar?
Bir de debriyaj ile bir sıkıntım var. Debriyaj bir anda bırakmıyor. Zaman zaman elimle maneti az da olsa itmem gerekiyor. Bu sıkıntı neyden kaynaklanır?
3. günde de tepkiler yine çok fazla. Yolda abi motor çok güzel el yapımımı diye soranlar hiç de az değil
Hayırlı olsun motorunuz kazasız belasız binin. Benim merak ettiğim son hızı nedir ?
Akrobat motorlarına benziyo. Buna binince sanki merdivenlerden uçacak çatılara çıkacakmışsın gibi bir his veriyor. Hayırlı olsun. Farklı olmanın ucuz yolu ama 2. elinin olmaması o "ucuz" luğu bertaraf ediyor. Bugun hondanın yeni bir cub modeline yorum yaparken bu motoru örnek gostermiştim. Tesadüf
cok hosuma gitti koyde surdugum mobileti almislar gelistirip 2014 yapip satmislar gibi cok tatli duruyor hayirli olsun
İnternette gezerken birkaç modifiyeli motor gördüm. Hoşuma da gitmedi değil. Farı değiştirmişler, depo takmışlar, koltuk ve eksozu da değiştirmişler. Ön amortisöre körük takmışlar. Fena durmamış sanki. Yapsam mı diye düşünüyorum. Sizce nasıl olur ve önerebileceğiniz bir depo tipi var mıdır
Güzel motor farklı sanırım artık satışı yok.Sitesinden kaldırmışlardı.
Fena olmamis modifiyeli hali ama bence ilk hali daha bi guzel ;) bayildim valla, Allah kazasiz belasiz surusler nasip etsin.
Tahliye hortumları onlar. Tahliyeyi oradan başka şekilde verebilirsen yok edilebilir neden edilmesin. Şekli güzel değil sadece oraya öylece koymuşlar sen daha güzel bir şekilde yerleştirirsen hortumları çirkin durmaz.
Motoran crazy 125 e bak bi derim esime bakicaz yarin temiz birtane buldum caferazer choper karisimi mini bike tatli bi alet bu motor ederinden pahali birde ustune masraf akil karı degil
hocam değişiklik yaptınız mı, ne durumda motor? kullanıyor musunuz hala?
Kullanmaya devam ediyorum. Sinyalleri, stop lambasını ve farı değiştirdim. Far biraz sönük yanıyor. Ya switchlerde sıkıntı var ya da kablolarda. Bilemedim.
debriyaj balatasını 3 kere değiştirttim. Yine kaçırıyor. Komple tas ve sac plakaları ile beraber değiştirmeyi düşünüyorum. Bakalım.
Agresifimmmmm,kompleksliyimmm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)